Şimdi Ara

IOS 7.0.4 Güncellemesi İnceleme SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,öncelikle bu yazı benim dh deki ilk inceleme yazım,hatam olursa mazur görün lütfen.Tabiki yorumlarınızda benim için değerli

Forumdaki araştırmalarıma ve diğer kullanıcıların sorularına karşılık olarak bu incelemeyi yazamaya karar verdim.Genel sorular acaba IOS 7.0.4 Güncellemesine geçsem mi şeklindeydi.

Kullandığım alet: İpad Mini with Retina

Güncelleme ile gözlemlediğim yenilikler

-Yaklaşık olarak 600 mb sistem verisi silindi
    -Şarj süresinde görülür bir artma yaşandı(yaklaşık 1.5saat etkin ve 1 gün 7saat bekleme süresi arttı) ss'lerde de görüldüğü gibi
    -FaceTime bug düzeltilmiş

Özetle güncelleme yapsam mı yapmasam mı diye düşünen arkadaşlar,kesinlikle güncellemeyi yapın sonuçlar ortada

Güncelleme Öncesi - Güncelleme Sonrası
     IOS 7.0.4 Güncellemesi İnceleme SS IOS 7.0.4 Güncellemesi İnceleme SS

Apple güncelleme hakkında sitesinde şunlardan bahsetmiş:
    iOS 7.0.4
    App Store
    İlgili ürünler: iPhone 4 ve sonrası, iPod touch (5. nesil) ve sonrası, iPad 2 ve sonrası
    Etki: Uygulama ve Uygulama İçi satın almalar, yetki yetki olmadan tamamlanabiliyor
    Tanım: Giriş yapmış bir kullanıcı, parola girmeden bir satın alma işlemini tamamlayabiliyor. Bu sorun, satın alma yetkilendirmesi kullanımının daha fazla uygulanmasıyla çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagatayYL -- 5 Şubat 2014; 1:32:55 >

• 7.1 bekliyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.