Şimdi Ara

iOS 8 için launcher. Muhakkak Yükleyin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende salladim fakat olmadi. Biraz daha aciklayabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unborncriminal

Bende salladim fakat olmadi. Biraz daha aciklayabilir misiniz?

Bildirim merkezinde en alta gel, orada "düzenle" ye bas, sonrasında "+" işaretine tıkla, hoop üstte
  • Açıkcası batarya tüketimini analiz etmeden yüklemek istemiyorum.Önce siz bi deneyinde :D
  • dream54 kullanıcısına yanıt
    Sanirim yanlis kisiyi alintiladiniz ya da ben yanlis anlattim size ama istedigim seyi yapabildim tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: unborncriminal

Sanirim yanlis kisiyi alintiladiniz ya da ben yanlis anlattim size ama istedigim seyi yapabildim tesekkurler.
    quote:

Orijinalden alinti: unborncriminal

kusura bakmayın hocam aceleden yanlış olmuş evet, ama istediğiniz şeyi yapabilmenize sevindim
  • Bu uygulama kalkti mi acaba?

• Uygulama kalkmış. Sitedeki indirme linkine tıkladığımda geliştiricinin Apple ile yaşadıklarını okudum, hoş değil.
    Bu uygulama çıktığında da ilgimi çekmişti ancak i5'imde iOS 8'de değilim, i6 alınca indiririm demiştim, telefonu aldık, uygulama kalkmış.
    Muhtemelen Apple'ın kendisi yapmaya karar verene kadar bildirim merkezinde bu tarz bir uygulamayı bir daha göremeyeceğiz.

• Kalkması acayip olmuş şuan cok guzel kısa yolları ekledim sürekli kullandığım. Konum servisleri , 3G ac kapa,foursquare,fb messenger, whatsapp gayet hızlı işlem Yapılıyor vallahi söyleyenden Allah Razı olsun :D

• Apple'in nedense kisayollara alerjisi var. Ne kendisi koyuyor, ne de uygulama ile koydurtuyor kisayol. Anlamadim gitti...
  • Bende ip6 ya geçince yüklerim demiştim ama bakıyorum ki maşallah buna da müdahale etmiş apple

• Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Uygulama kalkmış. Sitedeki indirme linkine tıkladığımda geliştiricinin Apple ile yaşadıklarını okudum, hoş değil.
    Bu uygulama çıktığında da ilgimi çekmişti ancak i5'imde iOS 8'de değilim, i6 alınca indiririm demiştim, telefonu aldık, uygulama kalkmış.
    Muhtemelen Apple'ın kendisi yapmaya karar verene kadar bildirim merkezinde bu tarz bir uygulamayı bir daha göremeyeceğiz.

Mesele o değil. Applere direk ordan ulaşmak bir güvenlik açığı. Apple o özelliği kaldırırsan OK demiş.

• Kullanamıyorum diye üzülmüştüm.Diğer widgetler yer kaplıyordu.Kalkmış zaten :).İos 8 ile gelen bir özellik mi veya bug mu bilmiyorum ama nested folders çok eğlenceli.Yerden tasarruf sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Kullanamıyorum diye üzülmüştüm.Diğer widgetler yer kaplıyordu.Kalkmış zaten :).İos 8 ile gelen bir özellik mi veya bug mu bilmiyorum ama nested folders çok eğlenceli.Yerden tasarruf sağlıyor.

Nested folders da bir bug

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Kullanamıyorum diye üzülmüştüm.Diğer widgetler yer kaplıyordu.Kalkmış zaten :).İos 8 ile gelen bir özellik mi veya bug mu bilmiyorum ama nested folders çok eğlenceli.Yerden tasarruf sağlıyor.

Nested folders da bir bug

İnşallah kaldırmazlar o zaman :)
  • Ben uygulamanın kaldırılış nedeninden bahsetmedim mesajımda.
    Bu uygulama kaldırıldığına göre bundan sonra bildirim merkezinden applere ulaşmayı, Apple'ın canı ister de yaparsa ancak o zaman görürüz dedim.
    Bu konuda yazılı bir kuralları olmadan ve herhangi bir güvenlik ve/veya stabilite vs. problemine yol açacak bir uygulama olmamasına rağmen keyfiyen kaldırılmış başarılı bir uygulama.
    Apple bir veya birkaç sonraki iOS'ta getirir bu özellikleri. Adam da uygulamayı geliştirdiğiyle, Apple'a bedava fikir verdiğiyle kalır.
  • Apstore yazıyorum bin tane uygulama çıkıyor başka ne yazabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: engnavci

Apstore yazıyorum bin tane uygulama çıkıyor başka ne yazabilirim

Kaldırıldı program. Bulamazsınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.