Şimdi Ara

İos 6.1.1 çıktı (4S) -- JAİLBREAK ÇIKTI (evasi0n 1.3) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eraygider

Ben birazdan ham 6.1.1.ipsw dosyasını indirip dfu modda kurucam ve jailbreak yapacağım. Buradan sizlere bilgi veririm.

Pod2g 6.1.1 için jailbreak yok demişti, siz nasıl yapıyorsunuz ? denediniz mi ? bilgi verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

Ben güncelledim. 6.1.1 jb yükleyemiyorum

Kabul etmiyorsa yeni jb beklemek lazım

Yapma bee yokmudur başka bir yolu ya? 6.1e dönemez miyim?

Apple yeni versiyon çıkarttığında bir önceki versiyonun imzalamasını 1-2 gün kesmez. Yapmanız gereken 6.1 ipsw dosyasını internetten indirin iTunes içinden "Yedeklemeyi Geri yükle" seçeneğine klavyenin "Shift" tuşuna basarak tıklayın, indirdiğiniz 6.1 ipsw dosyasını gösterin gerisi gelir.

Çok rahatsız ettim kusura bakmayın fakat bu şekilde yüklediğimizde yedeklerimizi ve uygulamalarımızı da geri yükleyebiliriz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

quote:

Orijinalden alıntı: eraygider

Ben birazdan ham 6.1.1.ipsw dosyasını indirip dfu modda kurucam ve jailbreak yapacağım. Buradan sizlere bilgi veririm.

Pod2g 6.1.1 için jailbreak yok demişti, siz nasıl yapıyorsunuz ? denediniz mi ? bilgi verin

1. mesaja bakarsanız eğer orayı sürekli güncelliyorum :) Kurmadan önce yazmıştım bu yazımı ve kurup denedim olmuyormuş. İlk sayfayada olmuyor diye resim ekledim kardeşim ve hemen anında 6.1'e geri döndüm :)
  • bulunduğum yerde 3g zaten yok biz güncellemesini yapıyoruz
  • Apple released 6.1.1 for the 4S only today. The JB still works fine. We will release an updated evasi0n that recognizes it as supported.

planetbeing açıklama yaptı 4S kullanıcıları için evasi0n jb güncellemesi gelecek yakında heralde 1.3 olarak verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notropil1

Apple released 6.1.1 for the 4S only today. The JB still works fine. We will release an updated evasi0n that recognizes it as supported.

planetbeing açıklama yaptı 4S kullanıcıları için evasi0n jb güncellemesi gelecek yakında heralde 1.3 olarak verilir.

Bilgilendirme için teşekkürler 1. mesaja ekledim.
  • Allahima sukurler olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükleyelim mi güncellemeyi arkadaşlar var mı yükleyen iyileştirme mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Yükleyelim mi güncellemeyi arkadaşlar var mı yükleyen iyileştirme mevcut mu ?

3g sorunu için diyorsanız eğer düzelme yaşayan arkadaşlar var yüklerseniz faydasını görürsünüz. Ancak jailbreak şuanda yok uyarayım
  • Facebooktaki sacma takilmalar iki saat bekletmeleer suan icin yok. Tabi restore ile yukledigimdende olabilir

• 3g duzeltilmismi ?

• Arkadaşlar şimdi benim cihaz 4s 6.0, yeni güncellemeyi (6.1) kursam jailbreak şansim varmi? Yurtdışındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpowgan

Arkadaşlar şimdi benim cihaz 4s 6.0, yeni güncellemeyi (6.1) kursam jailbreak şansim varmi? Yurtdışındayım.

iTunes ile restore edin, son versiyon olan 6.1.1 versiyonu yuklenecektir. Sonra evasion 1.3 ile jailbreak yapabilirsiniz.

• Çok şükür fazla bekletmediler😍

• iphone 5 cihazımı güncelledim ve 1.3v jailbreak yaptım bilginize arkadaşlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley1905 -- 12 Şubat 2013; 13:38:57 >
  • 4s 6.1.1 jb sıkıntısız
  • Arkadaşlar 6.1.1 6.1 den daha iyi durumda
    Jailbreak evasi0n 1.3 ile yapılabiliyor
    6.1.1 e geçmenizi tavsiye ederim.
    bende 3g ile ilgili 6.1 de bir sorun oluşmamışdı yalnız bazı tweakler ios 6.1 jailbreak da çalışmıyordu hava durumu nu ancak ilave weather app fix.. diye bir tweak ile çözebilmiştim atimetool ve removebackground çalışmıyordu (ischudeler ve kill background ile çözmüştüm)
    bu gün itibari ile 6.1.1 e yükseltip evasi0n 1.3 ile jb yaptım
    bütün tweaklerimi sorunsuzca 10 dakika içinde yükledim.
    hava durumu atimetool vb tıkır tıkır yüklendi ve çalışıyor
    bir yabancı sitede 6.1 in sadece 4s için 3g bağlantıda sorunlu olduğunu okumuştum
    tabi evasi0n 1.3 dede bazı eksikler giderilmiş
    zaten ios 7 ye kadar ciddi bir güncelleme (ilerleyen günlerde bir hata tespiti ve düzeltmesi için ara versiyon çıkmazsa)
    gelmeyeceği söyleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Güncelleme 4s ler için açıklaması 3g hatalarını gidermek boyut 26 mb ve ota ile güncelleme yapılabilir.

Oto ile güncelleme evasi0n önermiyor jailbreakle ilgili sıkıntı var sanırım
  • telefonu yere düşürdüğüm için 3g'de kopmalar yaşıyorum diye düşünüyordum. fakat 6.1 güncellemesi yaptığım içinmiş. bu güncelleme problemi çözdü. sıkıntı yaşayanlara öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalenhourna -- 12 Şubat 2013; 17:29:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.