Şimdi Ara

iOS 7 [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
32
Favori
90.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğumuzda heyecanlı bir bekleyiş var ama beta6'dan çok farklı bir şey göreceğimizi sanmıyorum yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jour

quote:

Orijinalden alıntı: IdeaBulb

quote:

Orijinalden alıntı: mylife.ag

Her sey iyi hoş da simgeleri büyütmeselerdi keşke

Simgeleri mi büyütmüşler?

iOS 7 [ANA KONU]

iTunes ve App store logolari (simge,kutunun içinde) ve efekt gidince tuhaf durmus

Bence tüm ikonlar öncekinden çok daha güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar;

İos 7 ile iphone da klavyede f klavye seçeneği var mı?

Beta kullanan bir arkadaş bakıp bilgi verebilir mi? Beta 3 den sonra çıkması gerekiyordu. Uzun süredir takip edemiyorum.

iOS 6'da vardı, 7'de de mutlaka vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Çoğumuzda heyecanlı bir bekleyiş var ama beta6'dan çok farklı bir şey göreceğimizi sanmıyorum yarın.

Ben de, en fazla performans iyileştirmeleri ve bug gidermeleri olabilir.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar;

Beta kullanan bir arkadaş bakıp bilgi verebilir mi? Beta 3 den sonra çıkması gerekiyordu. Uzun süredir takip edemiyorum.

İos 6 da sadece ipad da vardı

Beta kullanan bir arkadaş bakabilir mi rica etsem

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar;

iPhone'da da var diye hatırlıyorum. Bakarım senin için bir ara.

• Bekliyoruz Şarj endişeleri yüzünden iPhone ilk etapta kurmayı düşünmüyorum ama iPad'e kurup deneyeceğim çıkar çıkmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: publicenemies48

GM sürümünü bugün bekleyen arkadaşlar az daha sabır. Yarın akşam etkinlikten sonra yayınlayacaklar. Final ise yaklaşık bir hafta sonra

Yapma ya, pazarlık yapsak GM yerine final sürümünü yayınlasalar olmaz mı?

hocam valla takır takır herkeze cevap vermişsin helal olsun.

ama maalesef yarın akşam herkeze açık yayınlanmayacak. Yarın akşam GM yayınlanacak ve bundan çok eminim.

17-18 eylül dede herkeze açık final sürümünü yayınlayacaklar..

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

şu kontrol merkezine konum servislerini ve hücresel veriyide koysalardı. hücresel veriyi açınca aşağı açılır tab şeklinde 3g'yi etkinleştir çıksaydı, mesajlaşma, mail ve safari ekranları göz yoracak kadar bembeyaz olmasaydı eyiymiş..

Bence de 3G koymaları gerekiyordu Control Center'a. Control Center'a acil kullanımlık şeyler konulmalı, hesap makinesi gibi şeyler değil.

katiliyorum. 3g bizim gibi ulkelerde pahali. wifi yi kapatabiliyorsan,3gyi de kapatmalisin.
    ios8 de buyuk yenilikmis gibi 3g kapatma ozelligini de getirirler.
    gittukce nokialasmaya basladi apple. sonu hayirli olsun.

Aslında ülkelerinde 3g yi kapatma gereği duymadıkları için böyle bir işleve gerek duymamış olabilirler.

Biz kullanıcılar, ortak bir mail hazırlayıp atmalıyız diye düşünüyorum. Daha önce böyle bir çok organizasyonlarımız olmuştu. Özellikle Türkçe iTunes de

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar;

Şuanda ios 6 da iphone için yok. Fakat ios 7 ile gelecekti Şuan bakmaman için bir sebep yok bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar;

Şuanda ios 6 da iphone için yok. Fakat ios 7 ile gelecekti Şuan bakmaman için bir sebep yok bence

ios 7 de gelecek diye haber okumuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: prooge

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: publicenemies48

GM sürümünü bugün bekleyen arkadaşlar az daha sabır. Yarın akşam etkinlikten sonra yayınlayacaklar. Final ise yaklaşık bir hafta sonra

Yapma ya, pazarlık yapsak GM yerine final sürümünü yayınlasalar olmaz mı?

hocam valla takır takır herkeze cevap vermişsin helal olsun.

ama maalesef yarın akşam herkeze açık yayınlanmayacak. Yarın akşam GM yayınlanacak ve bundan çok eminim.

