Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
116
Favori
885.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşılan bazı sorunlar hala var. beta 3 veya beta 4ü beklemeye devam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s a1533 gsm. 3g seçeneği ne yazık ki yok, lte var. O yüzden 7.1.1e geri dönüyorum...

• 5s A1457 de durum aynı beta 1 e katlandım ama buna katlanamam 7.1.1 e döndüm bende
  • 3gyi kapatmayı neden istiyorsunuz ki. bilmediğim bişey mi var? hücresel kapanınca 3g kapanır. edge ile mı baglanmak istiyordunuz.?
  • elvinjohnson E kullanıcısına yanıt
    hocam 3g su gibi içiyor şarjı 1.5 2 güne yakın şarj sürem var kaybetmek istemiyorum
  • anlamayacak ne var şarj azken adamlar edge ile bağlanmak istiyorlar işte whatsapp vs için
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

hocam 3g su gibi içiyor şarjı 1.5 2 güne yakın şarj sürem var kaybetmek istemiyorum

yavaş salla be ziyaaaa 2 gün iphone şarj mı dayanır sallamayın şurda ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: punıısher

quote:

Tamamen kullanima bagli. Dayaniyor. Kendimden biliyorum.

• iphone yazılımı doğrulanıyor dedi 10 dakikadır bekliyorum bakalım neler olacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

quote:

quote:

hocam napıyosunuz telefonu günde 3 kere falan mı elinize alıyosunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

3G Kapalı,Wi-Fi Sürekli açık bir şekilde 5S cihazımda 2 günü çıkarıyorum.Tabi ki oyun vs. oynayınca şarj gidiyor,ama normal günlük kullanımda(Bir kaç saat whatsapptan mesajlaşma,1-2 saat telefonla konuşma,biraz da nette gezinme) 2 gün çıkıyor.Ayrıca cihazımda Siri,Borsa da kapalı.

• şu siri ve borsa nerden kapatılıyor ?
    edit : hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAVURRR -- 18 Haziran 2014; 10:30:06 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

alakası bile yok arkadaş haklı, telefonu düzgün kullanırsan 2 günü çıkarıyor iphone, bilgisayar işindeyim, bu tip akıllı telefonlarada sürekli destek veren bir yapı içersindeyim, sürekli telefonda uzaktan destek veren birisi oldugumdan günde ortalama rahat 1 saatden fazla konuşmam vardır, mail vs whatsapp kullanımı vs.ile ... rahat bir gün çıkıyor. heleki oyun vs. uygulamalarda fazla takılmazsan 1.5 günü buluyorum...

bazı arkadaşlar telefon sarjı %20/30 lara düşünce aman şarjım bitti diye yandım anam şarj a takıyor.. ama o %30 luk kısım normal kullanımda yarım gün götürüyor insanı.. dolayısıyla bir çok kişi o kısmı yok sayıyor. o yüzden şarj gitmiyor algısı oluşuyor..

donanımsal problemi olmayan bir iPhone [ bataryası vs sağlam olan) ile çok rahat 1 gün yeter... biraz daha verimli kullanılırsa 1,5 2 günde gider.

ayrıca bir püf noktası vereyim. iPhone da şarjı uzun utmanın en iyi yollarından birisi 3G yi kapamak olduğu düşünülür aslında 3g yi kapamak değil.
    en önemlisi konum servislerinde gereksizler i kapamak. çünkü 3G kendi başına şarjı tüketmiyor, şarjı tükeden 3G açıkken internet kullanımı yapmak.
    konum servislerine gelince oradan sadece konum servislerinden sistem servisleri içerisindeki sık kullanılan konumları kapatmak ciddi anlamda tasarruf sağlayacaktır.
    çünkü bu kısım açık kaldıkca cihaz bulundugu tüm bölgelerin raporunu toplamakta. ayrıca diğer konum servislerini kullanan uygulamalarıda kapatmanız size ayrıca tasarruf sağlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 18 Haziran 2014; 10:34:32 >

• merhaba arkadaşlar i phone 5s a1457 cihaz kullanıyorum io8 kurdum yalnız aktivasyon sorunu yaşadım.
    bu sorunu nasıl aşabilirim.
  • Beta2 yukleyenler bi bakabilir mi ses kaydi yaparken cihazi kilitleyince kayit duruyo mu?

• UDID kaydını yaptır cihazın. GittiGidiyor'da aratabilirsiniz.
  • Daha önce bu özelliği farketmemiş de olabilirim fakat gün ışığına çıktığınızda yani çok ışıklı ortamlarda el feneri devre dışı kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Daha önce bu özelliği farketmemiş de olabilirim fakat gün ışığına çıktığınızda yani çok ışıklı ortamlarda el feneri devre dışı kalıyor.

Doğruysa; Yine apple yapmış, ince düşünmüş.
  • quote:

quote:

Buyrun Ziyaaaaa Bey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasahinemre -- 18 Haziran 2014; 13:45:28 >

• Güncelleme yapan arkadaşlar, Whatsapp hakkında bilgi verebilir mi acaba? Ona göre update yapmayı düşünüyorum. Beta 1'den 7.1.1'e dönmüştüm Whatsapp yüzünden.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.