Şimdi Ara

İp adresinden siteye erişim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 192.168.1.158 den bakarsanız Emre Seçkin diye bi yazı görebilirsiniz yavaş yavaş kendi web sunucumu kurmak istiyorum kurdum galiba :D neyse sadede geleyim şimdi sitemin bilgilerini yani ftp yada mysql yedeklerini nasıl halledicem tam olarak anlatamadım ama kendi bilgisayarım şuanda server görevini görüyor heralde çünkühttp://192.168.1.158 adresine girdiğiniz zaman html sayfasını atıyor şimdi hosting imi iptal ettirdiğim zaman ftp ve hosting yani sitemin verilerinin bulunduğu sunucu iptal olacak ben bu dosyaları nerde bulunduracağım yani anlatmak istediğim ip adresinden girince html sayfasına yönlendiriyor fakat ben benim sitemin anasayfası olanwww.tikkyforum.com/index.php sayfasını açmasını istiyorum +olarak apache server yükledim fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum bu program işimi görür mü ?

• 192.168.1.158 den göremeyiz çünkü verdiğiniz ip sizin ağınızdaki ip adresiniz, internet değil. Port yönlendirme yaparak, web yayını yaptığınız internet portunu (default:80) modeminizde kendi bilgisayarınızın ipsine yönlendirerek, internete açabilirsiniz. (anlatımım pek iyi değildir)

Hosting hesabınızdaki sitenizi taşımanız biraz zor. Neden derseniz; hosting hesabınızı bir panel aracılığıyla kullanıyorsunuz. Yani sql'den tuttun kullanıcı haklarına kadar bir arayüz aracılığıyla basitçe hallediyorsunuz. Sistem üzerinden bunları yapmak biraz daha zor. Bu panel bilgisayarınızda kurulu olmadığı sürece sıkıntı çekeceğiniz aşikar. Ayrıca Türkiyede yaşadığınızı ve adsl kullandığınızı göz önünde bulundurursak evden web yayını fantazi boyutunda birazcık... (Düşük boyutlardaki statik sayfalar ve düşük hit hariç...)

• Dostum o adres local IP'dir.O adresi görebilemiz için senin ağında olmamız gerekir.Sunucu kurulumu öyle olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.