Şimdi Ara

IOS 8.1 Pazartesi Geliyorrr..!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fotoburak

Apple pay ne oluyur arkadaslar

Telefonun kredi kartın gibi oluyor.Ödeme yapmak iiçn sadece bir alete telefonuu yaklaştırıyorsun touch id ile paranı ödüyorsun.Şifre filan girmen gerekmiyor.Henü türkiyede yok iilk amerikada başlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: udnz

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: udnz

3G kapatılmıyor mu ki zaten anlamadım bende kapatılıyor siİn dediğiniz başka bir 3G mi
     IOS 8.1 Pazartesi Geliyorrr..!!!

Sizinki 4S, kapatamayanlar 5 ve üzeri.

4s mi hayır telefonum 5s benim daha yeni aldım zaten iOS 7.1.2 yüklü 5s space gray 16gb var bende 3G açıp kapatılıyor şuan 7.1.2 gayet hızlı ve stabil umarım apple sonralardan dağıtmaz umarım htc m8 den geçen biri olarak pişman olmam şuan için sorunum yok

İşte IOS 8de geldi bu gereksiz durum. Sizin IOS 7 olduğundan sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Apple pay ne oluyur arkadaslar

Telefonun kredi kartın gibi oluyor.Ödeme yapmak iiçn sadece bir alete telefonuu yaklaştırıyorsun touch id ile paranı ödüyorsun.Şifre filan girmen gerekmiyor.Henü türkiyede yok iilk amerikada başlamışlar.

Türkiyede bu sistemi hangi firma yada şirket kullanıyor acaba... Bizim için gereksiz bir yenilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 3G kapatmak zaten 8.1 de geldi betalarda var.
  • 3G tuşu devrim olur.
    Daha önceden koymamaları hata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumda 3 aydır devam eden ekran arızasından bıkmamıştım ama 8.0.2 bıktırdı beni. Garantiye gönderdim. Umarım değişimle gelir ve bir an önce 8.1'e yükseltirim.

Bu arada merak eden veya benzer soruna rastlayan varsa arıza şu;

iPhone 5 32 GB Beyaz telefonumun, ekranın 4 köşesinde yeşil renk atması oluştu. Restore yapmama rağmen gitmedi. Özellikle beyaz tonlu ekranlarda bu çok belirgin oluyordu.

Güneydoğu anadolu sıcaklarında 3G kullanımı ile daha fazla ısınmasından oluştuğunu tahmin ediyorum. Şanlıurfa'da yaşadığım için en yakında Diyarbakır Genpa'ya gönderdim cihazı ama tam bir hafta geçmesine rağmen hala işleme alamadılar cihazı.

Benzer arızayı yaşayan arkadaşlar varsa paylaşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Telefonumda 3 aydır devam eden ekran arızasından bıkmamıştım ama 8.0.2 bıktırdı beni. Garantiye gönderdim. Umarım değişimle gelir ve bir an önce 8.1'e yükseltirim.

iPhone 5 32 GB Beyaz telefonumun, ekranın 4 köşesinde yeşil renk atması oluştu. Restore yapmama rağmen gitmedi. Özellikle beyaz tonlu ekranlarda bu çok belirgin oluyordu.

Güneydoğu anadolu sıcaklarında 3G kullanımı ile daha fazla ısınmasından oluştuğunu tahmin ediyorum. Şanlıurfa'da yaşadığım için en yakında Diyarbakır Genpa'ya gönderdim cihazı ama tam bir hafta geçmesine rağmen hala işleme alamadılar cihazı.

Ölu piksel gibi duruyor, 1 aya yenisini anca yollar genpa

• quote:

Telefonumda 3 aydır devam eden ekran arızasından bıkmamıştım ama 8.0.2 bıktırdı beni. Garantiye gönderdim. Umarım değişimle gelir ve bir an önce 8.1'e yükseltirim.

Aynı sorun i5'imde oldu. Apple store'a gittim, ekran paneli değiştirdiler 2 saat içinde verdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: carsii

quote:

Ölu piksel gibi duruyor, 1 aya yenisini anca yollar genpa

Hocam ölü piksel değil. Köşe yazmışım ama aslında kenarlarda. Renk atması olan yerlerdeki görüntüleme de veya dokunmada sıkıntı yok. Sorun sadece yeşile dönük bulanık bir renk olması.

@carsii

Hocam bir ay sürmesi imkansız değil mi yasal olarak?

• B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    30 gün garantide tutma haklari var bildigim kadariyla 3 gunde yol hakki ele ulaşmasi falan filan 33 gün haklari var eline ulastirmalari icin
    Edit: mekanik sorunu olmayan iphone 5 boya atmasi sorunundan gitti 2.5 haftada anca geldi o da degisim olmadan varin siz dusunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 18 Ekim 2014; 0:47:04 >
  • carsii kullanıcısına yanıt
    Umarım sürmez o kadar. Telefon kayıtları ve mailler duruyor. Bu hafta içerisinde işleme alınacağını söylemişlerdi, halen yok.
  • Ben de aldigim anda itunes ile direk 8.02 kurdum ve ben de sorunsuz kullaniyorum(benimki tmobile sim free versiyonu). Acaba arkadasin dedigi gibi versiyona gore sorun bas gosteriyor olabilir mi? Ha 8.1 i bekliyorum elbet ekstra bir seyler gelir diye...
  • inşallah 4s e can verir yoksa ios 7 li ip 4 den daha beter durumda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.