Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan sonra jb çıkmadan Güncelleme yapmıcam bune ya bekle bekle çıktı çıkacak diye 😳

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo7

Ne şansız adamım ya 2-3 sene once jailbreak yapmstim sora jailbteaksiz kullanmaya basladim gecrn arkadasimda gordim tekrar donuyim dedim 2 aydir jailbreak cikmiyo sabah aksam takip ediyorim cikmasini bekliyorum

Birebir aynı şeyleri yaşıyorum . Çıkmadı gitti illet..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 8.3 e çıkacak diye söylentiler var çok fena beklemekteyim 4 gün önce cihazımı 16 lıktan 64 lüğe geçirdim buna JB yapamadım çok sıkıcı itici bir durum JBsiz İphone İPhone değildir okadar...
  • Birde bazı arkadaşlarımız sormuş yarı JB iyimi diye semi JB boşuna yapmayın bi halta yaramıyor ama bu bir adımdır yolda olduğunu gösterir inş en kısa zamanda gelecektir
    ve gelince adım adım paylaşımlar yapalım bilmeyenler olur twekleri repoları anlatalım..
  • hadebabam H kullanıcısına yanıt
    Hocam 8.2nin semi jbsi 1 aydan fazladır piyasada. Hiç de yakında çıkacağını belirtmiyo malesef.. Ve dediğin gibi hiçbir işe yaramıyor..

• Ios8 jbsi, ios8 den 35 gün sonra yayınlanmış. Ulan 8.3ü anlarım hani yeni çıktı, bir sürü açık kapatıldı falan. 8.2nin suçu ne??

• gastrocnemius G kullanıcısına yanıt
    o acik kapatma eylemi 8.1.3te yapildi. 8.2de de yapildi. 8.3 tede yapildi. Hic guncelleme notlarini okumuyor musunuz?
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim. Biliyorum herhalde her sürümde açık kapatıldığını. Ama 8.3te 40a yakın açık kapatıldı. açık bulmak daha da zorlaştı. O yüzden direk 8.3e jb çıkartamıyolar diye düşünüyorum. Ama 8.2 çıkalı 1.5 ay oldu ve 8.3te kapatılan açıklara bakılırsa 8.2de bir sürü açık var ama hala bekliyoruz malesef..

• gastrocnemius G kullanıcısına yanıt
    8.1.3 de apple cok saglam kapatmis demekki hocam. crackcilerin kullandigi tum mevcut yontemler kapatilmis demekki. Apple 8.2 ve 8.3 versionlarinda da acik kapatmis denilmeside postansiyel tehlikeleri goz onunde alarak kapatmis demekki.

yani jailbreak yapan takimlar, ya para bekliyorlar(ki bence simdiye kadar paralida olsa sunarlardi. ondan bu ihtimal dusuk) yada yeni bir methodlari yok. Ondan dolayi boyle bekliyoruz. yani yeni method bulunacak sonra onu programa donusturecekler ve piyasaya sunacaklar... Methodlari olsaydi programa cevirmek en fazla 1 hafta zaman alirdi. 8.1.3 ten bu zamana baya sure gecti..

Bence yeni method yok ortada. Ondan dolayi laf ebeligi yapiliyor. Tabi bazi cakallarda bundan faydalanip sahte jailbreak satiyorlar...:)
  • iOS 9 dan sonra zaten jb yapılamayacak. Ben daha fazla uğraşmak istemediğim sen iPhone 5 ımı sattım. Note 3 e geçtim.

Yakın zaman da jb de maziye karışacak gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 14 Nisan 2015; 15:56:56 >
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    En son 4.2.1e jb yapmıştım. Kaç yıl sonra canımız çekti jb yok piyasada. Önceden hackerlar yavaştı geç çıkıyodu şimdi de apple önümüzü kesti.. Hayırlısı hocam beklicez ne yapalım..

• Tahminen bu pazar çıkacak UMUTLUYUM ü

Sizin düşünceleriniz ne
    ?!?

• tuna eren T kullanıcısına yanıt
    şöyle şeyler demeyelim lütfen ya. Sonra pazar çıkmıyo yine hüsran yine hüsran..

• Ben artık iyice umudu kesmeye başladım jailbreak işinden

• Her hafta sabit pazar gununden umutlu beş on kişi çıkıyor
    Sonuç ? Yine çıkmıyor 😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  sunday is funnyday 

• Hikayee

• Bu yarım JB ne oluyor şimdi benim ihtiyacım Gamepad driveri kurmak ve PPSSPP twekini yapmak bunları bu 8.2 semi JB ile yapabilirsem gerisi umrumda değil. Bilgili arkadaşlar bir açıklama yaparsa sevinirim.
  • teoden kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yok.

• teoden kullanıcısına yanıt
    Semide malesef tweak yuklenmıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.