Şimdi Ara

iOS 7 yayınlandı (Güncellendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
13.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ipoda güncellemeyi yüklüyordum ama malesef kapandı geri açılamadı. Şuan cihaz ne açılıyor ne itunes görüyor. Ne yapabilirim? Ekranda sadece şu çıkıyor:
    iOS 7 yayınlandı (Güncellendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 19 Eylül 2013; 0:05:09 >
  • İpad 3 şu an yüklüyorum. Telefonda android kullanıcısıyım, size söyleyebileceğim androidde güncelleme işini samsung bozuyor, kendine özel işlemcileri güncellemeyi çok geciktiriyor, diğerleride Google işlemci entegrasyonunu tam yapmadı diye saldıkça salıyor. İos ta iste verilecek cihazların işlemcileri donanımı belli, herşeyi yapmak daha kolay. Android kötü yolda dostlar

• Öğlen evden çıkarken neredeyse 25 tane uygulama güncellemesi bekliyordu.

iOS 7 yükledim şimdi onlar görünmüyor. Nedenini bilen var mı?

Ayrıca App Store sadece bende mi ağır çalışıyor?
  • Arkadaşlar ios7 nin tek kötü yanı şu; facebook, twitter, messenger uygulamalarına girince ios7'nin kendine has klavyesini kullanmıyor devreye ios6'nın klavyesi giriyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcevatsener

Arkadaşlar ios7 nin tek kötü yanı şu; facebook, twitter, messenger uygulamalarına girince ios7'nin kendine has klavyesini kullanmıyor devreye ios6'nın klavyesi giriyor :)

Dostum onlar programların güncellemeleriyle sorun giderilir. Sonuçda İOS 7 daha yeni geldi.İOS 7'e göre geliştiriceklerdir.Bunun için biraz zaman lazım diye düsünüyorum.Selametle.
  • Hala yükleyemedim.Yaklaşık bir buçuk saattir güncellemeyle uğraşıyorum,indirme sürekli yarıda kesiliyor.
    Stabil,kopmadan indirebileceğim bir yer var mı acaba?
  • selam gençler konuyu görünce bende baktım ios 7 güncellemesi var dedi hemen başladım 4s telefondan. önce 5 saat dedi sonra 3 saate düştü bakalım yarım parmak ilerledi gerçekten şuan saat 0:42 ama hala yavaş iniyor demekki çok yoğun umarım sorunsuz yüklenir
  • iOS 7'ye unJB çıkınca geçerim. Çıkana kadar yaşasın iOS 6.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Benim ipoda güncellemeyi yüklüyordum ama malesef kapandı geri açılamadı. Şuan cihaz ne açılıyor ne itunes görüyor. Ne yapabilirim? Ekranda sadece şu çıkıyor:
    iOS 7 yayınlandı (Güncellendi)

Cihaz jb li ise böyle olabilir. Dfu moduna alıp restore deneyin. 0 dan iTunes ile de indirebilirsiniz, ya da kendiniz bir sürüm indirip shift e basili tutarak restore A basarak indirdiğiniz sürümü kurabilirsiniz. Yalnız dfu ya alıp restore yaparsanız, cihazda ne var ne yok gider.

Ya da daha once bir yedek aldıysanız yedekten geri yükleme yapabilirsiniz. Restore from backup diye geçiyor. Siz yedek almasanız bile cihazı bozulmadan once pc ye bagladiysaniz, iTunes zaten kendisi yedeği alıyor size sormadan.

Bu arada dfu ya alma işlemi eski cihazlarda , cihaz kapalı iken power ve home tuşlarına 8 sn birlikte basili tutup 8. Saniye sonunda power tuşundan çekip home tuşuna basmaya devam ederek oluyordu, ta ki pc den blop diye yeni aygıt takıldı sesi gelene kadar. Yenilerinde nasıl olduguna internetten bakarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• milyonlarca iphone'a ayni anda güncelleme vermek büyük is bravo apple.

• işlem tamam arkadaslar genelde yıgılma var devamlı deneyın oluyor 1 saatten berı denedım sonunda oldu super gorsel haraketlı ekran koruyucu bıle var
  • Güncellemeyi itunestan yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız.
  • Safariyi açtığımda boş ekranda,ayarlarda,app store da falan bana aşırı parlak geldi. Parlaklık neredeyse minimum seviyede ama beni çok rahatsız etti nedense bu bembeyaz olma merakı.Iphone a yüklemek istemedim bi sıkıntı olacaksa İpad de olsun dedim. Iphone a yüklemeyi kesinlikle düşünmüyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi negres_1903 -- 19 Eylül 2013; 1:23:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Dünyanın en iyi mobil işletim sistemi artık daha iyi :)

• Yukledim ben de su anda, deniyorum artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ios 7 li ipad 4 ten yazıyorum. Ne desem, yüklediğiniz an dediğiniz ilk şey "adamlar yapmış,olmuş" oluyor. Derinlik hissi simgelerde saatlerde o kadar güzelki hele yıldızlı arka plan yapınca,retina ekran için diyorum. Sistem başlarda yarım saat boyunca kastı ama donanım falan alışınca yağ gibi ama hala ios 6 seriliyi yok ama olsun ios 7.1 le gelir. Birde ilgimi çeken tl "?" simgesinin klavyeye eklenmesi. Bunlar küçük ve güzel şeyler. Apple ı tebrik ediyorum. İphone 4 ünüz varsa şimdi indirmeyin bence çünkü sistem ipad 4 ü sömürüyor resmen. Bunun dışında cihazınıza gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: web101

Apple işte bunun için herzaman lider herzaman ürünleri satılıyor ve seviliyor bir güncelleme bütün dünyada aynı anda yayınlanıyor şu düzene şu disipline bakarmısınız helal olsun aldığı para

Helal olsun aldığı para??? Kapalı sistemlerde ve belli donanımla update ler zaten böyle olur. Ayrıca helal edilecek hiç bir şey yok, en pis Amerikan kapitalist şirketlerinden birinden bahsediyoruz.

• İpad 3 ümde daha kötü oldu. :( Yavaşlama ve sekme var. Kesin 1. Aya 7.1 çıkarır lavuklar. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

İpad 3 ümde daha kötü oldu. :( Yavaşlama ve sekme var. Kesin 1. Aya 7.1 çıkarır lavuklar. :(

İpad 4 tede öle. Zamanla azalıyor. Tablet böle herhalde

• arkadaşlar telefonu aldığımda 6.1.2 idi, apar topar anlamadan bilmeden 6.1.4'e güncelledim
    sonra 6.1.4 için jb olmadığını öğrendim, bu yüzden birkaç aydır jbsiz kulanıyorum cihazı
    şimdi tekrar böyle bir mağduriyet yaşamak istemediğim için sormak istiyorum
    şu an ios7'yi yükleyebilir miyim? bahsettiğim anlamda bir mağduriyet yaşar mıyım?
    jbsiz cihaz çok yavan
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.