Şimdi Ara

İP BANLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bir web sitemiz var ve maalesef sapığın biri sitemize dadandı. sürekli küfür edip huzurumuzu kaçırmakta. ip banlama yapıyoruz ama değişip geliyor. zorunlu üyelikle belki bunu aşabiliriz ama bunuda istemiyoruz

mac adresini almak bir nevi çözüm ama oda olmuyor alamıyoruz.yazılım dilleri desteklemiyor.

bize lazım olan ücretli bile olsa sorunumuzu çözecek bir web yazılımı.. fikirleriniz nedir ?

• Bunun bir çözümü olacağını sanmıyorum. Adamı yasaklarsın başka cihazdan gelir, elindeki cihazlar tükendiğinde kafelerden gelir. (Musallat olduysa)
    Ben olsam bir argo kelime içeren veritabanı oluşturup/bulup, mesajları gönderilmeden önce kontrolden geçirip varsa mesajı göndermeden uzaklaştırırdım. Tabii böyle bir imkan var mı bilmiyorum, daha önce internet programcılığıyla uğraşmadım.
  • yani işte sunucu tabanlı bile bir çözüm olabilir.
  • Merhaba sunucu tarafında filtreleme yazmanıza gerek yok sistemi boşuna yorarsınız burada güzel cevaplar var.

Jquery Çözümü

Ayrıca cevaplardan birinde güzel bir plugin mevcutmuş. jQuery.ProfanityFilter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi converttoint32 -- 13 Şubat 2014; 16:00:39 >

• küfür argo filtreleme yapabilirsin bu belki çözüm olabilir mac ban atamazsın atarsın ama kullanıcıların 3.parti bir uygulamayı bilgisayarlarına indirmeleri lazım yada silverlight ile yapılabilir fakat izin ister sürekli iyi bir çözüm olamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.