Yeter ama artık, sürekli bir atışma halindesiniz. Her alanda bir kutuplaşmadır gidiyor. Bir haber yazılmış, beğenir ya da beğenmezsiniz ancak sürekli bir aşağılama işine girmenin mantıklı ve doğru olduğunu düşünmüyorum. Bırakın isteyen istediği haberi okusun, ilgisini çekenler de yorum yazsın tartışsın, saçmasapan bir diyalog haline dönüşmesin bu olay.
Haberle ilgili fikrimi yazacaktım ama maşallah yorumları okuyunca ne gerek var dedim, sürekli aynı lafların sıralandıklarını görünce istek falan da kalmadı. Bir taraf olmanın da adabı, üslubu vardır, bu şekilde olmaz. Bu şekilde benim gibi tarafsız kişiler de adam gibi tartışamıyorlar maalesef saçma sapan yorumlar yüzünden..
ücretli uygulamalar için istese iyi olur yoksa babaların cepleri fena yanar :))
Sürekli sifre girmekten bıktım artık iyi bir gelişme olmuş. Gelen güncellemelerde bile sifre istemek zaten saçmaydı. Zaten satın almışım güncelleme için niye tekrar tekrar şifre gireyim. Yıllar önce kullandığım Nokia da bile bu özellik varken Apple da olmaması saçmadı zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: ulerte
quote:
Orijinalden alıntı: engurlu Androidde cihaza bir kere mailimi giriyorum, rehberimden google play e kadar, mail imden takvimi me kadar gerisini sistem hallediyor.. Kullanıcı için kolaylıklar işin başında düşünülmüş ve mükemmel bir sistem çıkmış ortaya.. Sözde kullanıcı dostu iOS, android i gördükten sonra bi taraflarını toparlamaya çalışıyor o yüzden sistem olduğu yerde çakıldı kaldı gelişmiyor..
Fandrozortçu cahil detected.
Seni ve türevlerini niye rahatsız ediyor android?
quote:
Orijinalden alıntı: engurlu
Androidde cihaza bir kere mailimi giriyorum, rehberimden google play e kadar, mail imden takvimi me kadar gerisini sistem hallediyor.. Kullanıcı için kolaylıklar işin başında düşünülmüş ve mükemmel bir sistem çıkmış ortaya.. Sözde kullanıcı dostu iOS, android i gördükten sonra bi taraflarını toparlamaya çalışıyor o yüzden sistem olduğu yerde çakıldı kaldı gelişmiyor..
Yine engurlu yine iphone 4 e sahip ama ios hakkında hiç bir bilgiye sahip olmayan bir yazı .
Apple yaparsa en iyisini yapar.
Vurun vurabildiğiniz kadar.
Quote haklı derim :)
Bu gelişmenin haber değeri yok zaten. Haberi yapan donanım haber olunca ortaya haberlik atışmalar çıkmış yine.
Ben bir kere maili girmenin daha sonrasını sistemin halletmesini anlayamadım. 5 defadır okuyorum. Yani sen mailini kuruyorsun, sistem senin kim olduğunu biliyor, ona göre sana şifre sormadan Google PlayStore'dan uygulama mı indiriyor. Enteresan bir bakış açısı tabi bu da. Android de uygulama indireceğiniz zaman şifre sorar, o yüzden bunun yılda bir güncellemesi ya çıkan ya çıkmayan Androidden görülüp yapılan bir iyileştirme olduğunu düşünmüyorum. Google hala motor iken iOS ve AppStore yaygın bir şekilde kullanılmaya başlamıştı, bunu unutmamak gerek. Benim fikrimi sorarsanız, şifre sormaya devam etmesini tercih ederim, zira benim cihazımda olmasını istemediğim bir uygulamayı, bir arkadaşımın, küçük bir çocuğun cihazımı kurcalarken indirmesini istemem. Sanki buradaki herkes günboyu uygulama indiriyormuş ve sürekli şifre girmekten yorulmuş gibi, üstüne bu değişikliğin Apple tarafından çok büyük bir özellik gibi tanıtıldığını varsayarak "vay be", "bravo" gibi sözde küçümseyen sözlerle eleştirmeye çalışmış. Ben bu özelliğin bir seçenek olarak sunulmasını beklerim, yok seçenek sunmadan bütün ücretsiz uygulamalar şifre girmeden indirilecekse bunu eleştiririm.
Hem Android hem iOS kullanıyorum, quote 'yi haklı bulan arkadaşa yapamadığı şeyler var ise kullanma kılavuzunu ya da destek sayfalarındaki yazıları okumasını tavsiye ederim. Özgür platfrom dediğin neye göre tespit ediliyor, kullanıcının beklentilerine göre. Hani Android cihazlar bir tuşa basıyorsun uçak oluyor biniyor gidiyorsun gibi değil, iki işletim sistemi de yakın mantıkla çalışıyor. Farklılıklar tabi ki var. İkisinin de hedefi para kazanmak, daha çok kullanıcıya ulaşmak, daha çok para kazanmak. O yüzden beklentileri cihazı aldıktan sonra değil, cihazı almadan belirlemek daha mantıklı ve faydalı olur benim fikrime göre.
