< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Eylül 2021; 22:32:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (346. sayfa)
-
-
Animasyonlarda farkedilir bir fark var diyebilir miyiz o zaman?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WatchteREğer sizin gözlemlediğiniz artış olsaydı apple eski cihazları hızlandırıyoruz diye bunun reklamını yapardı. Birazcık bu hızlanma psikolojik olabilir mi acaba?
Alıntıları GösterValla animasyonlar vs. bayağı akıcı geldi bana; hızlanmaktan kastım bu.
Psikolojik olacağını sanmam, 10-11 senedir iDevice kullanırım genelde hep ağırlaşma olmuştur animasyonlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Silent GuardianValla animasyonlar vs. bayağı akıcı geldi bana; hızlanmaktan kastım bu.
Psikolojik olacağını sanmam, 10-11 senedir iDevice kullanırım genelde hep ağırlaşma olmuştur animasyonlarda.
Alıntıları GösterMerak ettim şimdi. Yarın iPad 8 e yarın kurup deneyeceğim. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet rahatlıkla diyebiliriz ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 20 Eylül 2021; 10:7:5 >
quote:
Orijinalden alıntı: WatchteRMerak ettim şimdi. Yarın iPad 8 e yarın kurup deneyeceğim. 👍
Alıntıları GösterDenedikten sonra yorumunuzu ekleyin hocam lütfen. Özellikle uygulama arşivine geçerken ve split view’a geçiş yaparken şaşırttı beni bayağı.
xs maxte 13.5 kullanıyorum 14.8 e veya 15.0 a geçmeli miyim sizce ?
-
14.8 sıfır sorun suanda. 15.0 da bug olabilir doğal olarak.
Neden gelmedi ios 15?
Saat 20 .00 yi geçiyor?
-
Çoktan geldi
Kurdum bile 😎
İtunes üzerinden bakıyorum henüz gelmemiş görünüyor?
Sürümler arası gecıs yapılabileceği yazıyordu.Ben su an ios 14.4 den 14.8 e geçmek ıstıyorum ama ‘yazılım güncelle ‘dedıgımde iOS 15 çıkıyor.
Nasıl yapabilirim?
14.8 için imzalar hala açık. ipsw.me sitesinden cihazınıza uygun 14.8 kurulum dosyasını indirip, itunes ile kurabilirsiniz.
-
iOS 14.8 ipsw olarak indirip itunes üzerinden DFU modda restore yapabilirsiniz .OTA üzerinden yapamazsınız .Güncel sürüm iOS 15 olarak görünecek …
14.8'in gözünü sevim cihaz rahatladı resmen 15de uygulamdan çıkarken, uygulamalar arasında geçiş yaparken tekleyerek giriyodu resmen ram yetmiyor sanırsam cihazım x
-
X kullanıyorum bu dediğiniz sorunların hiçbiri yok. 14.8’den 15’e geçtim.
-
Kayımvalidemin Iphone 4s’te 9.3.5 yüklü...Whatsapp 2021 itibariyle ios 10 altında çalışmayacak diye haberler çıkmıştı ama hala çalışıyor,ne zaman telefonu emekliye ayırıp yeni tel almak gerekecek bilen var mı acaba?
Google’dan kontrol edin hocam, Kasım’dı galiba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X