Şimdi Ara

ios kanmı kaybediyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tulû kullanıcısına yanıt
    Konu dışını geçtik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 16 gb kullanıyorum ve 112 uygulama yüklü. Aşırı ufak şeyler dışında hiçbir kasma yok gayet akıcı.
  • ios 7le birlikte yeni bir arayüz geldi.bu optimizasyonda ip5s ve ip6 sıkıntı yaşamıyacak fakat eskileri için aynı şeyi söyleyemem.fakat şunuda belirteyim hiçbir ip5 ios 8 le kullanılamayak durumda değil kesinlikle.örnek olarak i3gs ios 5 ve ios 6da bence daha kötü durumdaydı.çok kasıyordu

• Tekel oldu resmen adamlar rahat aynisi zamaninda nokia yapti ve kayboldu gitti umarim cihazi dahada buyutmezler en ideali 4 kasasiydi tek elle telefon kullanmak icin en iyisiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

iOS 6'ya göre şu an "bence" yazılım olarak kötü durumda.

Diğer platformlara göre hala en iyi.

Daha iyisi için bakınız: BlackBerry 10 os...

• iphone 5 sorunlu bir sürüm. tabiki herkeste olacağından demiyorum. lakin iphone 5c için optimize edilen ios sürümünü iphone 5 e kopyalayınca buglar çıkıyor. apple ın 5c ile 5 i aynı kategoride değerlendirmesi başlı başına bir hata zaten. bu yüzden ip5 i kaldırdılar 5c koydular temelinde hata vardı
  • Ios 6'dan sonra taşlar yerine oturmadı bir türlü, sürekli bir problemle karşı karşıya kalıyor kullanıcılar...
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Onu sadece apple değil android te yapıyor. Mesela şu an elimde 4 sene öncesinin cihazı (sAMSUNG gALAXY S) var ve maçkolik gibi basit tabanlı uygulamalardan tutta, banka uygulamaları gibi bir çok aplikasyonu, oyunu indiremiorum. Sürümünüz eskidir die. Halbuki sürüm, bu cihazda yayınlanan en yüksek en son sürüm.

Bence şirketlerin yeni politikaları da bu oldu, arz talep dengesine göre, müşteri talebine yetişmek ve memnuniyeti fazlalaştırmak adına, yeni cihazları, değişkliklerle albenilemeye çalışıyorlar. Ancak hem yazılımsal, hemde üretim, şasi, malzeme anlamında fazla bir gelişim iyileştirme yapamıyorlar çünkü zaman yok.

Benim cihazım 4 seneyi dolu dolu çıkardı. Kasa, ekran, erişilebilirlik, hep ilk günkü gibiydi. Ancak şimdiki cihazlar 2 senede 1 hem fiziksel açıdan hemde yazılımsal açıdan değiştirilmesi gerekiyor.

Bu resmen tüketim çılgınlığıdır.

Hadi fanboy, kullanıcı vs genel adı ile kullanıcı yani talep eden böylesini fütursuzca, arsız bir biçimde isteklerini sıralarken.

Firmaların, kendi karları, birbiriyle olan rekabette öne geçmesi vs nin ışığında bu talebe göre arz sunacağına, dünya kaynakları, enerj, vs gibi kavramlar ışığında talebe yön verecek bir arz politikasına girmeliler.

Ayrıca hem müşteri memnuniyeti hem de kendilerinin elindeki yüksek teknoloji imkanlarını, daha iyi, daha az sorunlu, üzerinde daha çok çalışma imkanı yartacak zaman dilimlerinde ki deneyimle daha iyi bir cihaz üretebilirler.

Sony e bakıosun 6 ayda 1 cihaz çıkarmış, peki İlk modelde ortaya çıkan sorun(lar) 3. modelde düzelmiş mi? HAYIR.

Apple yeni model (6 ve plus) yeni işletim sistemine geçmiş (IOS 8) peki çıktığından beri stabil mi? HAYIR.

Düzeltilmesi adına yayınlanan güncellemeler çare oldu mu? HAYIR. Bir sorunu çözerken başka bir yerden sorun başlıyor.

Demekki yeteri kadar hazırlanılmamış, test edilmemiş, derslerine iyi çalışmamış.

Üzerine fiziki anlamda da sorun var bükülüyor cihaz yani fiziki açıdan, günlük kullanım seneryolarına göre kapsamlı bir test te yapılmamış(Tabi ki burada kanasa hedef tahtası yapılma saçmalıkları gibi testlerden bahsetmiyorummmm)

Peki madem böyle bir durum var neden acele ediyorsun ki çıkarmakta, Kullanıcılara gerekli açıklamayı yaparsın, zaten sevildiğin ve tutkunu olan müşteri portfeyün de onu bekler.

ama bu unsurları düşünen yok malesef herkes kendi çıkarında....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.