Şimdi Ara

iOS 8.4 veya Daha eski sürümler için 4.5G sorunu yaşayanlar buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.4.1 ne yaptıysam lte yok bağlanamıyorum sanırım güncelleme yapıcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dan-ger kullanıcısına yanıt
    hattınız ney
  • buludag89 kullanıcısına yanıt
    Türk telekom

• quote:

Orijinalden alıntı: dememoki

Benim de iOs 8.3 Ben de bağlanamıyordum, LTE seçtiğim halde 3G yazıyordu ekranda. Sonra evde wifi ye bağlıyken aynı anda hücresel veri yi de açtım bi baktım LTE yazdı ekranda. Sonra wifi den çıktım. Sadece hücresel veriyi açtım-kapadım sürekli denedim daha da 3G yazmadı, şu an LTE yazıyor seçince.

Önceki günden beri Turkcell sürekli mesaj gönderiyordu. Defalarca denedim herhalde mahalledeki baz desteklemiyor diye düşünüyordum.
    Aynen dediğim şekilde yaptım LTE'ye döndü. Kapatıp açınca yine 3G olarak çalışıyor ama yine de teşekkürler.

Anlaşılan tutarsızlık var bir 3G bağlanıyor bir LTE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 2 Nisan 2016; 10:40:34 >

• ya arkadaşlar ios sürümüyle şebekenin ne alakası var? Eğer işletim sistemi desktelemeseydi 2G/3G/LTE diye seçenek olmazdı. Yok uyumsuz filan alakası yok. SIM kartınız uyumluysa 4Gye yada LTE'ye, ve telefonda hala 3G gösteriyorsa sorun belli; Sizin bağlandığınız baz istasyonu 4G/LTE desteklemiyor demektir. Siz telefona IOS 1000(bin) de kursanız hala orada 3G yazacaktır. Kullandığınız şebekenin(vodafone, turkcell, turk telekom) baz istasyonuyla alakalı bir durum. Ben ilk gün iş yerimdeyken bir kere bağlandım LTE yazdı. Sonra 4G yazdı. eve geçince hep 3G yazdı..

aynı telefon aynı şebeke aynı yerdeyken, birisi bağlanıp diğeri 3G ise uçuş moduna alıp çıkmanız yeterli. ama yoksa şebekemiz sallamıyor bizi demektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

quote:

Benim de iOs 8.3 Ben de bağlanamıyordum, LTE seçtiğim halde 3G yazıyordu ekranda. Sonra evde wifi ye bağlıyken aynı anda hücresel veri yi de açtım bi baktım LTE yazdı ekranda. Sonra wifi den çıktım. Sadece hücresel veriyi açtım-kapadım sürekli denedim daha da 3G yazmadı, şu an LTE yazıyor seçince.

Önceki günden beri Turkcell sürekli mesaj gönderiyordu. Defalarca denedim herhalde mahalledeki baz desteklemiyor diye düşünüyordum.
    Aynen dediğim şekilde yaptım LTE'ye döndü. Kapatıp açınca yine 3G olarak çalışıyor ama yine de teşekkürler.

Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu..Aynen bir tutarsızlık var. Sanırım acemilik, aşırı yüklenme, çekim gücü vb. faktörler LTE ye geçişi etkiliyor. Bazı arkadaşlar sürüm güncellemekten bahsediyor bence acele etmemeliler sonra pişman olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dememoki -- 2 Nisan 2016; 11:16:28 >

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu..Aynen bir tutarsızlık var. Sanırım acemilik, aşırı yüklenme, çekim gücü vb. faktörler LTE ye geçişi etkiliyor. Bazı arkadaşlar sürüm güncellemekten bahsediyor bence acele etmemeliler sonra pişman olabilirler.

bence de acele etmeye gerek yok. ios8 candır 9a geçmenin luzumu yok. 3g de yeter bize

• quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

quote:

quote:

quote:

bence de acele etmeye gerek yok. ios8 candır 9a geçmenin luzumu yok. 3g de yeter bize

Aynen

• güncelleme kesin çözüm mü ?
  • İos 8.4.1 LTE sıkıntı yok sorun çözüldü bulunduğum bölgedeki baz istasyonuyla alakalımış galiba

• i6 iOS 8.4
    Bu mesaja eklenen görseller:

iOS 8.4 veya Daha eski sürümler için 4.5G sorunu yaşayanlar buraya

• Beyler LTE oluyor ama hemen olmuyor zamanla oluyor yada LTE her yerde çekmiyor kanımca öyle yani telefonun sürümüyle alakalı birşey olmadıgını düşünüyorum . Tel 5s İOS 8.3 kullanıyorum ve durum böyle

• sanırım vodafona tam olarak 4.5g ye geçemedi
  • Herkes 9.3.1 güncelleyebilir aslında sorunsuz bir sürüm artık 9.3.1 operatör güncel desteği ile.
  • sentiel kullanıcısına yanıt
    Safari kitleniyor diyorlar

• buludag89 kullanıcısına yanıt
     iOS 8.4 veya Daha eski sürümler için 4.5G sorunu yaşayanlar buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentiel -- 2 Nisan 2016; 13:57:53 >
  • Iphone 5c Ios 8.4 Jb Türk Telekom, ancak simdi gecti LTE ye Ardahan. Operator versiyonu Avea 20.0 . Yanimda 5, 5s, 6 dün sabah gecenler vardi. Yani bekleyince oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vita Es Muorte -- 2 Nisan 2016; 14:50:37 >
  • arkadaşlar iphone 6 plus son sürümde yaptım oldu

ÇÖZÜM: seçenekler-hücresel,hücresel veri seçenekleri-ses ve veri kısmında 4g seçip bir tık geri gidip hücresel veri ağını tıklıyoruz-burda en altta ayarları sıfırla var onu tıklıyoruz -ayarları sıfırla var onu seçiyoruz-ondan sonra genel ayarlara gelip safariyi tıklıyoruz-safaride tarihçeyi ve web sitesi verilerini siliyoruz-ondan sonra telefonu yeniden başlatıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonlight_295

arkadaşlar iphone 6 plus son sürümde yaptım oldu

ÇÖZÜM: seçenekler-hücresel,hücresel veri seçenekleri-ses ve veri kısmında 4g seçip bir tık geri gidip hücresel veri ağını tıklıyoruz-burda en altta ayarları sıfırla var onu tıklıyoruz -ayarları sıfırla var onu seçiyoruz-ondan sonra genel ayarlara gelip safariyi tıklıyoruz-safaride tarihçeyi ve web sitesi verilerini siliyoruz-ondan sonra telefonu yeniden başlatıyoruz

Bi alaka kuramadım..

• iphone 5 a1429 ios 8.4 JB bende de LTE şebekesine bağlanamıyorum.avea sürüm 20.0 görünüyor.
    İPhone 5s 9.3.1de onda sorun yok rahat giriyor..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.