Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
439.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

http://forum.donanimhaber.com/m_85520331/tm.htm
    bu konudan yararlanarak yapabilirsin

Teşekkür ederim cevabınız için...

• Arkadaşlar merhabalar acil güzel ve sorunsuz bir navigasyon programı lazım . Repo ve tweak yardımcı olabilir misiniz ?
  • Selam.arkadaşlar acil bi çözüm arıyorum.cydia da ilex rat yüklemem lazım,ama ilax rat deposundan yükleme yaparken sürekli can not found packgage hatası alıyorum.bütün repoları silip denedim ama hep aynı sorun.başka bi repodan da bulamıyorum iOS 8 için.acil yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Umbaladabum

Selam.arkadaşlar acil bi çözüm arıyorum.cydia da ilex rat yüklemem lazım,ama ilax rat deposundan yükleme yaparken sürekli can not found packgage hatası alıyorum.bütün repoları silip denedim ama hep aynı sorun.başka bi repodan da bulamıyorum iOS 8 için.acil yardım

İos 8 için ilex rat sorunlu arkadaşım hiç yükleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ben de vardı,Türkçe yama olarak yüklemiştim appleyardim.org dan.bugün restore ettim cydiayı.ama şimdi çoğu şeyi yüklerken can not found packgace hatası alıyorum,sinir oldum.tekrar yükleyip yine restore edeyim dedim ama appleyardim.org reposunda bulamıyorum.orijinal ilex reposunda ise can not found hatası alıyorum.kafayı yiyeceğim

• Merhaba arkadaşlar. Ben Türkmenistan da yasıyorum. Burada face watsap viber tango gibi programlar hep yasak giremiyoruz. Ailelerimizle de iletişim kurma sıkıntısı çekiyoruz. Guizmo dns yükledim ama bir turlu olmuyor. Anova veya diğer VPN programları da çalışmıyor anlamadım neden. Acaba bu konuda birisi yardımcı olabilir mi bana. Şimdiden cok teşekkür ederim.

• Arkadaslar lutfen yardim? Bu cihazda ekran videosu cekebilecegim bir uygulama varmi? Jbli yada jbsiz farketmez. Jbsiz shou vardi oda bozulmus acilmiyor artik mecbur jbye doncez, varmidir arkadaslar?

• westlain61 W kullanıcısına yanıt
    Appstore uzerinden tunnelbear indir . Cydia ustundende tunnelbear hack var onu indir . Cok kaliteli vpn hem 3g hem wifi ustunden direk yerini usa yapar kullanirsin

• Umut Aşkın U kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yardımın icin cok teşekkür ediyorum. Dediklerini aynen Yaptım kurdum programı cydiadan da Hack kurdum Sınırsız olsu ama Bağlantı olmuyor Butun ülkeleri denedim ama hepsinde bekledi sonra olmadı. Guizmodns onu da denedim ama yok o da sonuç vermedi ya da yazılacak dns adresi var mi ona ise yarar bilmiyorum. Gerçekten cok çaresizim bu konuda

Ve Tunnelbear da yüklenen profil imzalanmamış diyor ondan olabilir mi? Imzalı profili nerden yükleyeceğim

• westlain61 W kullanıcısına yanıt
    Ben benim kullandığım şekli anlattım . bende imzalanmamış yazıyordu . Sorun olmadı bağlandı . Bu kadarda yasak olacağını sanmıyorum başka bi sorun var gibi
    Bende anlamadım kardes belki de baska bir sorun var neden bu şekilde oluyor anlamıyorum

• arkadaşlar merhaba. bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. telefonum ip5 sürüm 8.1.2 telefonuma jailbreak yapmıştım ve sorunsuz kullanıyordum. cydia dan tweak silerken, yanlışlıkla cydia ı silmişim. cydia logosu telefonumdan kayboldu. semi restore yaptım. telefonuma tekrar jailbreak yapmak istediğimde, telefonda jailbreak olduğunu yazıp onay vermiyor. cydia yı nasıl geri getirebilirim?
  • Iyi Akşamlar cydia dan bir program yüklemiştim
    İconların üzerindeki bildirim numaralarını gizliyor
    Ama programı silmek istiyorum ama adını bulamıyorum
    Siz biliyormusunuz

• borasezer B kullanıcısına yanıt
    hocam o numaralara "badge" deniliyor. belki isim çağrışım yapabilir.
  • Upscale alternatifi bi tweak var mı upscale ios 7 de çalışmıyor

• Itransmission arka planda çalıştırabilen var mı? Eskiden microfonu kullan diyordu şimdi isomnia çıkmış yapamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar suan telde ios 9 beta var sadece 8.3e mi donebılıyorum yoksa ios8-8.1.2 donebılırmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicMage

arkadaşlar suan telde ios 9 beta var sadece 8.3e mi donebılıyorum yoksa ios8-8.1.2 donebılırmıyım ?

Yalnızca 8.3

• 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.