Şimdi Ara

İos Uygulama Yayınlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir uygulama geliştirdim , yayınlama aşamasındayım. Fakat Apple şöyle bir uyarıda bulunuyor ,uyarı şu. Uygulamanın hesap tabanlı bir uygulama olduğunu söylüyor . Yani facebook gibi üye olup giriş yapman gerekiyor.Apple diyor ki kullanıcılar üye olmadan da giriş yapabilsinler ama kayıt olmanın zorunluğu olduğu ekranlara erişemesinler.Bana biraz saçma geldi bu istekleri . Çünkü uygulamanın geliştiricisi benim , ben nasıl istiyorsam öyle olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 2 Aralık 2017; 18:50:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iOS 'la ilgili ben de olumsuz fikirlere sahibim. Geliştirici olmayı geçtim kullanıcı olarak en basitinden Laptop'umdaki dosyaları USB üzerinden iPhone 'a aktaramıyorum. sunucumdaki FTP üzerinden aktarayım diyorum App Store'da ücretsiz ve çalışır halde FTP istemci bulamadım illa ki ücretli olacak olsun fakat 1980'den beri milyarlarca kez ücretsiz kullanılan açık kaynak FTP programı için 2017'de $3-5 ödemek manevi açıdan koyar. kendim bir mobil FTP istemci yapıp cebe kurmak istesem sanırım Apple Geliştirici üyeliği olmadan onu da yapamam. Geçen yaz Android'te özel formatta SMS backup yapmam gerekti, app bulamayınca kendim bir tane app yazıp USB üzerinden Android Device Bridge / adb ile kolaylıkla kurup kullanım, aynı şeyi iOS'ta herhalde asla yapamazdım.

Bunun gibi başka birçok durum sayabilirim. Ben olsam iOS'u ne kullanıcı ne geliştirici olarak kullanmam nitekim kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 2 Aralık 2017; 20:12:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: revivo72

iOS 'la ilgili ben de olumsuz fikirlere sahibim. Geliştirici olmayı geçtim kullanıcı olarak en basitinden Laptop'umdaki dosyaları USB üzerinden iPhone 'a aktaramıyorum. sunucumdaki FTP üzerinden aktarayım diyorum App Store'da ücretsiz ve çalışır halde FTP istemci bulamadım illa ki ücretli olacak olsun fakat 1980'den beri milyarlarca kez ücretsiz kullanılan açık kaynak FTP programı için 2017'de $3-5 ödemek manevi açıdan koyar. kendim bir mobil FTP istemci yapıp cebe kurmak istesem sanırım Apple Geliştirici üyeliği olmadan onu da yapamam. Geçen yaz Android'te özel formatta SMS backup yapmam gerekti, app bulamayınca kendim bir tane app yazıp USB üzerinden Android Device Bridge / adb ile kolaylıkla kurup kullanım, aynı şeyi iOS'ta herhalde asla yapamazdım.

Bunun gibi başka birçok durum sayabilirim. Ben olsam iOS'u ne kullanıcı ne geliştirici olarak kullanmam nitekim kullanmıyorum.

söylediklerinize katılıyorum ancak ios'u geliştirici olarak es geçmek olmaz hocam başlı başına sektörün yarısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özel kullanımda hiç tercih etmem, ancak ticari açıdan gerekirse kullanırım tabi, örneğin işveren gelip şu şu ayda şu kadar ücrete bir iOS app projesi yapmamı teklif etse, şartlar Android'e göre daha iyise yapabilirim, neden yapmayayım :| :|

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.