17-18 eylül dede herkeze açık final sürümünü yayınlayacaklar..

Sağolasın
    Neyse, zaten henüz bir Apple cihazım yok -iPod touch'ım vardı iPad almak için sattım ama hala almadım-.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şu kontrol merkezine konum servislerini ve hücresel veriyide koysalardı. hücresel veriyi açınca aşağı açılır tab şeklinde 3g'yi etkinleştir çıksaydı, mesajlaşma, mail ve safari ekranları göz yoracak kadar bembeyaz olmasaydı eyiymiş..

Bence de 3G koymaları gerekiyordu Control Center'a. Control Center'a acil kullanımlık şeyler konulmalı, hesap makinesi gibi şeyler değil.

katiliyorum. 3g bizim gibi ulkelerde pahali. wifi yi kapatabiliyorsan,3gyi de kapatmalisin.

Aslında ülkelerinde 3g yi kapatma gereği duymadıkları için böyle bir işleve gerek duymamış olabilirler.

Biz kullanıcılar, ortak bir mail hazırlayıp atmalıyız diye düşünüyorum. Daha önce böyle bir çok organizasyonlarımız olmuştu. Özellikle Türkçe iTunes de

DH için yaparlar mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar;

Bende iPhone yok, yakınımda var, gelsin bir bakayım.

• quote:

quote:

Arkadaşlar;

ios 7 de İphone icin F klavye secenegi mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Çoğumuzda heyecanlı bir bekleyiş var ama beta6'dan çok farklı bir şey göreceğimizi sanmıyorum yarın.

Son betada bile 4-5 tane bug yakalamıştım ama ufak tefek olunca unuttum.
    Yarın özellikle hız konusunda iyileştirme bekliyorum. Çünkü alışınca sanki gayet hızlı bir problem yokmuş gibi geliyor ama öyle değil. 4.nesil iPodumda ios6 kurulu 4S ve iPodu karşılaştığımda hala iPod touch bazı durumlarda daha hızlı.
    Tabiki bunun sebebi animasyonlu geçişler. Mesele kilit ekranı açılışı, safari, ayarlar, müzik, AppStore, fotoğraflar, vs. Yani kendi içinde gelen applerin açılması şaşırtıcı olarak iOS 6 kurulu olan iPod touch da 4Se göre daha hızlı. Ama safarinin çalışma hızının falan ios6 ile alakası bile yok tabi.

7nin yarınki final sürünümde;
    -küçük bugların giderilmesi
    -animasyonların hızlanması
    -kilit ekranında müzik ayarlaması çok sıkıntılı oluyor müzik ilerletirken ve ses ayarlarını yaparken ekran kayıyor bunun düzeltilmesi gerekiyor
    -safaride iyileştirmeler yapılması gerekiyor. Söyle ki sağ alt kısımda sekmelerin ayarlandığı ikonda kaç sekmenin açık olduğu yazmalı
    -safariye biraz renk gelmeli. Resmen siyah beyaz bir tema kullanılmış. Bence çok sade...
    -Ilk ios7 betalarda çok güzel şeffaflık durumu vardı o durum son betada hiç yok bence final de şeffaflık artmalı mesela iOS6 da bile assive touch daha şeffaf.
    -Panaroma duvar kağıdı olayı güzeldi son betada kaldırdılar o geri gelmeli
    -ilk betalarda "kilidi aç" yazıyordu, son betalarda bunu uzunca "kilidi açmak için kaydırın" şeklinde değiştirdiler eskisi çok daha iyiydi insanın gözüne batıyor bu yazı yine Telefonu kapatma ekranındaki yazı da aynı şekilde eski betalarda sadece "kapat" yazıyordu şimdi uzunca "kapatmak için kaydırın" yazıyor buna da gerek yok...

