Şimdi Ara

iP Limit Olan Serverda iP Limiti Kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
31.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Büyük bir umutla JoySro'nun 110 caplık serverına başladım.Geleneği bozmadan SBOT'umuda aldım.Partimi kurdum kasıyordum ta ki arkadaşlarım oyunu bırakana kadar.Şimdi oyunda 5 ip'lik bir limit var.Bu limitten dolayı 6-7 char açamıyorum.Acaba bu limiti kaldırmanın yolu nedir? Bilenler o nacizane bilgilerini paylaşırlarsa çok memmun olurum

• Yapay Zekanın Yanıtı

IP Limitli Sunucularda IP Sınırını Kaldırma

Bazı çevrimiçi oyun sunucuları ve diğer platformlar, tek bir IP adresinden bağlantı kurabilecek kullanıcı sayısını sınırlar. Bu sınırlamalar, hile yapmayı, spam göndermeyi veya sunucu kaynaklarını aşırı kullanmayı önlemek için kullanılır. Ancak bu sınırlamalar, meşru kullanıcılar için de rahatsız edici olabilir.

Neyse ki, IP sınırını kaldırmak için kullanabileceğiniz birkaç yöntem vardır:

• VPN Kullanımı: Bir sanal özel ağ (VPN), internet trafiğinizi başka bir sunucu üzerinden yönlendirir ve bunu farklı bir IP adresinden geliyormuş gibi gösterir. Bu, IP sınırlarını atlatmak için kullanılabilir.

• Proxy Sunucuları: Proxy sunucuları, bir aracı görevi görerek isteklerinizi ve yanıtlarınızı iletir. IP sınırını kaldırmak için bir proxy sunucusu üzerinden bağlanabilirsiniz.

• IP Adresi Değiştirme: Bazı durumlarda, IP adresinizi modem veya yönlendiricinizi yeniden başlatarak değiştirebilirsiniz. Ancak bu yöntem her zaman işe yaramayabilir.

• Sunucu ile İletişime Geçme: IP sınırını kaldırıp kaldıramayacaklarını öğrenmek için sunucu yöneticileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Notlar:

• IP sınırını kaldırmak, sunucu şartlarını ve yasalara aykırı olabilir. Bu yöntemleri kullanmadan önce bu konuları göz önünde bulundurmalısınız.
    • Yukarıda belirtilen yöntemler tüm sunucular için geçerli olmayabilir. Bazı sunucular, IP sınırlarını kaldırmayı önlemek için ek önlemler alır.

İlgili Anahtar Kelimeler:

• tr sro ip limit kaldırma
    • silkroad ip limit kaldırma
    • metin2 client sınırı kaldırma
    • silkroad pc limit kırma
    • silkroad pc limit kaldırma 2022
    • silkroad ip limit çözümü
    • pc limit kaldırma
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

Güncel
    Güncel
  • Güncel
  • quote:

Güncel
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    öyle bir yol yok
  • Proxy işinize yarar. Ttnet den bir proxy satın alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergio38

Proxy işinize yarar. Ttnet den bir proxy satın alın.

nasıl satın alıcam acaba? birde yurtdışında yaşıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

öyle bir yol yok

serverda 20 client açanlar bile var.Sbotta Proxy özelliği var ama nerden Proxy alıcam bilmiyorum.
  • databese'de sro vt account a limit koydugundan proxy harici giriş yapamazsınız,başka bi yol vardı ücretli bi program, İPn diye oda tek ip nizi 15 farklı ip ye bölüyor o programda ücretliydi kullanmıştım seneler önce bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

databese'de sro vt account a limit koydugundan proxy harici giriş yapamazsınız,başka bi yol vardı ücretli bi program, İPn diye oda tek ip nizi 15 farklı ip ye bölüyor o programda ücretliydi kullanmıştım seneler önce bende

para vermeye razıyım zatende nereye vereyim onu bilmiyorum
  • elitepvpers e bakın bu programı bulamazsanız orda yardımcı bilgiler olabilir, ben sw işiyle uğraştığımdan genelde o siteye bakarım, sw la ilgili her bilgiyi ordan bulabilirsiniz
  • quote:

elitepvpers e bakın bu programı bulamazsanız orda yardımcı bilgiler olabilir, ben sw işiyle uğraştığımdan genelde o siteye bakarım, sw la ilgili her bilgiyi ordan bulabilirsiniz

Aslında baya baktım gezmediğim site kalmadı ancak yinede bişeyler bulamadım.Hani Proxy almayı planlıyorum onuda nereden alacağımı bilmiyorum.
  • Proxy e verceğiniz parayla, üstüne az bi miktar ekleyip sunucu kiralayıp server açın derim
  • quote:

Proxy e verceğiniz parayla, üstüne az bi miktar ekleyip sunucu kiralayıp server açın derim

bu işlerden pek anlamıyorum anlayan olsaydı belki düşünebilirdim
  • ben yardımcı olurum size bende açacağım tekrardan, sunucu firmalarına bakıyorum
  • quote:

ben yardımcı olurum size bende açacağım tekrardan, sunucu firmalarına bakıyorum

Olabilir hocam iletişime geçelim.
  • quote:

quote:

ben yardımcı olurum size bende açacağım tekrardan, sunucu firmalarına bakıyorum

Olabilir hocam iletişime geçelim.

Alıntıları Göster
    bu konuyu bı sonuclandıraydık barı :D bendede aynı sıkıntı war ip limiti aşmam lazımdır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanizmo

bu konuyu bı sonuclandıraydık barı :D bendede aynı sıkıntı war ip limiti aşmam lazımdır :D

Alıntıları Göster
    Bu ip limit peki ''PC LIMIT'' Nasıl halledeceğiz ? PC başına düşen Client sayısı sınırlamasını :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymenhan

Bu ip limit peki ''PC LIMIT'' Nasıl halledeceğiz ? PC başına düşen Client sayısı sınırlamasını :D

Alıntıları Göster
    lan oglum para vermeye falan gerek yok ne kadar cahilsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eswedas

lan oglum para vermeye falan gerek yok ne kadar cahilsiniz

Anlatsana o zaman hocam ben bulamadım? Kaç sene oldu
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.