Şimdi Ara

iOS 9 - 9.0.2 Jailbreak Çıktı / Kurulum Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pangu Jailbreak Aracı İndirme Linki: Pangu
    Şuanda Çalışan Tweakleri Buradan Takip Edebilirsiniz: iOS 9'da Çalışan Tweakler
    iOS 9.0.2 Jailbreak Kurulumu yaptım, umarım işinize yaramıştır. Kurulumu yapamayanla yılmasın tekrar deneyin. Bu arada her şeyi yapıtıktan sonra olmuyorsa Ayarlar'dan iCloud'tan hesabınızdan çıkış yapın. Bu da işe yaramıyorsa zaten sorunlu bir jailbreak aracı olmuş. Pangu yeni sürmünü büyük ihtimal çıkaracaktır bekleyin..

Rehberi İzlemek İçin Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1oguzhan -- 14 Ekim 2015; 23:47:08 >

• Çan Çin çon da olsa bu pangu oldukça hızlı çıkartıyor jbyi.

Aslında bu jbcilerin Apple ile anlaşmalı olduklarını düşünüyorum. Böylece envai çeşit özellik geliyor cihazlara ve kullanıcıların en çok kullandığı özellikleri Apple bir sonraki iOS sürümünde piyasaya sürüp gönül alıyor, kullanıcıların gözünü boyayıp yepisyeni bir özellik ve hatta devrimmiş gibi satışlarını yükseltiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 15 Ekim 2015; 0:09:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Çan Çin çon da olsa bu pangu oldukça hızlı çıkartıyor jbyi.

Aslında bu jbcilerin Apple ile anlaşmalı olduklarını düşünüyorum. Böylece envai çeşit özellik geliyor cihazlara ve kullanıcıların en çok kullandığı özellikleri Apple bir sonraki iOS sürümünde piyasaya sürüp gönül alıyor, kullanıcıların gözünü boyayıp yepisyeni bir özellik ve hatta devrimmiş gibi satışlarını yükseltiyor.

destek vermesede fikir çaldıgı kesin her yıl bir kaç tweak ekliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5s te hata veriyor napmak lazım

• Her cihazda aynı sorun oluyor ben 2 saat uğraşarak kurdum. Rehber videosunda zaten var. Birkaç kez daha deneyin.
  • teşekkürler rehber başarılı olmuş . yani en azından sonunda
  • Arkadaşlar iphone 6 cihazım yenisi ile değiştiği için 8.4.1 versiyonunda jb kapanmış sürümü yükseltip 9.0.2 ye jb te sıkıntı varmı yapan arkadaş varmı acilen bir cevap verebilirseniz sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alttan WiFi Bluetooth açtığımız yere hücresel veriyi eklediğimiz tweak hangisi beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: osmantkulu

Alttan WiFi Bluetooth açtığımız yere hücresel veriyi eklediğimiz tweak hangisi beyler

FlipControlCenter
  • _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    teşekkrüler :)
  • Teşekkürler

• Jb oluyor mu şimdi

• fridaycoffee kullanıcısına yanıt
    Evet şuanda iOS 9.0 - 9.0.2 sürümleri için jailbreak yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.