Şimdi Ara

İos 8 3G kapatıp açma sorunu çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar belki bilmeyen vardır. İhtiyaç olduğunda açtıgımız 3G yi kapatıp acabiliyoruz belki bilmeyen vardır. İyi forumlar.
    http://install.diawi.com/RqWCQ3

• Ne kadar güvenilir acaba
  • AppStore'den indiriliyor olsa 1 dk durmam yüklerdim ama buna güvenemiyorum. Riskleri açısından açıklama yapabilecek olan var mı ?
  • Ben bunu 8.0 da yükledim çok kullanıslı ve normal sıkıntı yok yalnız 2G deyken 8.0.2 ye güncelledim şuan 3G ye geçiş yapamıyorum maalesef bu sorunu nasıl çözeceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

AppStore'den indiriliyor olsa 1 dk durmam yüklerdim ama buna güvenemiyorum. Riskleri açısından açıklama yapabilecek olan var mı ?

hiçbir zararı yan etkisi yoktur sistem zaten kapalı virüs felan gelmez /// simkiltli iphone kullanırken çok kullanırdım bu proğramı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleepyou123123

Ben bunu 8.0 da yükledim çok kullanıslı ve normal sıkıntı yok yalnız 2G deyken 8.0.2 ye güncelledim şuan 3G ye geçiş yapamıyorum maalesef bu sorunu nasıl çözeceğim ?

restore
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iwan

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

AppStore'den indiriliyor olsa 1 dk durmam yüklerdim ama buna güvenemiyorum. Riskleri açısından açıklama yapabilecek olan var mı ?

hiçbir zararı yan etkisi yoktur sistem zaten kapalı virüs felan gelmez /// simkiltli iphone kullanırken çok kullanırdım bu proğramı .

Peki bunu yükleyince normal uygulama yükler gibi ekrana uygulama ikonu mu geliyor yoksa direk sisteme mi kaydoluyor ? Ayrıca istediğimiz zaman direk silebiliyoruz değil mi ?
  • quote:

Ben bunu 8.0 da yükledim çok kullanıslı ve normal sıkıntı yok yalnız 2G deyken 8.0.2 ye güncelledim şuan 3G ye geçiş yapamıyorum maalesef bu sorunu nasıl çözeceğim ?

8.0.2 ipsw dosyasını indirip itunes ile yüklemeni tavsiye ederim. ( tüm dosyaların silinir muhakkak yedek alın )
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    ikon geliyor istediğin zaman silebilirsin . uygulamayı açınca 2 tane ''open the patch '' yazısı görüyorsunuz üsttekine basınca 2g aktif olur alttakine basınca 3g aktif olur .
     İos 8 3G kapatıp açma sorunu çözüldü
  • Iwan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
    rica ederim beşiktaşlı olduğun için bu yardımlarım :)
    Bu şekilde yaparsak 5S'teki wifi lag sorununa da çare olabilir mi acaba ?
  • Süpersin :)) @Iwan

Wifi sorunu sürümün kendisiyle direk alakalı olduğu için çözüleceğini sanmıyorum. Onun için biraz bekleyeceğiz gibi görünüyor. @PhoenixBurn
  • Ben niyeyse hala güvenemedim
    Ağ ayarlarını sıfırladım bir de böyle deneyeyim bakalım
  • Cok iyi oldu bu. Evde 3G cok zayıf çekiyor elle 2g ye geçiremediğim icin de telefon görüşmelerinde sürekli Bağlantı kopuyordu . Şimdi mis gibi oldu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

Ağ ayarlarını sıfırladım bir de böyle deneyeyim bakalım

Ben her yolu denedim neredeyse :) geçici olarak çözüm oluyor evet ama bir zaman sonra yine sonuç aynı.
    Umarım sonraki versiyonda bunu çözerler
    İpsw den kastınız nedir ben çok kullanmıyorum itunes tam anlamam o işlerden biraz daha detaylı bilgi verir misiniz
  • quote:

İpsw den kastınız nedir ben çok kullanmıyorum itunes tam anlamam o işlerden biraz daha detaylı bilgi verir misiniz

İOS versiyonlarının Apple tarafından yayımlanan dosya uzantısıdır ipsw. Google'den aratarak bu dosyayı itunes kurulu bilgisayarınıza kaydettikten sonra cihazınızı itunese bağlayıp belli adımları izleyerek yazılımı yükleyebilirsiniz. Bununla ilgili bir çok yazı da mevcut aslında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.