Şimdi Ara

IOS 7 GMAIL MAILLERI IPHONE'DA PUSH MAIL OLARAK NASIL AYARLANIR ? YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deniz39

bende şimdi yahoo üzerinden yeni mail adresi aldım ve iphone üzerinden yeni hesap olarak ekledim ve sonunda "ANINDA İLET" seçeneği aktif hale geldi. Kısaca Yahoo mail "ANINDA İLET" çalışıyor.

Şimdi Gmail gelen posta kutumu Yahoo mail adresime yönlendirmeye çalışıcam böylece teorik olarak Gmail'e gelen mailler Yahoo'ya yönlenecek ve Yahoo İphone'da "ANINDA İLET" yani push mail özelliği açık olduğu için yönlendirilen gmailler yahoo mailime anında düşecek. bu şekilde olabilirmi acaba deneyerek öğrenicem. Yada aranızda deneyip ne olduğunu gören oldumu.

Mantıklı :D denedin mi oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, bununla birkaç ay önce ben de karşılaştım sorun olarak. Gmail'i anında iletmek mümkün değil. Android/iOS rekabeti dolayısıyla olmalı, gmail push desteği vermiyor.
    Ben de gmail hesabımı icloud mail hesabıma yönlendirdim. Gelen epostayı sunucuda saklamayı da işaretledim. Böylece gmaile gelen maillerden anında haberdar oluyorum. Yeni mail yazdığımda otomatik olarak gmailden gidecek şekilde ayarladım. Böylece arkadaşlarım gmaile ek olarak bir de icloud hesabımla uğraşmak zorunda değil. icloud hesabından haberdar olmayacaklar hiç. Biraz dolambaçlı oldu ama tek çare bu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.