Merhaba arkadaşlar. iPhone 5S kullanmaktayım ve hala ios 7.1.2 yüklü ios 8 e güncellemedim şarj performansı düşüyor diye duyduğum için. Cihazın içi birsürü gereksiz uygulamayla doldu ben de sıfırlamak istiyorum ama ios 8 e güncellemeden. Bunu nasıl yapabilirim ? Yani telefonu fabrika ayarlarına döndürüp içindeki herşeyi silmek istiyorum ama ios 7 kullanmaya devam ederek. Bir de telefonun içinde icloud'da olmayan fotoğraflarım var hepsini olduğu gibi bilgisayara atabilmenin yolu var mıdır ? iTunes'da yedekleme yeri olarak bilgisayarı seçtim ama yine de bütün fotoğrafları pc ye yedekliyor mu emin olamadım. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Aman hocam 7.1.2 de kal ios 9 gelene kadar, 8.1.3 geldi sarjin anasini aglatti 5s imde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: tolga164
Oncelikle yedeklerinizi alin.Eger fotograflarinizi baska uygulamada saklamadiysaniz yedeklemistir merak etmeyin.Siz yine de elle almak isterseniz itools adli program ile pcye elle yedekleyebilirsiniz. Yedekleme islemi tamamlandiktan sonra eger cihaziniz jb'li degil ise ayarlar > genel kismindan tum icerigi ve ayarlari sil secenegi ile sifirlayabilirsiniz.Eger jailbreak varsa ilex rat uygulamasini kullanmaniz gerekir. Kolay gelsin
Hocam o şekilde yaptığımda benden ios 8 e geçmemi istemeyecek dimi eminsiniz ? Bu arada cihaz jb li değil. Bir de mesela telefonu sıfırladım sonra yedekteki dosyaları itunes dan tekrar telefona atmak istedim diyelim. Telefon kurulurken öyle seçenekler çıkıyordu icloud mu itunes mu diye ben itunes seçersem o içindeki yedeklediğim bütün fotoğrafları telefona atar mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: beter.böcek
Aman hocam 7.1.2 de kal ios 9 gelene kadar, 8.1.3 geldi sarjin anasini aglatti 5s imde.
Evet hocam ben şuan çok şükür şarj performansından oldukça memnunum ios 7 nin o yüzden ios 8 e geçmeyi düşünmüyorum. Tablette ios 8 var öyle hissedilir bir fark göremedim ios 7 de son derece akıcı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme