Şimdi Ara

IOS 7 Deneyimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assasive touch var mı ios 7 de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safari ikonu ciddi anlamda kötü olmuş.
  • İOS 7
     IOS 7 Deneyimlerim IOS 7 Deneyimlerim IOS 7 Deneyimlerim IOS 7 Deneyimlerim IOS 7 Deneyimlerim IOS 7 Deneyimlerim

• kurdum 10 dakika kurcaladım henüz kullanılacak durumda değil biraz sabredersek güzel birşey olacak gibi ..
  • karşınızda ios 7
     IOS 7 Deneyimlerim IOS 7 Deneyimlerim IOS 7 Deneyimlerim

• arkadaşlar ben ios 7 beta kurabilirmiyim bu konuda yardımcı olabilirmsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

arkadaşlar ben ios 7 beta kurabilirmiyim bu konuda yardımcı olabilirmsiniz

+1 bende aynı şekilde.

Bu arada dil Türkçe mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

quote:

+1 bende aynı şekilde.

Bu arada dil Türkçe mi ?

Bende
  • bende yaklasık 2 saattır kullanıyorum cihaz i5 öncelikle şuan için ios6 kadar akıcı degil. uygulamların neredeyse hicbirinde sıkıntı yaşamadım, sadece ebay uygulmasında donup kalıyor. Apple gercekten iyi iş basarmış bu haliyle bile gayet iyi durumda ısınma donma gibi sorunlar yasamadım daha aradabir takılmalar oluyor. Restore ile kurdum udid kaydım var. Çalışmayan bir durum ile karsılasmadım suana kadar bir beta için gayet iyi durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

quote:

+1 bende aynı şekilde.

Bu arada dil Türkçe mi ?

http://forum.donanimhaber.com/m_76249454/mpage_2/f_//tm.htm#76319534
  • arkadaşlar bende udid kaydı yok ve de zaman dilimi sorunum var zaman dilimleri gözükmüyor ve saat 3 saat geri kalıyor bundan dolayı imessage ve facetime aktifleşmiyor ne yapmalıyım ??
  • 4s ciddi takılma ve stabilite sorunu yaşıyorum benden başka sorun yaşayan yoksa 6.1.3'e geçip tekrar ios 7 kurucam arkadaşlar sizde durum nedir söylermisiniz ?
  • Şarj olarak jb'li 6.1.2 den daha iyi performans veriyor benim iphone 5.Genel anlamda memnunum ufak tefek uygulama sorunları var betadır doğaldır , gerçek ios 7 çıkana kadar kullanırım.
    SOrmak istediğim; Aşağdıan yukarıya doğru çıkan ayarlar kısayolunu özelleştiremiyormuyuz? Sadece wifiyi kapat aç var benim işime yarayan, 3g ve edge'yi kapatıp açma butono ekleyemeyezmi?
  • ikonlar bence çok kötü olmuş, apple dan bu tarz bir tasarım beklemezdim. Yani gösterim öncesi çıkan ikonlar için de umarım bunlar değildir demiştim ama sonuç bence çok vasat. ikonlarda bence bir düzenlemeye gidilmesi şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

4s ciddi takılma ve stabilite sorunu yaşıyorum benden başka sorun yaşayan yoksa 6.1.3'e geçip tekrar ios 7 kurucam arkadaşlar sizde durum nedir söylermisiniz ?

Ben iki defa restore edip yukledim sonuc degismiyor ios6 yuklu 3gs gibi oldu 4s kasilmalar isinmalar safariden atma ne bileyim tat vermedi ben ios 6da birakmayi dusunuyorum 4si boyle eskiticem. İos7 istersem illa satip 5s alicam. Hizin yavaslamasina tahammulum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 4s de ısınma var
  • gktgknk G kullanıcısına yanıt
    bende pek tahammül edemiyorum akşam geçmek istiyorum ama kıyamıyorumda çok güzel
  • arkadaşlar hiç mi yok cevaplayabilicek kimse zaman sorunu var bende iphone 5 zaman dilimi bulmuyor saat 3 saat geri kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.