Şimdi Ara

iOS 7.1.2 İmzaları Kapandı!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5S 7.1.1 uzun süre gidecek bana. İlaç gibi sürüm kim ne derse desin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 8.0.2 kurdum memnunum. Eğer sıkıntı çıkarsaydı belli sorunlar çözülmemiş olsaydı 7.1.2'ye restore edecektim bugün

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Halen iphone 5 ios 6.1.4 kullanıyorum. Yeni konu açacaktım buradan sorayım dedim.

Zamanında ios 7 nin JB ini beklerken çok bekledim sanırım veya takip etmediğim için son durum nedir bilmiyorum. Sadece aşağıdaki özellik için JB yapmıştım.

iOS 7.1.2 İmzaları Kapandı!!

An itibari ile ben artık iphone a hiçbir şekilde ios 7 yükleyip JB yapıp Battery Doc.Pro yu yükleyemeyecek miyim arkadaşlar?

Hocam bildirim çubuğunu indirdiğimizde karşımıza çıkan ekranda Hücresel veri, Wifi, 3G, Uçak modu tarzı toggle ları hangi tweak ile yaptınız ? Ayrıca bu tweak iOS 7 destekliyor mu ?

• rds kullanıcısına yanıt
    Bence 6 kadar memnun kalmazsınız. Bende Air var 8 e güncellemedim henüz mesela. Düşünmüyorum da şimdilik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki dün gece uygu bastırınca pc başından kalkıp gitmemişim :)

Şimdi eşimin iphone 5S'ini 7.1.2'ye geri yükleyeyim dedim, neden olmadı diyordum...
  • quote:

Halen iphone 5 ios 6.1.4 kullanıyorum. Yeni konu açacaktım buradan sorayım dedim.

Zamanında ios 7 nin JB ini beklerken çok bekledim sanırım veya takip etmediğim için son durum nedir bilmiyorum. Sadece aşağıdaki özellik için JB yapmıştım.

An itibari ile ben artık iphone a hiçbir şekilde ios 7 yükleyip JB yapıp Battery Doc.Pro yu yükleyemeyecek miyim arkadaşlar?

hocam çok şanslısınız keşke 6.1.4 lü iphone 5 im olsa dünyanın en mutlu adamı ben olurum

• İpad airim 7.1.1 de :)

• quote:

Hocam mecbur ios 8e gincelleyeceksiniz güncellerseniz
    Ama ios 6 candır sakın güncellemeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 6'ya ios 7.1.2 yükleyen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

İphone 6'ya ios 7.1.2 yükleyen var mı ?

Bu neredeyse imkansız gibi çünkü iOS 8 'le birlikte beraberinde geliyor iPhone 6 :)
  • Şu an 7.1.2 yüklü 5S jailbreak var tekrar sıfırlamak için 7.1.2 ile ne yapmam gerekiyor? Shift + Restore sonunda imzalar kapalı olduğundan izin vermeyecektir?

SemiRestore var ancak jailbreak kalıyor onda da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 27 Eylül 2014; 7:34:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Hayır hocam artık 7 yüklemeniz mümkün değil.

Cevap için teşekkürler. ios 8 e JB bekleyeceğiz o zaman. :(

İphone 6'ya geçme zamanı geldi artık
  • Dün uykum gelince sorunlu telefonu yarın sıfırlarım dedimşimdide iki ucu boklu değnek. Ya ios8e geçip jb yi bırakcam yada ios7 de kalıp sorunlu kullancam

• Su ios6 nin kalitesine bak yaw ah ah

• Niye habersizce birden yaptınız ey vicdonsizler ?

• dün gece 4s 8gb cihazımı 8.0.2 yükledim kapatılması gerekenleri kapattım ve canavar gibi çalışıyor. 7.1.2 de neymiş be
  • shawshang kullanıcısına yanıt
    neleri kapattın mesela hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

Şu an 7.1.2 yüklü 5S jailbreak var tekrar sıfırlamak için 7.1.2 ile ne yapmam gerekiyor? Shift + Restore sonunda imzalar kapalı olduğundan izin vermeyecektir?

SemiRestore var ancak jailbreak kalıyor onda da..

iLex R.A.T yada SemiRestore İkisinden Birisi İle Sıfırlayabilirsiniz Ama Elbet Kalıntı Dosyaları Kalacaktır malesef :/
  • Dün ablamın telefonunu ios7 ye geri döndürmüştüm şanslıymış :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Hayır hocam artık 7 yüklemeniz mümkün değil.

Cevap için teşekkürler. ios 8 e JB bekleyeceğiz o zaman. :(

Hic gerek yok kullanimla ilgili bir sorununuz yoksa devam edin. Swap gelen cihazim 6.1.x olsa iOS7'ye yukseltmezdim 6.0.1 geldi hatalar bazen cildirtiyordu. Su an 7.1.1'deyim iOS6 akiciligindan eser yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.