Şimdi Ara

İos 7 imzalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya beyler bu imza mevzusu ne? Hemen kısaca açıklayabilir mi bi arkadaş, teşekkürler...
  • omerar95 kullanıcısına yanıt
    İos sürümleri arasında manuel olarak geri dönüşüm yapmak istiyorsanız imzaların açık olması gerekir. İnternetten istediğiniz ios sürümünün ipsw ni indirim itunes üzerinden o sürüme geçiş yapabilirsiniz. Fakat şuan imzalar kapalı geçiş yapamazsınız
  • keremsen1 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela ben imzalar açıkken indirdim dosyayı. Daha sonra imzalar kapanınca önceden indirdiğim dosyayı kullanarak geçemiyor muyum? Bir de, bu imzaların açık mı kapalı mı olduğuna nereden bakıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerar95

Hocam mesela ben imzalar açıkken indirdim dosyayı. Daha sonra imzalar kapanınca önceden indirdiğim dosyayı kullanarak geçemiyor muyum? Bir de, bu imzaların açık mı kapalı mı olduğuna nereden bakıyoruz?

İmzalama indirirken değil indirdikten sonra altifleştirirken olur. Mesela şu an iOS 7'yi indirip telefonuna yükleyebilirsin ama kurulum aşamasında telefon Apple serverlarına bağlanıp onay ister. İmzalar da kapalı olduğu için onay verilmez ve kullanmaya başlayamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocam, konu anlaşıldı Sağolasın..
  • Kim dedi size ios 8 e geçin diye iyi olmuş kalın o surumdede biraz başınız ağrısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.