Şimdi Ara

iOS 7 bulduğunuz buglar neler? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jour

quote:

Orijinalden alıntı: sedatalbayrak54

Eğer parolanın ilk hanesini doğru girerseniz diğer 3 haneye ne girerseniz girin normalde 6. denemeden sonra kitlenmesi gereken telefon kilitlenmiyor.

Yani şifre 1234 ise 1 ile başlayan bütün şifreleri deneyebiliyoruz.

Hayır kapandı,ancak kapatırken kapatmak için kaydırın dan sonra kapanırkenki menü yerine apple logosu geldi

Her telefonda farklı farklı buglar var o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D

• 1) uçak modunda deli gibi şarj yiyo
    2) safari inanılmaz yavaş(3g, edge, wifi hepsinde aynı yavaşlık)
    3) kilidi açınca ikonların gelmesi bi mide bulandırıcı olmuş
    4) elimde olsa ios5 e dönerim 6 bile değil

• Sizde de oluyor mu bilmem amam büyük i ile başlayan bir şey yazayım mesela Selçuk Inan bakın bunu I yaptı bu çok sinirimi bozuyor şahsen :))

• şöyle bir bug yakalamıştım şans eseri. sürüm ios7, cihaz ipad3 https://vine.co/v/hrJbFmBJpT6

olay şu, kilit ekranındayken parmağınızı sağa doğru kaydırın, ipadin ekran sınırlarını aşmadan parmağınızı videoda olduğu gibi geri çekin. yani kilit açılmamış olsun. göreceksiniz ki kilitli ekranın duvar kağıdı, kilti açılınca çıkan ana ekranın duvar kağıdı ile yer değiştiriyor.

böyle saçma bir bugı da benden başka biri bulmuş mudur merak ediyorum, şans eseri buldum çünkü.

• Benim de geçen gün başıma geldi ana ekrandayken üstdeki 'operatör adı,çekim kalitesi,saat,şarj yüzdesi vs yazan yer yok oldu bi anda ana ekranda başka yere geçiyorum yine de düzelmedi.En sonunda telefonu kapatıp açtım düzeldi
  • Bazen kilit ekranindan kamerayi acinca denetim menusu ve bildirim ekrani acilmaz hale geliyor. Telefonu kapatip acmam gerekiyor duzelmesi icin

• Bu sorunlarla hiç karşılamadım ama bug yakalayanlar ota ile mi güncelledi restore (gerial) ile mi acaba?
    bi de ota ile ne kadardır güncelleme alıyorsunuz...
    ben şahsen restore ile kurulum yaparım sürüm değiştiğimde...ve her sürümü de yüklemem :)
    en son hali ile ios 7.0 kurulu cihazıma..
  • Düzeltme: Bug değilmiş. :)

iOS 7 bulduğunuz buglar neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 5 Ekim 2013; 15:15:52 >

•  iOS 7 bulduğunuz buglar neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: PaulGilbertX

Düzeltme: Bug değilmiş. :)

Keske bu bug olsaydiigrenc duruyo

• Denetim merkezini uygulama icinde erisime kapaliyken, bi program icinde multi tasking penceresini acip kapayin ilk alt tan cekmede denetim merkezi aciliyo

• android daha az sorunlu anlaşılan
  • App storeden yeni bir uygulama indirileceğinde indirmemesi daha sonra app store u kapatıp açınca tekrar indirmek isteyince bu zaten satın alınmış şimdi ücretsiz indirilecek diyor. neyin kafasını yaşıyorsun apple
  • Androidden geliyorum. Gerisini konuşmaya gerek yok. En kısa sürede buglarinizin giderilmesi dilegiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

quote:

Orijinalden alıntı: PaulGilbertX

Düzeltme: Bug değilmiş. :)

Keske bu bug olsaydiigrenc duruyo

:)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Android 4.2.2 surumlu xperia z kullaniyorum tamamen sorunsuz. Herkese acil sifalar dilerim arkadaslar ios7 her ne kasar tasarim olarak benim begenimi kazansa da gercekten cok problemi varmis ilginc.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

android daha az sorunlu anlaşılan

Sistem tercihi-yorum uyumu
  • :)

• Androide geçtim, daha güzel geldi. Apple şu saçma sapan tasarımı düzeltene kadar Androide devam. Gözünü seveyim IOS6 tasarımını.

Bir bug da benden. Zyxel VDSL modem ile kullanıyorum, Facebook olsun Youtube olsun videoları göremiyorum. Android ile açınca görüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.