Blind pick Bliztcrank Alistar yada Bliztcrank Vayne yapın. Vayne ile yaptığında 3 levelde adamı duvara yakın bir yere çek arkadaşın çivilesin.Blizt ile alistarda zaten push yapamazsınız her adam yaklaştığında çekin kuleye çıkmasına izin vermeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: ParZ
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
Playe basıp 5vs5 normal atıyorum arada ranked eminim çoğunuz bu yöntemi ilk kez duydu..
müthiş fikir qnq +rep
senden bu yazıyı beklemezdim ama qHüLDüM .s
quote:
Orijinalden alıntı: iDNZCLK
Blind pick Bliztcrank Alistar yada Bliztcrank Vayne yapın. Vayne ile yaptığında 3 levelde adamı duvara yakın bir yere çek arkadaşın çivilesin.Blizt ile alistarda zaten push yapamazsınız her adam yaklaştığında çekin kuleye çıkmasına izin vermeyin.
Bliztcrank Alistar???
quote:
Orijinalden alıntı: altı ok
quote:
Bliztcrank Alistar???
op
quote:
Orijinalden alıntı: altı ok
quote:
Bliztcrank Alistar???
Evet doğru okumuşşun alistarın kombosunu yapabilen bir arkadaşın varsa dene sonra nasıl geçtiğini buraya yaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme