Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.139
Cevap
109
Favori
488.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, ip12. Cihazimda ios 15.7.1 kullaniyorum,

Apple watch 8 aldim eslestirme yapmam icin cihazimin guncellenmesini istiyor,
    Guncellemeden eslestirme yapma sansim var mi ? İos 16.7.2 yi kurmali miyim tavsiye eder misiniz ? Donma, sarj sorunu yasarim
    Diye tereddut ediyordum…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enescelik69 E kullanıcısına yanıt

İPhone güncellenmeden bağlanmaz Watch.

• 15.7 kullanıyorum hafıza dolduğu için fotoğrafları bilgisayara yedekledim ve apple kimliğimden çıkış yapıp telefonu sıfırla diyip her şeyi sildirdim şimdi bir kaç uygulama ve oyun yükledim çok değil ama ufaktan bir tırıltı hissediyorum öncesinde bu kadar yoktu sanırım fikir alabilir miyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iOS 15.8.1 çıktı

• Dopamine 2.0 jailbreak 16.02.2024 tarihinde yayınlandı. ..

A11 ve altı işlemcili cihazlarda:
    IOS 15.0 & 16.6.1
    A12 ile A14 işlemcili cihazlarda :
    IOS 15.0 & 16.5.1
    A15 işlemcili cihazlarda :
    IOS 15.0 & 16.5
    M1 işlemcili cihazlarda :
    iPadOS 15.0 & 16.5.1
    M2 işlemcili cihazlarda :
    iPadOS 15.0 & 16.5

Dopamine JB işlemi gerçekleşmeden önce ,Bootstrap / Serotonin'i düzgün bir şekilde kaldırmanız zorunludur ! . ..

• IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

IOS , iPadOS ,Jailbreak konulu telegram kanalımız ! ..

telegram
    𝘙 𝘖 𝘊 𝘒 b r e a k
    https://t.me/ROCKBREAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 22 Şubat 2024; 13:52:24 >

• Keşke apple bir sürpriz yapsa da iOS 15 açılsa. Direkt yüklerdim

• iOS 15.8.2 çıkmış

• 15.8.2 gelmiş

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

• iOS 15.8.3 (19H386) dün akşam yayınlandı. iPhone 7 ve daha eski cihaz kullanıcıları güncelleyebilir.

“Developer Release Date ― July 23, 2024
    Public Release Date ― July 29, 2024
    Build Number ― 19H386
    Darwin Kernel Version ―

This update provides important security updates and is recommended for all users.

Modem Firmware:

Qualcomm iPhone 7/7 Plus: 9.01.00
    Intel iPhone 7/7 Plus: 6.01.01
    iPhone SE (1st gen): 11.01.02
    iPhone 6S/6S Plus: 9.61.00”

• iOS 15 te olan var mı başka varsa tadını çıkarın artık bu saatten sonra her yıl yeni iOS demek yeni iPhone modeli demek ama pro max. Pro veya plus kısmen düz modeller bi işe yaramayacak gibi en azından bu yıl böyle oldu. Ölü doğru doğru bazıları

https://ios.cfw.guide/installing-trollstore/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 1 Ağustos 2024; 13:36:51 >

• Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 Plus cihazım var. 15.8.3'ü aldıktan sonra aramalarda ve kamerada sorun yaşıyorum. Aramalarda ekran donuyor bazen donmasa da açıyorum ses gidip gelmiyor. Bazen hiç cevaplayamıyorum. Fotoğraf kısmında ise deklanşöre bastığımda fotoğrafı çekmiyor ve donuyor. Hard reset atıyorum öyle düzeliyor. İşin ilginç kısmı ise bunların hepsi telefonu şarja taktıktan sonra oluyor. Her gün bu sorunu yaşıyorum. 15.8.2'ye dönmek mümkün mü acaba? Telefonu fabrika ayarlarına döndürüp iTunes üzerinden yedeklemeyi geri yükledim yine olmadı. Başka bir öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 12 Ağustos 2024; 10:47:56 >
  • ProsesMuhendisi kullanıcısına yanıt
    İtunes üzerinden kopke temiz yükleme yapıp gerekirse sıfırlayıp aytıca yedeklemeyi tekrardan yüklemeden kullandığınızda aynı sırunu yaşıyormusunuz acaba? Denemesiyseniz öyle denemenşzi önerebilirim yedeklenen dosyalarla alakalı bi sıkıntı olabilir veya donanımsal olabilir

• azt06 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaptım. Sorun donanımsal sanırım. Yere düşüp ekranı kırılmıştı ve yaptırdım. Bir süre sonra böyle yapmaya başladı. Artık dayanılmayacak noktaya geldiği için iPhone 15 Pro aldım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Elimde iphone xs max ve ipad pro 5.nesil var. İkisinde de 15.7.1 yüklü 17.7'ye geçmeye gerek var mıdır? Ufak tefek sorunlar çıkıyor aslında çok da önemli değil ama sizin görüşleriniz önemli, o yüzden sizden bilgi almadan bir işlem yapmak istemedim🙏

• av_erkam89 kullanıcısına yanıt
    Bence şuna için geçme . ..

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.