Aklımda bunlar var ama eminim bunların %80i aynı kalacak
    Merakla Beklemedeyiz bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

quote:

quote:

Son betada bile 4-5 tane bug yakalamıştım ama ufak tefek olunca unuttum.
    Yarın özellikle hız konusunda iyileştirme bekliyorum. Çünkü alışınca sanki gayet hızlı bir problem yokmuş gibi geliyor ama öyle değil. 4.nesil iPodumda ios6 kurulu 4S ve iPodu karşılaştığımda hala iPod touch bazı durumlarda daha hızlı.
    Tabiki bunun sebebi animasyonlu geçişler. Mesele kilit ekranı açılışı, safari, ayarlar, müzik, AppStore, fotoğraflar, vs. Yani kendi içinde gelen applerin açılması şaşırtıcı olarak iOS 6 kurulu olan iPod touch da 4Se göre daha hızlı. Ama safarinin çalışma hızının falan ios6 ile alakası bile yok tabi.

7nin yarınki final sürünümde;
    -küçük bugların giderilmesi
    -animasyonların hızlanması
    -kilit ekranında müzik ayarlaması çok sıkıntılı oluyor müzik ilerletirken ve ses ayarlarını yaparken ekran kayıyor bunun düzeltilmesi gerekiyor
    -safaride iyileştirmeler yapılması gerekiyor. Söyle ki sağ alt kısımda sekmelerin ayarlandığı ikonda kaç sekmenin açık olduğu yazmalı
    -safariye biraz renk gelmeli. Resmen siyah beyaz bir tema kullanılmış. Bence çok sade...
    -Ilk ios7 betalarda çok güzel şeffaflık durumu vardı o durum son betada hiç yok bence final de şeffaflık artmalı mesela iOS6 da bile assive touch daha şeffaf.
    -Panaroma duvar kağıdı olayı güzeldi son betada kaldırdılar o geri gelmeli
    -ilk betalarda "kilidi aç" yazıyordu, son betalarda bunu uzunca "kilidi açmak için kaydırın" şeklinde değiştirdiler eskisi çok daha iyiydi insanın gözüne batıyor bu yazı yine Telefonu kapatma ekranındaki yazı da aynı şekilde eski betalarda sadece "kapat" yazıyordu şimdi uzunca "kapatmak için kaydırın" yazıyor buna da gerek yok...

Aklımda bunlar var ama eminim bunların %80i aynı kalacak
    Merakla Beklemedeyiz bakalım

Küçük ama çok eksikleri varmış. Anlamadığım dediğine göre bazı şeyleri kaldırmışlar (panorama duvar kağıdı gibi) anlamadım. Ama bence Apple, iOS 7 ile doğru bir adım attı.

• Bekliyoruz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DH için yaparlar mı?

Daha önce yaptılar, bir daha neden olmasın?

@konsolalmayacalisanadam

Tşkler, GM gelsin de yükleyeyim o zaman

• Renk ve tasarım olarak iOs6 ya alışanlar için iOS 7 genel anlamda çirkin gelecektir, [ Bana öyle geldi)

Renkler daha iyi olmalımıydı ?? evet bence daha iyi olmalıydı, beyaz ağırlıklı ton olmuş, renkler daha açık.

Yazı karakterinde bi modernleşme var. bunu herkes severmi bilemem biraz incelmiş gibi. tabi bu yazı karakterini büyültme küçült vs. kalınlaştırma mevcut.

Dürüst olmak gerekirse Kontrol center adında yapılan ısaol tuşları öyle çokta tatmin edici değil.

tamam belki apple göre ciddi yenilikler ama bence çokta yeni birşeyler değil. bir çok cihazda bir çok kullanıcı bu tip şeylere alışık zaten.

ama genel olarak baktığımızda ne kadar yeterli olmasada görünüm olarak oldukca yararlı şeyleder mevcut. (arayanı engelleme, bazı kontrol kısayolları, yeni görsel efekler]

şarj konusunda ios 6.1.4 ile arasında bir fark göremedim.

iphone 5 ile Beta6 sürümde yaptıgım denemelerde cihazoldukca stabil ve hızlı çalışıyor. e tabi nihai final sürümdeki durum ne aşamada olur bilinmez.

şuan aklıma gelenler bunlar. Genel olarak şahsen çokta beğenmedim diyebilirim. biraz daha pişmesi lazım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.