Şimdi Ara

ios7, cevapsız aramalara hızlı geri dönüş problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.. 4s üzerinde ios7 kullanıyorum.. biliyorsunuz tuş kilidi aktifken, cevapsız bir arama olduğunda, veya mesaj alındığında, ya da bir app'ten ana ekrana bir mesaj geldiğinde, ana ekranda beliren simgeyi sağa kaydırarak, ilgili mesaj'la alakalı yere otomatik yönlenebiliyorduk (push mesajı). mesela ana ekranda mesaj geldiği belirtiliyorsa, ekran kilitliyken bile, beliren mesaj simgesini sağa kaydırdığımızda direk mesaj ekranı açılıyor. yada facebook'tan arkadaş isteği var diye bir push mesajı ekranda belirince, sağa kaydırdığımızda otomatikman facebook açılıyordu.. aynısı cevapsız aramalar için de geçerli.. cevapsız bir çağrı mesajı olduğunda sağa kaydırdığımızda otomatik olarak cevapsız araya kişiyi arayabiliyorduk..

diğerleri için ios7'de aynı kolaylık geçerli iken, cevapsız çağrılarda bir problem söz konusu.. cevapsız bir çağrı ekranda belirdiğinde, bunu sorunsuz yapabiliyoruz.. ama meşgule düşürdüğümüz numaralar için bu geçerli olmuyor.. ios6'da bu problem yoktu.. telefon meşgule alınan numarayı cevapsız olarak algılayıp, halen ana ekranda push mesajı olarak tutuyordu.. ama ios7'de maalesef böyle değil.. yani birisi aradığında ben meşgule aldıysam, daha sonra o kişiye tekrar dönüş yapmak istediğimde, sağa kaydırıp kolayca arayabilmek yerine, önce tuş kilidi açıp, sonra arama simgesine tıklayıp, sonra cevapsızlar'a tıkayıp, son cevapsızı tıklamam gerekiyor.. ios6'da bu olay yoktu.. acaba benim tel'de mi bi problem var, yada bir ayarı var mıdır? aynı problemi farken oldu mu?

• Arkadaşlar, kimsenin fikri yok mu acaba? İşim gereği arananları sürekli meşgule düşürüp, dha sonra tekrar dönüş yapıyorum.. Ama her seferinde, ilk önce tuş kilidi aç, sonra "arama"ya git, sonra cevapsızlara git, sonra ara yapmak çok rahatsız edici..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam aynı şekilde bendede öyle karşı tarafı çok arayan birisi olarak çok işime yarardı. meşgule atıp çekip arardım. şimdide kilitli ekranda direk bildirim çubuğunu çekip cevapsızlardan arıyorum. sende öle yap istersen oda pratik
  • Bende sizin gibi kullanıyordum galiba alışkanlıkları değiştirmek zorunda kalıcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siathorize S kullanıcısına yanıt
    çok temel bir olayı nasıl atlıyor ya da iptal ediyor bu apple aklım almıyor.
    bana da sıkıntı çıkartıyor bu dediğiniz. zaten sistem efektleri beklettiği için görece yavaş işliyor 6 ya göre. üstüne bir de böyle kısa yolları kestiği zaman uğraş dur artık.
    eline yüzüne bulaştırdı güzelim çalışan sitemi.
    ciddi ciddi çok kızgınım bunlara ya :)
  • Power tuşum bozulmasın diye assitive touch kullanırken adamlar meşgule atmayı bile üst tuşa yaptılar, daha kolay bozulsun diye uğraş içindeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

Power tuşum bozulmasın diye assitive touch kullanırken adamlar meşgule atmayı bile üst tuşa yaptılar, daha kolay bozulsun diye uğraş içindeler.

Bir deneme yapmanızı rica edeceğim, ios 6'da oluyor ancak ben 7'yi yüklemediğim için deneyemiyorum.

ios 7 yüklü bir telefonu ekran kilitliyken çaldırın ve çalarken Asistive Touch ile ekranı kilitleyin, acaba arama meşgule atılmış oluyor mu?

Bilgi verirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 7 takvim ve bildirim sorunu..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AtakaN_35 kullanıcısına yanıt
    valla haklısın abi. :)
    benim cook dönemine aklım ermedi. ermeyecek de bu gidişle.
  • step-team kullanıcısına yanıt
    denedim, oluyor :) iyi oldu bu, sağolasın. :)
  • step-team kullanıcısına yanıt
    Denemiştim daha önceden, assitive touch kullanarak oluyor ancak aynı işlemi 2 defa yapmanız lazım yani 4 defa ekrana tıklıyorsunuz

Düzeltme: 6 defaymış 4 değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakaN_35 -- 23 Eylül 2013; 13:54:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.