Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
889.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15881589159015911592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiçbir sorun yok, yağ gibi akıyor.

Güncelleme tamamen jailbreak açıklarını kapatma amaçlı. Jb yapmak isteyen arkadaşlar kurmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    9.3.4 arasında fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

9.3.4 arasında fark var mı?

En ufak bir fark bile yok, sadece daha fazla jb açığını kapatmışlar.
  • açık kapatmaya devam :)
  • Muhtemelen, iOS 10 iPhone 7'ler tanıtıldıktan bir hafta sonra yayınlanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkinlikten sonra GM sürüm, 1 hafta sonra da final sürüm.

geçen sene olduğu gibi
  • 5s'te hala 9.3.2'deyim, bi süre 9.3.3 ve 9.3.4 sürümlerini denedim şarj kesinlikle 9.3.2'de daha iyi gidiyor
  • bataryaya yansıması kötü oldu sanki bu 9.3.5 in

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefonu guncelledikten sonra youtube ve twitter ra giremiyorum yazılımla alakalı mı acaba boyle birşey yasayan oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leventtr L kullanıcısına yanıt
    Ülke genelinde yavaşlarıldı VPN kullanın telefonla alakalı degil

• Hocam merakımı maruz gör iPhone yeni kullanıcı sayılırım bir yıldır kullanıyorum sadece. Otomatik ayarlardan güncelleme ile dfu ile güncelleme arasında ne fark var? Aydınlatırsanız sevinirim.

• Eyvallah hocam saol bilgilendirdiğin için 👍🏼

• Ipad air 2 için temiz kurulum yapmak istiyorum arkadaşlar.Temiz kurulum için anlatım adımları olan vir yer var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porschetutkunu -- 26 Ağustos 2016; 0:07:00 >
  • Berira B kullanıcısına yanıt
    Aman hocam estağfurullah, yalnız yanlış kişiye sordunuz ben daha 10 günlük ipad 4.nesil kullanıcısıyım ilk defa ios kullanıyorum bende pek bir bilgim yok o yüzden :)

• 9.3.5 mi 9.3.4 mü? Şuan Dfu mode alıp sıfırlıcağım bu işlemi ilkkez yapıcağım umarım hata yapmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 131murat -- 26 Ağustos 2016; 0:50:30 >
  • soru yeri uygunsuz olabilir kusura bakmayın ama çok merak ettim. oyun içi satın alımlarda en azından oynadığım oyunda oyun içi satın alım doların tlye çevirilmiş hali.
    sormak istediğim soru para birimini Çin'e çevirsem Çin'e göre daha ucuz hesabı Nasıl Çin parasına çevirebilirim ? ödemeyi yurt dışına açık olan kartımla Nasıl alabilirim? daha önce böyle bir şey düşünen var mı :D? applestore ödemesini tl olarak değil de farklı bir ülkenin para birimine çevirebilir miyim?

• Arkadaşlar 9.3.5 sürümünde jailbreaksiz hile yapabilen varmı? Önceden ifunboxa sürüklüyorduk bırakıyorsuk şimdi ios 8.3 ile ifunbox'da sürükleme olayı kalkmış ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

5s'te hala 9.3.2'deyim, bi süre 9.3.3 ve 9.3.4 sürümlerini denedim şarj kesinlikle 9.3.2'de daha iyi gidiyor

Hocam ciğerime ciğerime vuruyorsun bazıları 9.3.3 şarjda daha iyi dedi bende 3 gün önce 9.3.3'e geçtim dün 9.3.2'ye dönecektim baktım imzalar kapanmış bende 5S kullanıyorum çok şikayetçi değilim şuan şarjdan ama dur bakalım ilerde üzmez umarım 9.3.3

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, fotoğrafları "dcım" adındaki bir klasörden kopyalayıp bilgisayara yapıştırdım. iCloud hesabım 5 GB olduğu için bilgisayara iTunes aracılığıyla yedekle dedim, bir de eşzamanla dedim. Rehberi de AppStore'dan bir program aracılığıyla e-postama yolladım, yarın sadece cihazı götürüp teknik servise vereceğim. Oradayken telefonu sizin gösterdiğiniz gibi sıfırla diyeceğim, ürünü hesabımdan silmesi Bi sıkıntı açmaz değil mi neticede geri açacağım aynı hesabı. Vallahi kusura bakmayın 3-4 kez soru sordum fakat daha önce farklı telefonda bütün bilgilerim gitmişti o yüzden temkinliyim :(

• Yazılım güncelleme bildirimini kapatabiliyor muyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 15881589159015911592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.