Şimdi Ara

İP Ban Kaldırma Programı Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
216.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm bende bikaç siteden ıp banı yedim sebebide birden fazla dosyayı up lamam bu yüzden o siterledeki kullanıcılarım patladı malesef şuan giremiyorum bu sitelere bunun için aramadığım çözüm kalmadı (modem resetlme dns değiştirme anti ban proğramıkullanma daha bi kaç katakulleli yollar işte ) bu konuda bana gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen bana bu konuda kesin olan çözümü verebilrse minettar olacağım

selametle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karingoo

slm bende bikaç siteden ıp banı yedim sebebide birden fazla dosyayı up lamam bu yüzden o siterledeki kullanıcılarım patladı malesef şuan giremiyorum bu sitelere bunun için aramadığım çözüm kalmadı (modem resetlme dns değiştirme anti ban proğramıkullanma daha bi kaç katakulleli yollar işte ) bu konuda bana gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen bana bu konuda kesin olan çözümü verebilrse minettar olacağım

selametle
    bakabt dan ban yedım daha alamıyorum uyelık ne yapmam lazım ıp ban sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73EC99CC3

bakabt dan ban yedım daha alamıyorum uyelık ne yapmam lazım ıp ban sanırım?

Alıntıları Göster
    ee artık ban yiye yiye bu işin kurdu olduk sayılır :D

şimdi banlar siteden siteye değişiyor....kimisi kolay kimisi zor

1. yöntem......örneğin üye adın ve şifreni girdin orda bi kutucuk oluyor üye ve şifre giriş yanında o kutucugu işaretleyip beni hatırla olrak sürekli giriyorsan yani otomatik eğer bu şekilde ban yediysen kullandığın internet web tarayıcın ne örneğin internet explorer 8 veya google chrome hangisini kullanıyorsan denetim masası --program ekle/kaldır a gel web tarayıcını kaldır tekrardan kur......yeni kurulumdan sonra banlandığın ve hiç bişi yapamadığın siteye artık üye olabiliyorsun şahsen ben hep böyle yapıyorum.....sitedeki adminler benim yüzümden artık intihar etme derecesine geldiler...

2. bi yöntem arkadaşlarda bahsetmiş....eskii sistem çevirmeli modem varsa çok kolay modem reset atıp ip adresin otomatik değişiyor....ve ban çözülüyor...

3. yöntem....format attınmı herşey silbaştan oluyor

ya benim banlandığım site adminleri çaylak yada ben hecker oldumuyguladığım 3 yöntem böyle....ve herhangi bir siteye üye oldugumda üye giriş adı şifre ve yanındaki küçük kutucugu kesinlikle işaretlemiyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul3425

1. yöntem......örneğin üye adın ve şifreni girdin orda bi kutucuk oluyor üye ve şifre giriş yanında o kutucugu işaretleyip beni hatırla olrak sürekli giriyorsan yani otomatik eğer bu şekilde ban yediysen kullandığın internet web tarayıcın ne örneğin internet explorer 8 veya google chrome hangisini kullanıyorsan denetim masası --program ekle/kaldır a gel web tarayıcını kaldır tekrardan kur......yeni kurulumdan sonra banlandığın ve hiç bişi yapamadığın siteye artık üye olabiliyorsun şahsen ben hep böyle yapıyorum.....sitedeki adminler benim yüzümden artık intihar etme derecesine geldiler...

2. bi yöntem arkadaşlarda bahsetmiş....eskii sistem çevirmeli modem varsa çok kolay modem reset atıp ip adresin otomatik değişiyor....ve ban çözülüyor...

ya benim banlandığım site adminleri çaylak yada ben hecker oldumuyguladığım 3 yöntem böyle....ve herhangi bir siteye üye oldugumda üye giriş adı şifre ve yanındaki küçük kutucugu kesinlikle işaretlemiyorum....

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar size bir şey soliym adobe shockvawe destekli bir oyundan ban yedim ip resetleme dosya silme mac adresi değiiştirme hatta 2 kere format attim d yi c yi sildim ama nafile yanlız sanal pc oluşturdugumda oyuna girdim virtual pc ile sanırım hdd ye ban yenmişim sanal pc de sistem tanımadı ve oyuna girebildim acaba bu hard diske atlan ban neye gore atılıyor ip adresinden hard diskimin seri numarasını görmesine imkan yok gibi bunu yapabilmesi için bana dosya gondermesi lazim ki bunu yapamaz banlandıgımda aynı ağ üzerinden başka bir pc de girebiliyorum yani bu ip adresi ile ilgili bir sey değil atılan ban kesinlikle ip adresine atılmıyo sadece ip adresinden başka bir bilgine ulaşıp onu kısıtlıyor ama bu ne aklıma 2 secenek geliyor ethernet kartım ve hard diskim gerçi ethernet kartımıda silip yukluuorum :D bu konuda bilgisi olan yada bir düşüncesi olan varsa paylaşın elbirliği ile çözelim bu sorunu :P herkeze iyi hafta sonları

• quote:

Orijinalden alıntı: lions85

merhaba arkadaşlar size bir şey soliym adobe shockvawe destekli bir oyundan ban yedim ip resetleme dosya silme mac adresi değiiştirme hatta 2 kere format attim d yi c yi sildim ama nafile yanlız sanal pc oluşturdugumda oyuna girdim virtual pc ile sanırım hdd ye ban yenmişim sanal pc de sistem tanımadı ve oyuna girebildim acaba bu hard diske atlan ban neye gore atılıyor ip adresinden hard diskimin seri numarasını görmesine imkan yok gibi bunu yapabilmesi için bana dosya gondermesi lazim ki bunu yapamaz banlandıgımda aynı ağ üzerinden başka bir pc de girebiliyorum yani bu ip adresi ile ilgili bir sey değil atılan ban kesinlikle ip adresine atılmıyo sadece ip adresinden başka bir bilgine ulaşıp onu kısıtlıyor ama bu ne aklıma 2 secenek geliyor ethernet kartım ve hard diskim gerçi ethernet kartımıda silip yukluuorum :D bu konuda bilgisi olan yada bir düşüncesi olan varsa paylaşın elbirliği ile çözelim bu sorunu :P herkeze iyi hafta sonları

