Bildirim
IOS'a whatsapp taşırken 'bir şeyler ters gitti' hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aktarım yapacağınız cihazın Wi-Fi, İphone ye bağlayın. Hotspot açın yani. Sonra aktarımı başlatın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah razı olsun
-
Sagolun. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhabalar sorun bu şekilde çözüldü mü 2 gündür aynı cihazda %40ta aynı hatayı veriyorquote:
Orijinalden alıntı: abdulkadir3101Allah razı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sanırım çözüldü çünkü mobil veriyi kapattım (wifi ile aynı anda açıktı) ve sohbetleri indirmeye başladı ama telefonu bir kere daha sıfırlamam gerekti ilk seferde çözümsüz sanıp whatsappı kurmuştum çünkü
-
ha ondan da önce iosu güncelledim iphone 11 almıştım 16.5 sürümüyle açılıyor ilk onu 17.3 e çıkardım (technopatta bir kaynakta da çözümün bu olduğunu yazmışlardı) ilk başta %40 hatasını vermeye devam etti sonra bu arkadaşın yazdığını görüp mobil veriyi kapatiym dedim baktım indirmeye başladı
-
en güncel sürümü deneyin.
-
eyvallah sorun bu şekilde çözüldü
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefoncudan yurtdışı iphone almak
- apple geçersiz doğum tarihi
- iphone arama yaparken dıt sesi gelmiyor
- apple türkiye garantili ne demek
- iphone 15 kronik sorunları
- gizli numaradan arama
- iphone 13 dxomark
- iphone pil değişim ücreti
- iphone 14 batarya kaç mah
- iphone 14 ekran yenileme hızı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X