Ev içindeki wireless ağımdan sorunsuz bir şekilde kameraya bağlanıp kontrol edebiliyorum fakat bir dış ağdan kameraya bağlanmak için dinamik ip ihtiyacını ortadan kaldıran ve kamranın desteklediği DYDNS sitesinden hesap açtırmak gerekli. Bende bu ayarlarla ilgilihttp://www.youtube.com/watch?v=fbq5YsK661s adresindeki videoyu buldum.
Ekli videoda anlatılan tüm adımlar doğru olarak yapıldı. Camera Status bölümünde "DDNS Status: Succeed" duruma geldi.
DYDNS sitesinden aldığım adresi videoda görüldüğü gibi adres satırına yazıp sonuna kameranın HTP Port nosu olan 80 i " :80/ " şeklinde yazıyorum fakat bir türlü kameraya bağlanamıyorum.
Bu arada bana iyi bir ip kamera programı lazım. Profesyonel olmalı. Görüntü kaybına neden olmamalı. Kameralarla birlikte gelen program çok basit ve kayıt özelliği de yok. İnternetten bulduğum Super IP Camera diye bir program var. Bu programın kullanımı güzel ancak görüntü kalitesi çok berbat. Bİldiğiniz iyi bir program varmı ? Ücretsiz olması tercihim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme