Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
547.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazır iOS 14 konusundayız birkaç söylenti dolanıyor onlardan bahsedeyim.
    iOS 14 ve WatchOS 7’nin Eylül’ün ikinci haftası yeni Apple Watch ve iPadlerle beraber halka açık sunulacağı söylentisi var. iPhone 12 ise Ekim ortası gibi siparişe açılacak. 5G’si olmayan ucuz iPhone 12’nin ise Şubat 2021’de piyasaya sunulacağı söylentisi var.

Yani beta sayısında bir hızlanma gerçekleşebilir bu aralar.
    Bu arada bunlar söylentidir. Aşırı ciddiye almamak lazım. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rica ederim. Dfu modu biliyorsunuz sanmıştım. Telefon bağlı iken alınca iTunes uyarı çıkarır oradan shift ile geri yükle yaparsınız ama öğrendiniz artık. yeni cihazınız hayırlı olsun şimdiden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 14 Ağustos 2020; 18:4:41 >
  • merak ettiğim bir konu var. itunes üzerinden direkt geri yükle yapmakla ipsw yüklemek arasında fark var mı?
    ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abzkvby A kullanıcısına yanıt
    Tam emin olamasam da DFU mod ile yapılan restore işleminden sonra telefon fabrika çıkışına dönüyor yani sistem saati diye adlandırılan donanım belleğindeki geçici veriler de siliniyor. Sanıyorum geliştiricilerin imzası geçmiş sürümlere dönüş işlemi için DFU Modu kullanmalarının sebebi de budur.

• devlet sırrı degil hocam bir baksaydın mesaja
  • hafta içi gelir umarım yeni beta
  • iyi fiyata gitmiş hocam hayırlı olsun
  • olsun hocam alan kişi hayrını görür umarım ticarette olur böyle şeyler

• arkadaşlar bu ios 14 ü temiz kurulum şeklinde kurmak istiyorum mümkün müdür. ipsw dosyası var mı ? ios a yeni geçtim cihaz se 2020 pek hakım değilim.

• iPhone 12, 12 Ekim'de çıkacak. iOS 14 işletim sistemi de o gün yayınlanır mı?
  • iOS 14 Eylül ayının 2. ya da 3. haftası yayınlanır.

• abzkvby A kullanıcısına yanıt
    Tecrübeli değilseniz bulaşmayın çünkü 13.6.1 iyi bir sürüm. İlla yapacağım diyorsanız Beta 5’i bekleyin. betaprofiles.com sitesinde genelde public beta sonrası ya da daha önce ipsw dosyası da yayınlanır. iTunes ile şimdilik izin yok ama 3utools programı ile yapabilirsiniz.

• Şahsen iPhone 12 lansmanından önce yayınlanacağını düşünmüyorum.
  • Yeni Apple Watch’lar ve iPadler Eylül ayı içinde piyasa sürülecek muhtemelen. WatchOS 7 ile sürülecekler. Dolayısıyla iPhonelar ile senkronizasyon için iOS 14’e ihtiyaçları var. Tamamen Apple Watch’a bağlı erken sürülmesi.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.