Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
547.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet aynı sorun, kulaklık takılı değilken sorun yok :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kulaklıkları kaldırıp yeniden eşleştirmeyi denediniz mi? iOS 13 betada da benzer sorunlar oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 6 Ağustos 2020; 19:52:55 >
  • Arkadaşlar bende son aramalar görünmüyor sizde de böyle bir sorun var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 14 Public beta 4 gelmiş.

• Denemiştim ama işe yaramadı.

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Bugün niyetlenmiştim Public Beta yüklemeye. Böyleyse yüklemeyeyim.

• Şimdi yükledim public betayı. ip11 ve AirPods 2 ile 4-5 deneme görüşmesi yaptım. Bi sıkıntı olmadı.

• w00t. kullanıcısına yanıt
    Galiba farklı cihazlarda farklı sorunlar oluşabiliyor.

Özellikle macrumors sitesinde farklı cihazlarda tuhaf buglar, uygulama çakışmaları var. Bazılarında bahsedilen sorunlar yok daha başka sorunlar var. Bir beta daha bekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 6 Ağustos 2020; 21:41:55 >
  • Public beta 4ü iTunes üzerinden temiz kurulum ile yapabilir miyiz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Geçen güncelleme geldi iTunes’a muhtemelen oluyordur. betaprofiles.com sitesinden ipsw dosyasını indirip deneyin. Olmazsa 3utools ile ipsw olarak yükleyebiliyorsunuz zaten dosyayı kendisi indirip yüklüyor. Ama iTunes öncelikli.

• PiP özeliği çok yerinde olmuş, sevdim. Youtube’u tarayıcıdan açıp bu özellik sayesinde arka planda, isterseniz ekran kapalıyken kesintisiz dinleyebiliyorsunuz. Sırf bunun için bile public beta yüklemeye değer.

• Airpods’tan arama yapıyorsanız sıkıntı yaratıyor. Cevaplamada sorun olmuyor, telefonla başlayıp Airpods’a geçtiğinizde de sorun olmuyor.

• Beş altı gün önce beta 3’ten ios 13.6ya jailbreak kurarak geçtim. Zaten iOS 14 özellikleri iyileştirilmiş tweaklerden oluşuyor. Özellikle “Titan” ile sadece safari değil nerdeyse tüm 3. parti uygulamalarda PiP özelliği çalışıyor. Geliştirici bu özelliği aktif edebiliyorsa koskoca Apple neden yapamıyor. PiP özelliği için Apple 3. parti uygulama desteğini neden bekliyor anlayamıyorum.

• Kesinlikle ana cihazınıza bu sürümü yüklemeyin en azından beta 5 i bekleyin. beta 2 gayet sorunsuzdu 3’de 3D touch devre dışıydı yine sorunsuzdu ancak bu sürümde hem kamera donuyor yeniden başlatmadan düzelmiyor hemde iPhone 8 AirPods Pro ikilisi ile telefon görüşmesi yapılmıyor. Ayrıca canlı dinleme özelliğide çalışmıyor.

• Airpodslarda bi sorun yok gibi bende ama genel olarak Public Beta 4 diğer betalardan bariz daha hızlı
    Uygulama açılışlarında fark ettim yani
    En iyi beta bu heralde beta 3 sürekli kapanıyodu açılıyodu telefon android telefon gibi

• Arkadaşlar İOS 14 Beta 4 nasıl? Geçmeye değer mi 13'ten? Ben eskiden her betayı kurur denerdim ama İOS 13 Beta zamanı cihaz bozulduğu için korkuyordum beta kullanmaya. Bazıları performansı için 13'ten iyi diyorlar. İPhone X'de kullananlar yazarsa sevinirim.
  • 3D Touch geldi diye yazanlar olmuş ama sadece dokunarak menüler açılıyor. Baskı ile değil. Erişebilirlikte test resminde deneyebilirsiniz. Baskıya duyarlı resmi ikinci kez büyütmesi lazım ama birinci dokunmadan sonra baskı uygulayınca olmuyor baskıyı kaldırıp tekrar dokununca resim büyüyor. Birde airpods ile arama yapınca yada cevaplayınca kafasına göre kulaklığa ses vermiyor bazen. Video izlerkende oluyor bu sorun. Ayrıca canlı dinlemede çalışmıyor. Airpods bağlıyken kulaklık işareti gelmiyordu önceki betada şimdi düzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintech -- 7 Ağustos 2020; 21:54:52 >
  • Beta 4 şarj süresi kötü

• Sintech S kullanıcısına yanıt
    Ios 13 de dediğiniz şekilde. 12 3D touch özelliğini kullanmanın son sürümüydü.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.