Şimdi Ara

IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
6.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam belirttiğiniz kullanıma göre özellikle 3g kullanmanız bakımından sonuç çok iyi. Ekran parlaklığını nasıl kullandınız acaba? Bende iphone 6 alacağım kafamdaki batarya sorununu gidermeye calışıyorumda o yüzden soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

Hocam belirttiğiniz kullanıma göre özellikle 3g kullanmanız bakımından sonuç çok iyi. Ekran parlaklığını nasıl kullandınız acaba? Bende iphone 6 alacağım kafamdaki batarya sorununu gidermeye calışıyorumda o yüzden soruyorum.

Düşünme al :) hergün telefonu elime aldığımda keyifle kullanıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam zaten kararımı verdim alıcam :) 3 4 güne almış olucam silver renginden. Ama batarya olayınıda bir iyice araştırayım diyorum gönül rahatlığıyla alabilmek için...
  • quote:

Valla hocam zaten kararımı verdim alıcam :) 3 4 güne almış olucam silver renginden. Ama batarya olayınıda bir iyice araştırayım diyorum gönül rahatlığıyla alabilmek için...

Benimde sonuçlarım 1 önceki sayfada var açıkcası çok iyi değerler bunlar emin ol :)

• Şuanlık böyle, 8.2 pil konusunda gayet başarılı, 6-7 saati görüyorum çok rahat..
     IOS 8.2 DEN SONRA PİL SÜRELERİ

• quote:

Hocam belirttiğiniz kullanıma göre özellikle 3g kullanmanız bakımından sonuç çok iyi. Ekran parlaklığını nasıl kullandınız acaba? Bende iphone 6 alacağım kafamdaki batarya sorununu gidermeye calışıyorumda o yüzden soruyorum.

Bende parlaklık sürekli otomatikte hocam.

Bu cihazdan önce Galaxy Note 2 kullanıyordum 3100 mAh bataryası vardı ve android cihazların içinde şarjı en iyi cihazlardan birisiydi. Iphone 6'ya geçtim şarj konusunda Note 2 yi aramadım.

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• 8.3 de Türkçe Siri ile güzel bir iOS 8 Sürümü çıkarılsa ne güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 6 saati geçemedim arkadaş 8-9 saati göstermek için özel bir çaba mı harcıyorsunuz

• İphone 5 öneriyor musunuz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

quote:

Bu cihazdan önce Galaxy Note 2 kullanıyordum 3100 mAh bataryası vardı ve android cihazların içinde şarjı en iyi cihazlardan birisiydi. Iphone 6'ya geçtim şarj konusunda Note 2 yi aramadım.

Arada önemli bir fark var, androidlerin bataryası değiştirilebiliyor fakat iphoneların ki değişmiyor sıkıntı orda :) batarya ölürse çöpe at telefonu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampir Masquerade

quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

quote:

Arada önemli bir fark var, androidlerin bataryası değiştirilebiliyor fakat iphoneların ki değişmiyor sıkıntı orda :) batarya ölürse çöpe at telefonu..

Bu nasıl bir mantık hayatınızda hiç mi pili değişmiş iphone görmediniz.
    Koskoca şirket Bataryası ölünce telefonu çöpe mi attryo.
    Gerçekten bilmeden çamur atmak deyiminin canlı kanıtısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Falca9

iPhone 5S

Son tam dolduruştan sonra telefonunuzu şarja takarsanız bu değerleri almanız çok normal.

• Benim kalibre etmem biraz farklı oldu. %20'ye gelince şarja tak %100 olsun biraz daha beklesin olayını 3 kere falan denedim ama malesef yine sonuç alamadım. Bekleme süresi 15 16 saat kullanım maksimum 6 saat olarak gördüm. Çoğunlukla kullanım sürem 4 saat 30 dakika ile 5 saat arasındaydı.

Daha sonra bir akşam yatarken bataryayı bitirdim tamamen telefon kapandı, şarja taktım 2 dakika sonra açıldı. Hiçbir şey yapmadan direk telefonu kapattım ve sabaha kadar şarjda kaldı. Uyandım şarjdan çıkarttım açtım. Kullanmaya başladım. Aklıma gelip baktım ki çok iyi bir sonuç almışım. Telefonun kapalı şarj olmasının ne gibi bir yararı oldu anlamış değilim ama kalibrasyon yapıp sonuç alamayanlar denesin bence..

6 Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Mart 2015; 13:47:48 >

• elegance_84 kullanıcısına yanıt
    yalnız %10 gibi bir değer şarj ettim o da dışarı çıkarken lazım olur diye. %20lerdeyken %90a kadar dolmadı cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Falca9

yalnız %10 gibi bir değer şarj ettim o da dışarı çıkarken lazım olur diye. %20lerdeyken %90a kadar dolmadı cihaz

İnandırıcı olmaz sadece. Yoksa başka bir problem yok

• Nasıl?

• Leame kullanıcısına yanıt
    Smdi bende iphone 5s var , bunun bataryası ölünce kaça değiştirecek o koskoca şirket? Bana şuan şudakika bir fiyat verebilirmisin? :)) bakalım ne diyeceksin çok merak ediyorum..benim sözüme gelcen At çöpe :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampir Masquerade

Smdi bende iphone 5s var , bunun bataryası ölünce kaça değiştirecek o koskoca şirket? Bana şuan şudakika bir fiyat verebilirmisin? :)) bakalım ne diyeceksin çok merak ediyorum..benim sözüme gelcen At çöpe :)

Resmi olarak apple mağazasında 190 tl , dışarda 120 tl , sen alıp takacaksan 90 tl. Hemen şu an şu dakika verdim cevabı.
    Şu an senin dediğin Bataryası degistirilebilen bi samsung un bile orjinal Bataryası 80 tl zaten. Bi 10 lira için mi çöpe atiyosun telefonu.
    Ayrıca samsung gibi kiytirik bi marka bile tek parça kasa ile üretmeye başladı telefonlarını. O zaman yeni telefonların hepsi çöp ?

• Sırf şu mesajı atmak için kayıt oldum foruma. iPhone 5 kullanıyorum saat 08:00'da fişten çektim gün içi 3g aktif wifi olan yerde wifi açtım durum bu. Güncellemeden önce çok daha iyiydi ne önerirsiniz?

• SocialDemocracy S kullanıcısına yanıt
    Bi restore yap ardından pil kalibrasyonu yap öyle dene bakalım. SAYGILARIMLA

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.