Bildirim
IOS'a whatsapp taşırken 'bir şeyler ters gitti' hatası
Amazon.com.tr: Süpermarket Ürünlerinde 4 Al 3 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A377HWVLBWIRHI
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aktarım yapacağınız cihazın Wi-Fi, İphone ye bağlayın. Hotspot açın yani. Sonra aktarımı başlatın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah razı olsun
-
Sagolun. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhabalar sorun bu şekilde çözüldü mü 2 gündür aynı cihazda %40ta aynı hatayı veriyorquote:
Orijinalden alıntı: abdulkadir3101Allah razı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sanırım çözüldü çünkü mobil veriyi kapattım (wifi ile aynı anda açıktı) ve sohbetleri indirmeye başladı ama telefonu bir kere daha sıfırlamam gerekti ilk seferde çözümsüz sanıp whatsappı kurmuştum çünkü
-
ha ondan da önce iosu güncelledim iphone 11 almıştım 16.5 sürümüyle açılıyor ilk onu 17.3 e çıkardım (technopatta bir kaynakta da çözümün bu olduğunu yazmışlardı) ilk başta %40 hatasını vermeye devam etti sonra bu arkadaşın yazdığını görüp mobil veriyi kapatiym dedim baktım indirmeye başladı
-
en güncel sürümü deneyin.
-
eyvallah sorun bu şekilde çözüldü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X