Şimdi Ara

ios7 Simkilitli aktivasyon ekranında kalıyor ne yapabiliriz ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flayer34

quote:

Orijinalden alynty: serif61

igiltere orange operatoru olaydi elimde karti vardi ama senin operator yok ne yazikki

serif bey merhaba elimde yphone 4s var kilitli orange ingiltere operatöründen gevey çözmezse yardymcy olabilirmisiniz?

tabiki yardimci olurum kardesim ne demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ios7 için snowbrez ve redsnow yok olsa zaten sıkıntı kökten çözülecek bana şu durumda sadece ıngiltere vodafone hat gerek sanırım başka yöntem yok

• Tavsiyem mağdem ipod olarak kullanacaksınız,uğraşmayın paraya bakıyorsa bu iş hiç uğraşmayın satın,tahminimce 350 400 civarına gider,o fiyata biraz daha ekleyip daha iyi donanımlı olan ekranıda daha büyük 2. el ipod touch 5 bakın,ios 7 sıkıntı uygulamalar oyunlar zaten artık sıkıntı oluyor 4'de en kötü ipod touch 5 le devam edin,yok aktivasyon yok gevey yok bilmemne uğraşılmaz yani,iphone 5 olsa hadi neyse yada 4s ama 4 için değmez yani satabilirseniz satın dediğim gibi sırf ipod amacıyla kullanmak içinde normal ipod touch 5 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Python

Tavsiyem mağdem ipod olarak kullanacaksınız,uğraşmayın paraya bakıyorsa bu iş hiç uğraşmayın satın,tahminimce 350 400 civarına gider,o fiyata biraz daha ekleyip daha iyi donanımlı olan ekranıda daha büyük 2. el ipod touch 5 bakın,ios 7 sıkıntı uygulamalar oyunlar zaten artık sıkıntı oluyor 4'de en kötü ipod touch 5 le devam edin,yok aktivasyon yok gevey yok bilmemne uğraşılmaz yani,iphone 5 olsa hadi neyse yada 4s ama 4 için değmez yani satabilirseniz satın dediğim gibi sırf ipod amacıyla kullanmak içinde normal ipod touch 5 alın.

Haklısın ama 32gb baya işimi görüyor para vermek istemiyorm vodafone uk simi olan varsa iletişime geçerse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: haqqus

quote:

Tavsiyem mağdem ipod olarak kullanacaksınız,uğraşmayın paraya bakıyorsa bu iş hiç uğraşmayın satın,tahminimce 350 400 civarına gider,o fiyata biraz daha ekleyip daha iyi donanımlı olan ekranıda daha büyük 2. el ipod touch 5 bakın,ios 7 sıkıntı uygulamalar oyunlar zaten artık sıkıntı oluyor 4'de en kötü ipod touch 5 le devam edin,yok aktivasyon yok gevey yok bilmemne uğraşılmaz yani,iphone 5 olsa hadi neyse yada 4s ama 4 için değmez yani satabilirseniz satın dediğim gibi sırf ipod amacıyla kullanmak içinde normal ipod touch 5 alın.

Haklısın ama 32gb baya işimi görüyor para vermek istemiyorm vodafone uk simi olan varsa iletişime geçerse sevinirim

Ücretsiz halledebilirseniz tabi gerek yok,ücretliye gelecekse iphone 4 ipod yapmak için uğraşmayın dedim,450 liraya 32 gb ipod touch 5 ler piyasada var sonuçta http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-ipod-touch-5-elden-satisili-uygun-fiyat-163426330/detay örnek için böyle ilanlar var,ücretsiz umarım halledebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haqqus

quote:

Ücretsiz halledebilirseniz tabi gerek yok,ücretliye gelecekse iphone 4 ipod yapmak için uğraşmayın dedim,450 liraya 32 gb ipod touch 5 ler piyasada var sonuçta http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-ipod-touch-5-elden-satisili-uygun-fiyat-163426330/detay örnek için böyle ilanlar var,ücretsiz umarım halledebilirsiniz.

haklısınız sanırım fakat üzerine para verecek durumum yok şuan için olursa eğer sim kart yöntemiyle halletmeye düşünüyorum ilginiz alakanız için teşekkür ederim

