Şimdi Ara

ios 7 ile Önceki ioslar arası farklar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
6.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eylül ayı yeni iphone tanıtımında :)
  • pusulayı açıp parmağını sağdan sola doğru kaydıran varmı çok güzel su terazisi gibi bişey yapmışlar baya hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 12 Haziran 2013; 11:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

eylül ayı yeni iphone tanıtımında :)

Oo daha varmış. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

herkes görünümlere odaklanmış. benim en hoşuma giden özelliği guest hesabının eklenmiş olması. artık ufaklık telefonun içine edemeyecek. sadece oynayacak. telefonu çevirme tuşunu bile bulamıyorsun, menülerin içine saklıyor.

Ben bu ozelligi goremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

herkes görünümlere odaklanmış. benim en hoşuma giden özelliği guest hesabının eklenmiş olması. artık ufaklık telefonun içine edemeyecek. sadece oynayacak. telefonu çevirme tuşunu bile bulamıyorsun, menülerin içine saklıyor.

o nerden açılıyor üstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

pusulayı açıp parmağını sağdan sola doğru kaydıran varmı çok güzel su terazisi gibi bişey yapmışlar baya hoşuma gitti

onu yaparken skypeta bi arkadaşla konuşuyodum bana deli gözüyle baktı halbuki çok eğlenceliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Golden Boy

quote:

Orijinalden alıntı: yunusyavuz

iki farklı şekilde duvarkağıdı seçebiliyoruz.Biri dinamik duvar kağıdı biri de stills diye geçen normal duvar kağıdı.Dinamiklerin içinde iphone un kendi duvar kağıtları var ikik tane baloncuklu falan birisi.Telefonu sol götürünce baloncuklar sola kayıyo sağa götürünce sağa kayıyo.Senin dediğin arkaplan hareket ediyor ama ikonlar arkaplandan daha cok hareket ediyor.Bir derinlik varmış hissi veriyor.Ama dikkatli bakmadan farkedilemeyecek derecede az hareket edişler...

Duvar kağıtlarını atabilirmisiniz buraya ben yükledim ama duvar kağıtları gözükmüyor bende.

resim çekerseniz duvar kağıtları gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

quote:

o nerden açılıyor üstad

hiçbir fikrim yok. bu yazıdan okudum:http://www.techradar.com/news/computing/apple/ios-7-12-things-we-want-to-see-1111123

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

quote:

o nerden açılıyor üstad

hiçbir fikrim yok. bu yazıdan okudum:http://www.techradar.com/news/computing/apple/ios-7-12-things-we-want-to-see-1111123

sanırım öyle bir şey yok

• quote:

ben bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.