Bildirim
ios5 jailbreak şebeke yok!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefonda vodafone simkartı takılı iken bir daha restore deyip new iphone olarak kurar mısın? Sıkıntı olmaması lazım. -
arkadslar restore ettım su an aktıf ama jailbreak yapmayın tethered jaılbrreak aktıf olmuyor sanrıım ultrasn0w u kursaydım çalışırmıydı wıfıye baglanamadıgı ıcın kuramdm .. -
quote:
Orijinalden alıntı: johnnash
arkadslar restore ettım su an aktıf ama jailbreak yapmayın tethered jaılbrreak aktıf olmuyor sanrıım ultrasn0w u kursaydım çalışırmıydı wıfıye baglanamadıgı ıcın kuramdm ..
oldbootrom 3gs ler için untetret jaılbrek var bide onu araştır istersen ama cihazın oldboobrom olması lazım -
bnmkı newbootroom sanırım ona göre tethered yada untethered jailbreak yokmu şebeke gitmeden halledecegım ve ultrsn0w yuklemedım jailbreak yaptgımda ondan olmus olabılırmı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X