• Merhaba,su an ingilteredeyim,vodafone sim kilidini acmak 20 pound civari birsey tutuyor.dusunursen haberleselim yardimci olmaya calisayim
  • Arkadaşlar Cihazı ikinci el aldım şu an elimde LG G2 mevcut bu yüzden telefona ihtiyacım yok sadece sürüm yükseltmek ipod olarak kullanmak istiyorum. İOS 7.1.1 yükleyeceğim fakat JB olmadığı için çekiniyorum. aktivasyon ekranında kalıyor. JB olmasına da gerek yok elinde İNGİLTERE Vodafone hattı olan varsa sadece aktivasyon için gerekli Elinde olan arkadaş var ise yardımcı olabilirse sevinirim.
  • Youtube'a bypass iphone 4 icloud screen yaz orada kırmızı iPhone 4 lü bir adam yapıyor.
    İngiltere Vodafone MC 603B/A telefonu adamın yöntemiyle 7.1.1 untethered jb ve ipod olarak dönüştürdüm

• Biraz arastırın forumda cevabı vardo diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChasingTheSun

Youtube'a bypass iphone 4 icloud screen yaz orada kırmızı iPhone 4 lü bir adam yapıyor.
    İngiltere Vodafone MC 603B/A telefonu adamın yöntemiyle 7.1.1 untethered jb ve ipod olarak dönüştürdüm

Allah razı olsun inşallah bende halledebilirim şu an iş yerindeyim internet kısıtlı ama bir an önce denemeye çalışacağım kardeşim allah razı olsun
  • Kardeş senin yerinde olsam 100 lira verir sim kilidini açtırır kullanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Kardeş senin yerinde olsam 100 lira verir sim kilidini açtırır kullanırım

kardeşim 100 lira olsa çoktan açtırırdım 130 USD dedi telefoncu arkadaş. Varmı 100 TL ye sim kilit açan zaten pasaport kaydı da var.
  • haqqus kullanıcısına yanıt
    Adamim, ingiltere vodafone simlock simkilit.net sitesinde (siteyle hicbir bagim yoktur, ben de forum kullanicisiyim bilenler bilir) 100 tl gözüküyor bu islem, pasaportu olan bir tanidik da bulursan toplam 220 liraya mâl olur sana sim kilit + kayit

• quote:

Adamim, ingiltere vodafone simlock simkilit.net sitesinde (siteyle hicbir bagim yoktur, ben de forum kullanicisiyim bilenler bilir) 100 tl gözüküyor bu islem, pasaportu olan bir tanidik da bulursan toplam 220 liraya mâl olur sana sim kilit + kayit

pasaport kaydı zaten var kardeş bir bakayım deDigin siteye

• quote:

Youtube'a bypass iphone 4 icloud screen yaz orada kırmızı iPhone 4 lü bir adam yapıyor.

Telefonu bir hışımla OS 7.1.1'e güncelledim ama bypass olayini yapamadim yardımcı olurmusun hocam.

Bi sorum olacak 7.1.1 unthetred yazmışsın bu doğrumu? 7.1.1'e bildiğim kadarı ile Untethered JB yok diye biliyorum.

Bahsi geçen Videoda mega linkine gidiyor hacktool vs. indiriyor ama youtube videonun altında tıkladığı linkler Java - hacktool vs linkleri yok. Lütfen siz kullandığınız araçları upload edip paylaşabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haqqus -- 22 Mayıs 2014; 13:54:54 >
  • quote:

Hocam nerdesin cevap yaz makina kapalı olarak kaldı. evde internetim yok. Bu gün bunu halletmem gerek...
  • arkadaşın bahsettiği yöntemi deneyeceğim dosyaları vs indirdim zor zekat. eğer başarırsam Semi untethered olacak tahmin ettiğim gibi. Bana oda yeter şimdilik. Etrafta Untethered söylentileri var ama.Yeni yazılımda yolda sanırım 7.1.1 Jb olduğu dakika apple hemen kapatacaktır açığı. Benim derdim sadece şu cihazı ipod olarak açmak Resim çekmek Oyun Vs. Başka sıkıntım yok. Eğer bulduğum yöntem çalışırsa Dosyaları ile türkçe anlatımını paylaşacağım ben çektim millet çekmesin
  • quote:

ver 220 de halletsin arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

quote:

ver 220 de halletsin arkadaş

Pasaport kaydına gerek yok dezze oğlu. yapılı zaten
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.