Şimdi Ara

İOS 8.0.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fazla uzatmıcam arkadaşlar direk sorumu sormak istiyorum.

ios 8.0.2'yi iphone 4s'e yüklemek gerekir mi ? Yüklendiğinde kasılma yapar mı ?

Telefon resim ve video ile dolu sayılır.

• Telefonunuz suan ios kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajorMaker -- 29 Eylül 2014; 17:15:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapar, şuan iOS 7 veya 6 hangisindeysen orada kal, telefonunu kasmadan daha uzun kullanmak istiyorsan tabi.
  • telefonda suan ios7 yuklu hıcmı gecmıyım 8 e ? yanı 7 - 8 arasında cok bı performans farkı varmı ?
  • Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    Evet var bug dolu ben 5S'ten geçer geçmez geri döndüm. 4S'te geçmeyi düşünme bile iOS 7'li iPhone 4'e döner telefonun. 7.1.2'de kal sonuna kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

telefonda suan ios7 yuklu hıcmı gecmıyım 8 e ? yanı 7 - 8 arasında cok bı performans farkı varmı ?

Bence farkı yok bazı kasılmalar buglar var evet ama güncellemelerle giderilecektir iphone 4 un ios 7 deki gibi can cekismesi yok korkmadan yukleyebilirsin bence ben memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Inc -- 29 Eylül 2014; 17:44:35 >
  • 8.1 çıkana kadar bekle 8.0.2 de ara sıra donmalar olabiliyor ve bazı uygulamalarda ölçekleme ve çökme sorunları mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

telefonda suan ios7 yuklu hıcmı gecmıyım 8 e ? yanı 7 - 8 arasında cok bı performans farkı varmı ?

Hocam ilk önce ios8 li iphone 4s in ios 7 li iphone 4 dün durumuna düştüğü falan yok.Bu saçmalılara kulak asma tamamen asılsız.Lakin 4s ios 7 deki gibi stabil değil bunuda unutma.
  • en iyisi hiç geçmemek zaten bug ve hataların oldugu bı guncellemeyıde yuklemek ıstemem tamamen stabıl calısır hale gelırse denemek amaclı bı yuklerım olmadı tekrar 7 ye geri dönerım
  • quote:

en iyisi hiç geçmemek zaten bug ve hataların oldugu bı guncellemeyıde yuklemek ıstemem tamamen stabıl calısır hale gelırse denemek amaclı bı yuklerım olmadı tekrar 7 ye geri dönerım

İmzalar kapandı geri dönemezsin.Ben açıkcası ios8 4s de bu şekilde çalışmaya devam edecekse geçmeni tavsiye etmem.
  • Ya zaten bu 4s artik eski bir cihaz 1 yil sonra belkide apple 4 de oldugu gibi 4s dende destegi cekicek o yuzden hali hazirda stabil olan bir telefonu yormaya gerek yok

• İos8 için Wİ-Fİ zorunlu değilmiş. iTunes’dan tek bir seferde indirerek diğer Apple cihazlarınızda güncelleyebilirsiniz.
    http://www.uzmantv.com/iphonea-itunes-ile-ios-8-nasil-yuklenir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.