Şimdi Ara

ios7 wifi üzerinden video izleme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
16.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buda ise yaramiyor zyxel modem ile ios 7 nin bi uyusmazligi var ama cozum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Acil çözüm lazım. Ttnet zyxel modem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, video izlerken üstteki türkcell saat ve şarj göstergesi hala orada kalıyor . Bunu nasıl kapatabilirim?
    Not : ip5 ios7 .

• Aynı sorun bendede var. Fibernet , zyxel ve ios 7 birleşince böyle oluyor. Net var suan yazıyorum ama video izleyemiyorum.

• Az önce zyxel müşteri hizmetleri ile görüştüm, cumadan beri bu tip problem kayıtları oluşturmuşlar. Zyxel için firmware güncellemesi hazırlanıyormuş. 2-3 güne kadar yayınlanacakmış. Arayıp bilgi alabilirsiniz dediler...

• quote:

Orijinalden alıntı: emredk

Az önce zyxel müşteri hizmetleri ile görüştüm, cumadan beri bu tip problem kayıtları oluşturmuşlar. Zyxel için firmware güncellemesi hazırlanıyormuş. 2-3 güne kadar yayınlanacakmış. Arayıp bilgi alabilirsiniz dediler...

Bende 5 dk önce görüştüm ve bu tip problemlerin olduğunu ve çözüleceğini söyledi. İsmimi tel numaramı mail adresimi ve modemin mac adresini aldı. Yarın öğlen sıralarında tel ve mail yoluyla bana ulaşacaklarını ve sorunumun ufak bi uzaktan güncelleme yapılarak çözüleceğini söyledi :) 2 - 3 gün demedi:)

• zyxel in bu durumun farkında olması sevindirdi beni açıkçası. Bu konuyu da iyi ki açmışım bir şeylere yarayacak gibi. Sorunu çözülen veya bir gelişme olan arkadaşlar buradan paylaşımda bulunursa sevinirim.

• bende iphone 5 de ıos 7 kullanıyorum ancak sorun yasamıyorumi temız restore yapınız ve yenı ıphone olarak tanımlayınız... Duzelmesı gerek ancak ben 5 kullanıyorum dıger cıhazlar hakkında bılgım yok...
  • dbmaster kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen dediğin gibi yaptım ben de. Son noktada modem yazılımı ile bir uyuşmazlık var anlaşılan.

• aslına bakarsan youtube vıdeoları IOS 6 dan berı sorunlu acıyor, IOS 5 de harıka hızlı ıdı, youtube ıle anlasma bıtıp app olarak ındırdıgımızden berı berbat
  • dbmaster kullanıcısına yanıt
    Sadece youtube'la kalsa bir nebze faceboook, twitter, safari, chrome vs hiçbir türlü video oynatmıyor. Hatta fizy de müzik çalmıyor. Sorun daha genelmiş, medya oynatıcısı ile alakalıymış aslında bunu daha sonra fark ettik.

• kardeş var mı bir gelişme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcimbomlu

Arkadaşlar merhaba. ios7'ye geçtiğimden bu yana ilginç bir sıkıntıyla karşı karşıyayım. Evimdeki wifi ağımdan internete bağlandığımda hiçbir şekilde video izleyemiyorum (youtube, facebook, safari vs). İşin ilginci hücresel ağ üzerinden ya da cafe vs gibi yerlerin wifi ağları üzerinden girdiğimde ise video izlemede bir sıkıntı yaşamıyorum. Bu durumu yaşayan veya çözüm önerisi sunabilecek olanınız var mı acaba?

Not: cihaz ip5, ios u restore ile güncelledim. Modemi de iki kere resetledim.
    arkadaslar merhaba sorunu yasayıp bir ilerleme kaydeden varmı ?müsteri hizmetleriyle görüsen arkadaslar bir bilgi yada bir düzeltme oldumu konu hakkında bilgi verirmisiniz?
  • beyler beni hala aramadılar ben aradım ve zyxelin müşteri hizmetlerini aramayın derim gerçekten çok sinir bozucu resmen abartmıyorum 30 dakika telesekreter dinledim . bi türlüde bağlanamadım . tam bağlandım kadın açtı hani yapacaktınız felan dedim oda durun beyfendi aktarıyorum dedi ve aktardı bi 15 dk daha bekledim telsiz telin şarjı bitti kapandı bende bidaha aramadım . Araştırırken bi yerde okudum sorun zyxel modemde oldugu için benim evde 2 modem var yani teki ap (access point) yani evdeki sinyali güçlendirmek için kullanıyodum ve zyxel modemin wifisini kapattım ethernet üzerinden ap ye wifi yayını yaptırdım ve sorunsuz video izleyebiliyorum yeni güncelleme gelene kadar :) wifi görevini ap görüyo ama internete zyxelle çıkıyorum yani :) evde ap si olan şimdilik böyle yapabilir .. Zyxel modemin wifi özelliğini kapatmak için modemin arkasında ki WLAN yazan tuşa 5 sn basılı tutup bırakın kapanıyor ..

• Acces point dışında çözüm bulan var mı?

• Bendede aynı sorun var çok sinir bozucu bir durum...

• Bugün fark ettim siri de çalışmıyor aynı şekilde.

• Zyxel musteri hizmetleri ile gorustum arkadasinda dedigi gibi 30 dk a yakin bi sure yilmadim ve bekledim durumu anlattim cok fazla bu konuda sikayet raporu oldugunu muhendislerinin bu konu uzerinde calistigini belirterek geri donus icin mail adresimi ve telefonumu aldi en kotu sizde zyxel i arayin ve bir sikayet raporu olusturun gerisini bekleyip gorucezde acikcasi zyxel musteri hizmetleri bana cok guven vermedi.

• sorun ben de de aynı. Fibernet , zyxel ve ios 7
  • destek@zyxel.com.tr mail atın.kayıt oluşturuyolar.şifre verip takip edebiliyorsunuz.

Hala araştırılıyorda kaldı ama.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.