Şimdi Ara

ios 6 güncelleme ile WİFİ sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
11.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H4RuNN

Girdiginiz wifi agini unut deyip tekrardan wifi sifresini girip baglanin sorun duzelecektir..

Nerdeyse 100 kere yaptık onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş ne uyuz bi durum bu internet ne ayarsız bi yer adam bnm telefonumun wifi sini başka yere yönlendiro kafasına göre bunlar canları sıkılınca bizim telefonlarıda karıştırıolardır bizde aaa telefon nie kasıo lan deyip bakıoz boş boş
  • ağı unut demekle olmuyor cihazı sıfırladım yine olmadı itunes ile restore ettim düzeldi
  • wifi icin,

yurtdisi forumlardan,
    ben denedim oldu.

Settings>Wi-Fi>("Your Network")> [the blue circle arrow icon]

Scroll to bottom of screen and set HTTP Proxy to Auto
  • Arkadaslar kendi buldugum cozumdur.

Eger login ekrani geliyorsa :

Ayarlar > genel > uluslararasi > bolge bicimi

Buradan amerikayi secin.

Wifiye baglanin. Baglandiktan sonra tekrar ayni yoldan Türkçe'ye cevirebilirsiniz.

Sorunun duzelmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuz6161 -- 20 Eylül 2012; 3:14:41 >
  • Ağ ayarlarını sıfırlayınca düzeldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dutluca

wifi icin,

yurtdisi forumlardan,
    ben denedim oldu.

Settings>Wi-Fi>("Your Network")> [the blue circle arrow icon]

Scroll to bottom of screen and set HTTP Proxy to Auto

Arkadaşın dediği doğru. Ben de yurt dışındaki forumdan bulup yapmıştım.

Modem isminin yanındaki oka tıklayıp en alta inin. Orda otomatik seçin.
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de oldu dün gece itibariyle. Fakat panik yapmayın sabah kalktığımda wi-fi ye yeniden bağlanmayı denedim ve hiç bir soun vermedi şu an rahatlıkla giriyorum. Sanırım ilk açıldığında wi-fi tanımlamasında bir sorun oluyor. Ama şu anda rahatlıkla bağlanıyorum bilginize
  • Apple'ın uzaktan internete girişimizi de isterse engelleyebileceğini görmüş olduk böylece.
    Dün gece aynı sorunu ben de yaşadım. Wifi için direk apple.com'a yönlendirilmesinden belliydi sorunun nereden kaynaklandığı.
  • Arkadaşlar ben farklı bir sorun yaşıyorum wifi hiç açılmıyor on/off butonu kullanılmıyor. ayarları sıfırladım olmadı geri yükledim olmadı -- http://imageshack.us/photo/my-images/692/wifisw.jpg/ -- resimde göründü gibi donuk renkte ve açılmıyor.
  • Restore et düzelir veya Apple 6.1 yayınlayacaktir herkezde görülen bir problemse

• Bende ağ giriş sistemi var wifi sisteminde. Kimlik adını girmeden wifi hizmetini sunmuyor. Kayar pencere geliyor. Kimlik bilgilerimi giriyorum iki defa. Sonunda sayfa beyaz kalıyor. İleri geri yok. Vazgeç diyorum wifidan atıyor. Bu ne dengesizlik ? bunu yaparken kimlik bilgisi ile girilen sistemler hiç düşünülmemiş mi ? 1 yıldır üzerinde çalıştıkları sistem bu mu ? Neresi 912 mb bunun ? veya iPad'de 1.1 gb neresi gerçekten çok merak ediyorum. Çoğu boş bilgi olduğuna kanaat verdim. Kimse memnun değilken 4 beta nasıl geçti de bu yola geldi ?
  • tekrar 5.1.1 e dönme ihtimalimiz yok mu ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=4JzI7xn2KD0

burada görüldüğü gibi sorun hepimizde aynı sanırsam.
  • arkadaslar dns ayari sifirlaniyor ayarlar wifi orda hangi wifi bagliysaniz sağa dogru bi ok isareti var basin ordada dns var oraya 8.8.8.8 yazin home tusuna basip geri gelin sorun cozulmustur

• Aksam 20,00 itibariyle gectim ios 6 ya. Hersey harikaydi. Defalarca wifi yi kapatip actim fakat suan wifi sorunu basladi ve herseyi denedim acikcasi. Bakalim sabah ne olcak..

• quote:

Orijinalden alıntı: MelihG

Bende ağ giriş sistemi var wifi sisteminde. Kimlik adını girmeden wifi hizmetini sunmuyor. Kayar pencere geliyor. Kimlik bilgilerimi giriyorum iki defa. Sonunda sayfa beyaz kalıyor. İleri geri yok. Vazgeç diyorum wifidan atıyor. Bu ne dengesizlik ? bunu yaparken kimlik bilgisi ile girilen sistemler hiç düşünülmemiş mi ? 1 yıldır üzerinde çalıştıkları sistem bu mu ? Neresi 912 mb bunun ? veya iPad'de 1.1 gb neresi gerçekten çok merak ediyorum. Çoğu boş bilgi olduğuna kanaat verdim. Kimse memnun değilken 4 beta nasıl geçti de bu yola geldi ?

Arkadaşım yukarıda belirttim merak etmeyin telaş yapacak bişey yok. Sadece birazcık İphonumuzun alışma süresi var diyelim emin olun düzeliyor. Bende de aynı sorun vardı. İphone 4S kullanıcısıyım. Hiç birşeye basmadan bekleyin eminim düzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: visvit

Arkadaşlar ben farklı bir sorun yaşıyorum wifi hiç açılmıyor on/off butonu kullanılmıyor. ayarları sıfırladım olmadı geri yükledim olmadı -- http://imageshack.us/photo/my-images/692/wifisw.jpg/ -- resimde göründü gibi donuk renkte ve açılmıyor.

Dünyada bu sorunu yaşayan bi ben mi varım acaba?
  • Merhaba,
    Bugün öğleden itibaren bende şu şekilde bir sorun oluştu ve çözemedim. Wifi' hiçbir şekilde aktif edemiyorum. Kapatıp açamıyorum bile. discussions.apple. daki bütün yazıları okudum.

1. Telefonu açıp kapattım.
    2. Ağ ayarlarını sıfırladım.
    3. Tüm ayarları sıfırladım.
    4. Restore yaptım.
    5. Yeni bir iphone olarak yada yedekten geri yükledim. Olmadı olmadı olmadı.

Açıkçası elimden gelen herşeyi yaptım ama maalesef düzeltemedim. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı ?

ios 6 güncelleme ile WİFİ sorunu

• Bende çok uğraştım düzeltemedim 5.1.1e döndüm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.