Şimdi Ara

IOS development?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yorumlarınız nedir

• İlgili miyim diye bakmak ❌
    Parası iyi mi diye bakmak ✅

Atıyorum ios seçtin swift öğrenmeye başladın, sonra her yüksek maaşlı Android developer görünce oraya baksaydım mı diyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Kasım 2024; 0:0:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

bunu konuya yazacaktım da vazgeçtim polemik çıkmasın diye.

ben sonuçta bilim adamı olmayacağım, fark yaratacak, çığır açacak işler yapmayacağım. Bu yüzden işime aşık olmama gerek yok, patronların teknik elemanı olacağız günün sonunda yani bu sebeple tabii ki de kazanacağım paraya bakarım. İyi kazanırsam da o işi severim. Yoksa ben bayılıyor muyum yazılıma? yok ama önü açık ve analitik zekam yüksek. Bu yüzden bana uygun bir bölüm.

Bak mesela game development'a ilgiliyim fakat niş bir kesim dışında memnuniyet yok. Malum firma gibi iyi maaş veren 1-2 firma var, onlar da günde 16 saat çalıştırıyor. Bu sebeple vazgeçtim.

backend'i niye istiyorum, niş alanlarına girmek zeka ve tecrübe istiyor, alaylıların ve iq'suzların barınamadığı bir alan. Kazancı da iyi. Biraz pragmatist düşünmek lazım. Saf hayaller karın doyurmaz.

• Cryptix kullanıcısına yanıt

Yok ya bundan polemik ne olacak gündelik konular, ama sonuçta sevip sevmemek için araştırmacı olmaya gerek yok ki daha 2.Programlama dilini öğrendiğin zaman şu daha güzelmiş buna alışamadım falan demeye başlıyorsun. Bir de kimse gelecekte şu şu kadar kazanır diye garanti edemez ki, geleceği geçtim şu an bile şirketten şirkete değişir kime kaç para verdiği, yani sonra bahsettiğin sibere geçmek isteyip sevmeme olayının çok benzerini yaşayabilirsin bu sefer sebep olarak parası çok (?) diye. Ben şahsen 70kya frontendde javascript yazmak yerine 5k az alır daha ilgili olduğum bir şeyi yaparım çünkü bazı alanları yaparken çooook sıkıcı geliyor bana göre. Ki bir şirket neden böyle bir alana özellikle fazla para versin. Bir de zaten hangi fullstack diline girersen gir her ilanda görebileceğin ortak beceriler baya fazla ki onları iyi bilmek bile biraz sürüyor. (oop, design patterns, dependency injection vs vs vs)

Alaylı konusunda da ben üni okumadan gelen neredeyse herkesi full stackçi olarak görüyorum. Yani ilan çok adam da çok olayı en çok burada dönüyor. Zaten bir bölümde zorunlu olarak fullstack yapman gereken dersler olup herkes bunları bilince sayıyı biraz daha iyi anlıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.