Şimdi Ara

★★★ iOS OYUN-UYGULAMA TAVSİYE VE PAYLAŞIM ★★★ ANA KONU ★★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
16
Favori
27.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:hocam ilk öncelikle özenilerek yapılmış bir çok düzenli bir Springboard nuz var bence cok güzel görünüyor

bende iphone 4s alıcam bu haftaiçi onun için bikaç şey sormak istiyorum

yaptıgınız klasörlerin yanındaki ikonları nasıl koydunuz

oyunlar klasörlerinin oldugu yerde HD adında klasor var onu neden öle yaptınız

birde hocam konu ile alakası yok ama ben bi arkadasımın iphonenunda ana ekrandayken şeffaf bi geri tuşu gibi bişey görmüştüm home tusunu kullanmamak adına yapılmıs bişeydi galiba,o şeffaf tuşa bastıgımızda baska özelliklerde cıkıyordu sanki o tuş ipad dede vardı yanlış hatırlamıyorsam

şimdiden vericeginiz cevaplar için çok saolun

o şeffaf tuşun adı assasive touch'tır. Gerçekten çok kullanışlıdır. Ayarlar-Erişilebilirlik kısmından açabilirsiniz.

Bir de o ikonları emoji sayesinde koyabiliyor. Ayarlar-klavyelere giderek oradan emojiyi seçebilirsiniz. Seçtikten sonra da klavyenin sol altındaki dünya tuşuna tıklamanız yeterli not: Alıntı yapmayı daha bilmiyorum kusura bakmayın.

• iphone 4s var.ses entegrası bozuldu.istanbulda tamir edebilcek temiz ve uygun fiyata yapan yer var mı??
  • Magic Launcher Pro ile 100.000’den fazla uygulamayı daha rahat bir şekilde başlatabilir ve işinizi kolaylaştırabilirsiniz. iOS cihazınızı daha rahat bir cihaza dönüştürerek aramalarınızı, mesajlaşmalarınızı ve daha birçok işlemi hızlıca yapabilir ve telefon ayarlarınızı kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.

★★★ iOS OYUN-UYGULAMA TAVSİYE VE PAYLAŞIM ★★★ ANA KONU ★★★

iPhone ve iPad’ınızın widget’larını inanılmaz oranda çeşitlendirebilir; barometreden adım sayınıza, su terazisinden CPU,RAM ve hafıza anlık kullanımını tek bir bildirim ekranından takip edebilirsiniz.

Daha da fazlası, en sık kullandığınız uygulamaları sıralayıp, bunları gün içerisinde saat dilimlerine ayırıp, hangi saat diliminde daha sık kullandığın uygulamanın en üstte olmasını sağlayabilirsin. Bu özellik fazla uygulama yüklemiş olan kullanıcılar için kolay ve hızlı bir yöntem olacaktır.

Rehberinizde seçtiğiniz ya da çok sık aradığınız kişileri, bildirim ekranını indirip üzerine tıklayarak, rehbere girmeden arama yapabilir ya da mesaj gönderebilirsiniz. Bu konuda büyük kolaylık sağlıyor.

Ayrıca arka planda online müzik dinleme gibi ek özellikleriyle, birkaç farklı uygulamanın yaptığı işi tek başına yapabilmektedir.

Uygulama Türkçe dil desteğine sahiptir, fakat Application, Contact gibi az bir kısım kelimeler hala ingilizcedir, yeni güncellemelerle bu sorunu giderilebilir.

Uygulamanın ücreti: 18TL

https://itunes.apple.com/tr/app/magic-launcher-pro/id1121523480?mt=8

%75 indirim ile 4TL’ye buradan alabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/magic-launcher-pro-turkce-50-indirimli-iphone-ipad-uygulamasi--133692820

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 8 Temmuz 2018; 13:25:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.