Şimdi Ara

ip numaram dünle aynı değil ...!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ip numaram dünle aynı değil.. bu neye göre değişir..

• modemi açıp kapatırsan değişir kardeş
  • Bağlantın kesildiği anda, modemi açıp kapamasan bile IP numaran değişebilir...
  • arkadaşlar peki değişiyorsa bu ip noyu benim kullandığımı nasıl bilecekler
  • Türk Telkom hangi saatte kimin hangi ip aldığını biliyor. Ama fazla saklamıyor bildiğim kadarıyla.
    1 hafta tutuyor diye duymuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Türk Telkom hangi saatte kimin hangi ip aldığını biliyor. Ama fazla saklamıyor bildiğim kadarıyla.
    1 hafta tutuyor diye duymuştum.

• Eğer ADSL başvurusu yaparken STATIC ip seçeneğini seçmemişsen modemi her açıp kapadığında ip numaran değişecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meybaran

arkadaşlar peki değişiyorsa bu ip noyu benim kullandığımı nasıl bilecekler

eğer ayrıca statik ip talep etmediysen dinamik ip kullanıyorsun demektirDinamik ip modemin her açılış-kapanışında değişir. Sabit ip'in olmasını istiyorsan türk telekom'a bir dilekçeyle başvurmalısın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8028833/tm.htm
  • Kullandığın IP'ye bağlı. Dinamik ise her bağlantı yenileyişinde yeni bir IP sahibi olursun

Static olursa da modemi resetlediğinde IP değiştirir..
  • ip'in değişmesi iyidir aynı olması güvenlik açısından çok iyi değil o yüzden bence dinamik ip'te kalmasında fayda var...
  • Hele ki bie ev kullanıcısı için sabit IP tehlikeli birşey. Benim int cafemde bile sabit deil.
  • hepinize çok tşk ederim
  • internetten radyo yayını falan yapmayacakan sada kendi makinanı server olarak kullanıp domain adresini kendi makinan üzerinden host etmeyeceksen sabit ip gereksiz bir olay bence de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meybaran

hepinize çok tşk ederim

• merhaba arkadaşlar..
    1.si bildiğim kadarıyla ev kullanıcılarına zaten static ip vermiyolar
    2. static ip yi bile t.t. her hafta değiştiriyo.anlayacağınız static olan bişi yok ortalıkta...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.