Şimdi Ara

IOS 8.3 jailbreak sonraaı Cydia ve App Store görünmemesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sabah saatlerinde jailbreak kurulumunu sorumsuzca yüklendi. Cydiayı açtım kurulum ayarlanıyor gibi bi ekranda bekliyordu vende home düğmesine basıp sayfaya geçtim. Baktım ki market ve Cydia yok. Telefonu hemen sıfırladım. Yine gelmedi. iCloud üzerinden dün aldığım yedeğe geri döndüm en azından whataap falan kullanabileyim diye. Ona rağmen App Store gelmedi. İkinci kere jailbreak yapmaya çalıştım, yapmıyor da, tuş pasif. Cihazı jailbreakli görüyor. Ne yapmam gerek ? iTunes üzerinden mi firmware atmam gerekiyor?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Armondia

Merhaba arkadaşlar, sabah saatlerinde jailbreak kurulumunu sorumsuzca yüklendi. Cydiayı açtım kurulum ayarlanıyor gibi bi ekranda bekliyordu vende home düğmesine basıp sayfaya geçtim. Baktım ki market ve Cydia yok. Telefonu hemen sıfırladım. Yine gelmedi. iCloud üzerinden dün aldığım yedeğe geri döndüm en azından whataap falan kullanabileyim diye. Ona rağmen App Store gelmedi. İkinci kere jailbreak yapmaya çalıştım, yapmıyor da, tuş pasif. Cihazı jailbreakli görüyor. Ne yapmam gerek ? iTunes üzerinden mi firmware atmam gerekiyor?

Teşekkürler.

Forumda mevcut konular var. taig 2.1.3 ile jb yapman lazim. Ayrica evet, yeninden restore edip jb yapmalisin. Cydia ayarlanirken home tusuna basma, 2 dk kadar bekleyince bitiriyor islemi.
  • 2.1.3 ile yapmıştım. Restore sonrasinda da yapamadım ve market yine olmayınca kıllandım baya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armondia -- 30 Haziran 2015; 19:01:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.