Bildirim
IOS 7 Kilit Açma Sesi İçin APPLE'a Toplu Olarak Mail Atalım
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bence gayet iyi -
Sirf o sesi duymak icin defalarca kiliti acip kapardim ama zannetmiyorum koyacaklarini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone ile özdeşleşmiş bir özellikti -
Olmamasi beni hic rahatsiz etmedi acikcasi eksikligini hissetmiyorum...
Topluca mail atılacak okadar şey varken onu ses için kullanman ilginç. -
O Sesin Çıkmaması Bile Şarj Konusuna İyi Yönde Etki Sağlayacaktır. Dilerimki Kapanış Sesinide Alırlar. -
jailbreak olursa belki yapabilirsin -
bundan önce Apple ın en buyuk eksıgı mesajlara ıletım raporu halen gelmıyor ve resmen bunu ınadına yapmıyorlar gibi geliyor bana artık -
jailbreak le beraber geledebilir :) -
o ses hiç bi zaman sekrona uygun çalışmıyordu ki sen şifreni giriyordun çıt çıt ama o ses ya önce geliyordu ya sonra bence kaldırılması iyi olmuş ios 4 den beri iphone 4 de bu şekildeydi yani belki 4s 5 de böyle değildir ama -
Aynen
Gecikme olağanüstüydü .. Bende senelerdir kapalı, sesi kaldırmaları iyi olmuş -
Kesinlikle bir mail felan atak ben bu sesi icin aldim resmen android yaptilar ya -
Kilit sesi için telefon alanlarıda gördük ya ne diyim -
Ümit kırmayı sevmem ama gerçekler acıdır;
İsterse burdan 1000 kişi mail atsın,kimsenin umurumda olmaz :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kilit ekranı değişmesi sankı baska telefon kullanıyorum gıbı oldu.. ekranın neresınden suruklesen acılıyor bence cok saçma olmuş -
Az önce 5s videosu izledim onda kilit açma sesi geliyor bizde niye gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik
O Sesin Çıkmaması Bile Şarj Konusuna İyi Yönde Etki Sağlayacaktır. Dilerimki Kapanış Sesinide Alırlar.
Seslerde ayar sekmesi var. İstemeyen kapatır, belki şarj bana yetiyor? -
kilit beni de rahatsız etmedi en rahatsız olduğum kısım alttan yukarı çekince gelen bara bluetoothu koymuşlar çok kullanıyoruz ya... onun yerinde 3g ve hücresel veriyi koyabilirlerdi -
quote:
Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR
http://youtu.be/QN6JAvlaVJA
8:20 ye dikkat kilit açma kapama sesi geliyor 5s te bizde niye yok
kapama sesi geliyor fakat sürgüyü çekince gelen çıt sesi yok videoda.iOS 7de kaldırdılar.
Benzer içerikler
- apple books türkçe kitap var mı
- iphone always on display
- iphone tek sim çift sim farkı
- a17 pro
- ıpad mini 7
- iphone 15 pro lansman rengi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X