Alıntıları Göster
    sunuda belirtiyim pc me başka bir modem taktım yani marka olarak yine giremedim belki modemimi engellemiştir diye düşündüm ama nafile bu cok sağlam bir ban oldugu kesin işletim sistemi değiştirince gidiyor kullandıgım işletim sistemi xp servis pac2 32 bit ,

• quote:

sunuda belirtiyim pc me başka bir modem taktım yani marka olarak yine giremedim belki modemimi engellemiştir diye düşündüm ama nafile bu cok sağlam bir ban oldugu kesin işletim sistemi değiştirince gidiyor kullandıgım işletim sistemi xp servis pac2 32 bit ,

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul3425

Alıntıları Göster
    bence senin yediğin ban basit bir ban arkadaşım ip resetleme ve geçmisi silme ile çözülücek bir ban oldugu için kolayca girebiliyosun benim yaptıgım şey kalmadı :P sanal pc oluşturunca girebiliyorum sadece

• quote:

bence senin yediğin ban basit bir ban arkadaşım ip resetleme ve geçmisi silme ile çözülücek bir ban oldugu için kolayca girebiliyosun benim yaptıgım şey kalmadı :P sanal pc oluşturunca girebiliyorum sadece

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Vbullettinde MAC ban yada HDD ban varmı ?

Benim forumum var eğer carsa kullanmak istiyorum İP ban çözüm olmuyor.

• SLm Ben KaLdıra BiLiyorum Hardisk Ban Hangi Site OLursa Olsun Proqramsız Pc İçinde Zaten Herşey var yazılım da :D İsteyen Arasın Yada Msn EKLesin gelecekte_birgun@hotmail.com hakkarim.net te 20 den fazla kaldırdım formatsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSKuN-DaLGa

Bende Gamegardende ip den ban yedim modem kapatmakla acilmiyor ne yazik ki.... Bu bani kaldirmak icin baska bir program yokmu, yardimci olursaniz sevinirim...

Alıntıları Göster
    ben kaldırım kardeş ip ban hdd ban fark etmez gelecekte_birgun@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat CeK GiT

ben kaldırım kardeş ip ban hdd ban fark etmez gelecekte_birgun@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Arkdaşlar bende Hardware Ban yedim Combat arms oyununda çözümü olan acıklarsa iyi olur...

sanal pc nasıl kurabilirim biri yardım etsin... iletişim

Mahmut_xde_72@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalim1234

Arkdaşlar bende Hardware Ban yedim Combat arms oyununda çözümü olan acıklarsa iyi olur...

sanal pc nasıl kurabilirim biri yardım etsin... iletişim

Mahmut_xde_72@hotmail.com

Alıntıları Göster
    mrb arkadaslar! sitenin birinden ban yedim sirf turk oldugum icin hile yapiyosun dediler banladilar! mac ve ip adrsini degistirdim, ise yaramadi! evde iki pc var biri giriyo biri girmio nasil is anlamadim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: horex

birde modemin fişini cek 30 saniye sonra tekrar tak ben bu şekilde yaptım 3-5 kez aynı yerden ban yemiştim tabii ip'in dinamikse olur
    GÜZEL KARDESİM BAN CEŞİTLERİ VARDIR İP BAN PANEL BAN VS.. AMA BUTUN BANLAR HDD NE ATILIR FORMAT ATSANDA NAFILE HDD SERI NOYA ATILAN BANDIR O HDD NI DEĞİŞTİR GİRERSİN YADA WİNDOWS7 KULLANIYOSAN SANAL XP KUR YINE AYNI SITEYE GIRERSIN BASKADA ÇÖZUMU YOKTUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrep4026

GÜZEL KARDESİM BAN CEŞİTLERİ VARDIR İP BAN PANEL BAN VS.. AMA BUTUN BANLAR HDD NE ATILIR FORMAT ATSANDA NAFILE HDD SERI NOYA ATILAN BANDIR O HDD NI DEĞİŞTİR GİRERSİN YADA WİNDOWS7 KULLANIYOSAN SANAL XP KUR YINE AYNI SITEYE GIRERSIN BASKADA ÇÖZUMU YOKTUR

Alıntıları Göster
    BENİM ÇAR BANNED YEDİ LÜTFEN AÇILSIN İSMİDE GodOfSun38
  • quote:

camforgda beni odadan banladılar oda o zaman mac ban :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetressive

quote:

camforgda beni odadan banladılar oda o zaman mac ban :)

Alıntıları Göster
    Statik ip olsa tüm türkiyede hileciler hurdacılar giremese

• benim 101 plusta ban yedim ve nasıl kaldıracağını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123yigit

benim 101 plusta ban yedim ve nasıl kaldıracağını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
    uygunsa Ethernet kartını değiştirin yada wirelles i .... ip ban kalkar. mac adresinden banlanıyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

uygunsa Ethernet kartını değiştirin yada wirelles i .... ip ban kalkar. mac adresinden banlanıyorsunuz..

Alıntıları Göster
    İp tv den ip deyşitire bilirsin

• facede okeye giremiyorum ban yedim lütfen yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.