Bildirim
iOS için YouTube, iPad ve iPhone 5 desteğine kavuştu
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nihayet beklediğim haber. iPhone 5 ekranında 16:9 videoları izlemek çok hoş oluyor.
Ne zaman App Store logosu üzerinde uyarı görsem hemen heyecanlanırdım, acaba Youtube iPhone 5 desteğine kavuştu mu diye...
Wi-Fi ağına bağlıyken videolar yüklenmiyor nedense. Aynı sorunu yaşayan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 5 Aralık 2012; 0:47:52 > -
Hala o yerleşik gelen youtube uygulamasını arıyoruz :( Aylardır ipad için uygulama koymadılar.Şimdide mobil sürümü dayadılar.
-
Sırf yarım ekran diye uygulamayı silip safari üzerinden youtube giriş yapıyordum güzel oldu bu -
Iphone 5 sattım , youtube uygulamasına güncelleme geldi , vay arkadaş. -
Büyüksün Google!
söyleyeceklerim bu kadar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: greenleafffff
Iphone 5 sattım , youtube uygulamasına güncelleme geldi , vay arkadaş.
Youtube için sattıysan söylicek sözüm yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Nihayet beklediğim haber. iPhone 5 ekranında 16:9 videoları izlemek çok hoş oluyor. Ne zaman App Store logosu üzerinde uyarı görsem hemen heyecanlanırdım, acaba Youtube iPhone 5 desteğine kavuştu mu diye...
ipad 3 kullanıyorum herhangi bi problem yok videolar kaliteli tam ekran seçeneği mevcut.
-
quote:
Nihayet beklediğim haber. iPhone 5 ekranında 16:9 videoları izlemek çok hoş oluyor.
Ne zaman App Store logosu üzerinde uyarı görsem hemen heyecanlanırdım, acaba Youtube iPhone 5 desteğine kavuştu mu diye...
Aynen bendede açılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: KinZhull
quote:
Aynen bendede açılmıyor
Şuan wifi ile denedim herhangi bir sorun yok -
güzel olmuş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beray07
IPhone 4,4s desteklemiyor derler simdi
appstore'daki uygulamaların hepsi bütün iphonelara yükleniyor(3g hariç).bahsettiğiniz desteklememe mevzusu sanırım apple'ın ios'un kendi içindeki bazı uygulamaları yada uygulamalardaki her özelliğin her telefona verilmemesinden aklınızda kalmış(örneğin siri yada sesli navigasyon gibi)
-
quote:
Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!
Şuan wifi ile denedim herhangi bir sorun yokquote:
Aynen bendede açılmıyorquote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch Nihayet beklediğim haber. iPhone 5 ekranında 16:9 videoları izlemek çok hoş oluyor. Ne zaman App Store logosu üzerinde uyarı görsem hemen heyecanlanırdım, acaba Youtube iPhone 5 desteğine kavuştu mu diye...
bende şimdi denedim bi sorun yok
-
Ben çok beğendim. Gayet iyi ve hızlı çalışıyor.
Youtube hesabı kullanmayan ama ara sıra video izleyen biri için safari ile youtube uygulaması arasında izleme veya kullanım açısından herhangi bir fark var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: ayyan
quote:
Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!
Şuan wifi ile denedim herhangi bir sorun yokquote:
Aynen bendede açılmıyorquote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch Nihayet beklediğim haber. iPhone 5 ekranında 16:9 videoları izlemek çok hoş oluyor. Ne zaman App Store logosu üzerinde uyarı görsem hemen heyecanlanırdım, acaba Youtube iPhone 5 desteğine kavuştu mu diye...
bende şimdi denedim bi sorun yok
Maalesef videolar yüklenmiyor
App hızlı ve tamamen Türkçe olmuş tek sıkıntı videolar açılmıyor
Not: aynı sıkıntı ara ara eski sürümdede oluyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
valla arkaplanda çalışmadığı sürece hiç bir işe yaramaz... Hala aynı haa safariden girmişim ha burdan :) arka planda çalışan tek youtube ile ilgili program playtube herhalde...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Facebook paylaşımı harika olmuş
Diğerleri gibi ,hiç yoktan iyidir dediklerimizden,Kat Kat iyi,
Hatta Apple ın eski sisteme gömdüğünden daha mükemmel .
Hemen hemen Android versiyonu ile aynı.
Wifi ve 3G her ikisi ile denedim ,seçtiğiniz videoyu şak diye açıyor,oynatmaya başlıyor.Herhangi bir takılma ,yok.
Eskisinde hep sinir olurdum,Neden Android versiyonunda oduğu gibi ,aynı anda hem videoları izleyip,hemde yorumları okuyamıyorum diye.
Benzer videoları ,Yorumları,Video hakkında,upload eden hakkında bilgi almak,aynı anda tek sayfada video izlerken bunları yapabilmek güzel.
Şuana kadar Android deki versiyona göre temel bir eksiği var.
Oda,
3G data bağlantısını kullanırken ,video yu HD veya QHD yapılamıyor.Bu seçenek android versiyonunda video yu izlerken sol alt köşede mevcut.
Bunda öyle bir seçenek yok.Ayarlarında da çözünürlükle ilgili bir sekmede göremedim.
Android deki youtube da olduğu gibi çektiğimiz videoları ,IOS un çalışma prensibinden dolayı direkt youtube programından galeriyi açıp video upload yapamıyoruz.
İphone dan ,
Youtube a video yüklemek isterseniz,eskisi gibi ,Galeriyi açıp upload etmek istediğiniz videoyu sectikten sonra ,paylaş sekmesinden,
(Burada daki bahsi geçen Google un Apple store de sunduğu Youtube seçenegini vermiyor zaten)
youtube secenegini secip youtube hesabınız ile girmeniz yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 5 Aralık 2012; 4:50:04 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mnstrdnc
quote:
Orijinalden alıntı: greenleafffff
Iphone 5 sattım , youtube uygulamasına güncelleme geldi , vay arkadaş.
Youtube için sattıysan söylicek sözüm yok
Şahsen ben bir youtube için, iphone 5 i satmayı aklımdan geçirmezdim .Ancak Google ın sunduğu youtube olmadan da cihaz eksikmiş gibi geliyordu.
Youtube un Apple Store deki ,paralı parasız bütün Muadillerini indirip denedim .Hiçbiri beş para etmez.
Bu son güncelleme ile iyi oldu iyi.
Birde Google Navigasyona el atsaydı hayrına iyi olurdu.
Ama şuan NAVİGON kullanıyorum ,Google Maps i pratikte aratmıyor.
Benzer içerikler
- youtube reklam engelleyici
- tbt ne demek instagram
- whatsapp web cihaz bağla
- hatasız çeviri
- spotify link kısaltma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X