Bu haberleri Android - iOS (veya Apple, Apple diyorum, çünkü burada Apple ve onu kullananlara, psikologlar tarafından incelenmesi gereken, bir nefret var) sidik yarışına çevirmekten vazgeçin artık. Enflasyon yükselse altına yazılan yorumlar bu hale dönmeye başladı neredeyse. Fanatizmin her türlüsü zarardır değerli arkadaşlar.
Aha yeni bir şey daha keşfetti Apple :) Adamların sunumlarına bayılıyorum yahu. Birkaç gündür iPhone'nin ilk neslinden başlayarak 4s'e kadar sunumları izledim, gerçekten büyük te olsa küçük te olsa size onu çok önemli gibi anlatmayı biliyorlar. Hele ki Steve Jobs zamanı ah ah. Reinvented, binlerce defa gorgeous vs. vs. :) Seviyorum Apple'yi. i4'ü sattım, i5'i beliyorum almak için bu aralık zamanda Galaxy Nexus denemek de aklımdan geçiyor ama ne olacak bimiyorum. Bu arada konuyu unuttum :) Ücretsizlere şifre girme gereğinin kalkması gerçekten iyi olmuş bayağı yavaşlatıyordu kıl tüy indirmeye kalksak bile.
Güncellemleri halletsinler o da yeter. Abi herşeye tweak arar olduk, saçma bence.
Fandroid'lilere kötü oldu bu.
Kotu olan androidcilere degil size siz onlarin girdigi sitelere bile giremiyorsunuz cunku flash yok birde bunu haber yapacak kadar degerli bulmuyorum androdde herzaman vardi. Bu sadece sizde yeni apple yavas yavas ozgurluk yolunda gidiyor helal olsun iphone 15 de tam ozgur olur
quote:
Orijinalden alıntı: spencermila
Kotu olan androidcilere degil size siz onlarin girdigi sitelere bile giremiyorsunuz cunku flash yok birde bunu haber yapacak kadar degerli bulmuyorum androdde herzaman vardi. Bu sadece sizde yeni apple yavas yavas ozgurluk yolunda gidiyor helal olsun iphone 15 de tam ozgur olur
Flash gibi kasıntı bir uygulamaya kimin ihtiyacı olacak 10 sene sonra ?
quote:
Android ve iOS tartışmalarını oldum olası saçma buluyordum. Android isterse daha iyi olsun, ben kullandığım cihazdan ve işletim sisteminden memnunsam, ki memnunum, gerisi önemsizdir. Tartışmalara katılmadım katılmayı da düşünmüyorum. Fakat Flash gibi bir şeye sebep bile tartışılması sessizliğimi bozmama neden oldu.
İnanmıyorsanız Google'da aratıp farklı kaynaklardan da görüp okuyabilirisiniz.
Flash da elden gidince farklı bir nokta/strateji belirlemeniz gerekecek, mesela dönüp dolaşıp yine ekran boyutuna takılabilirsiniz. Bize göre ekran boyutu da çözünürlüğü de gayet iyi ve yeterli, fazlasında gözümüz yok. Çok daha iyileri sizlerin olur inşallah.
Not: Bu mesajdaki SİZ = Tartışma yanlısı tüm Android'ciler.
quote:
Orijinalden alıntı: iMonster
quote:
Flash gibi kasıntı bir uygulamaya kimin ihtiyacı olacak 10 sene sonra ?
on seneye neler cıkar bizim icin şimdi lazım böyle güzel şeyler eksik olan birşeyin tamamı olması lazım anlatamadım galiba size ben olayı
Abi herkes savaş halinde ama şöyle bir olay var. paralı uygulamalar free olunca indiriyorduk ve bizim hesabımızda saklı oluyordu ve free hali paralı ya geçince biz onu bedavaya indiriyorduk onun önünü kesmişler ya asıl olay ne herkes yok o yok bu sanki sizin şirketleriniz arkadaş ya.
Abi herkes savaş halinde ama şöyle bir olay var. paralı uygulamalar free olunca indiriyorduk ve bizim hesabımızda saklı oluyordu ve free hali paralı ya geçince biz onu bedavaya indiriyorduk onun önünü kesmişler ya asıl olay ne herkes yok o yok bu sanki sizin şirketleriniz arkadaş ya.
Bende var ios 6 hala soruyo ama şifre her hareketimde
quote:
Orijinalden alıntı: sarping
Bende var ios 6 hala soruyo ama şifre her hareketimde
Güncellemeler için sormuyor bende.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme