Şimdi Ara

İos 8.2 bugün gelebilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mazzho

Batarya performansını olumlu yönde etkileyen kaç güncelleme aldınız ki şimdi de alasınız arkadaşlar?

Orası da doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Plus için geç kalmış bir güncelleme. 8.2 beta 4 ile 8.1.3 arasında bile ciddi anlamda performans farkı mevcutken bu kadar gecikmemesi gerekirdi.

Apple ios 8 le baya bi bozdu hocam bence. Millet güncellemeye korkar oldu artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmt10601

quote:

Plus için geç kalmış bir güncelleme. 8.2 beta 4 ile 8.1.3 arasında bile ciddi anlamda performans farkı mevcutken bu kadar gecikmemesi gerekirdi.

5 ve 5s'i ios7 ile kullananlara bir şey diyemem ama 6 ve plus kullanıcılarının kaybedeceği bir şey yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mhmt10601

quote:

5 ve 5s'i ios7 ile kullananlara bir şey diyemem ama 6 ve plus kullanıcılarının kaybedeceği bir şey yok.

tabikide öyle hocam biz 6 lara bisey demiyoruz zaten ben 4s kullaniyorum ve ios 8 i şiddetle tavsiye etmiyorum ama 5s ve 6 lar için pek bişey değişeceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmt10601 -- 4 Mart 2015; 14:25:01 >

• Normalde olması gereken şarj performansını 5S'de düşürdüler güncellemelerle. Şarj konusunda bir iyileştirme gelmezse güncellemek için elde tutulur bir nedenim olmayacak gibi.
  • İphone 4 ün 7.1.2 nin performansı iphone 4s in 8.1.2 den daha kötü en azından

• muhtemelen 9 Mart etkinlik sonrası gelecek yani gece 10 gibi

• Whatsapp bugün güncellendi.Gelme ihtimali var

• quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Whatsapp bugün güncellendi.Gelme ihtimali var

Bugün mü hocam

• inşallah gelirde düzelir herşey ya 7 gibi stabil olsa keşke :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Melisaaaa0

inşallah gelirde düzelir herşey ya 7 gibi stabil olsa keşke :))

Hepimizin istediği tek şey o zaten

• Ne bataryadan nede performansdan bi beklentim yok şu uyuz uyuz buglardan birde aramayı sonlandırdığımızdaki beklemeden kurtulalım çoklu görevde takılmalar olmasın başkada bişey istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

Ne bataryadan nede performansdan bi beklentim yok şu uyuz uyuz buglardan birde aramayı sonlandırdığımızdaki beklemeden kurtulalım çoklu görevde takılmalar olmasın başkada bişey istemiyorum.

aynen şu takılma aramada ve buglardan kurtulsak yeter ya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.