207.38.26.10 ıp siyle girilior bunu knightın dosyasındaki server adlı metin belgesindeki login.knightonlineworld.com yazman yere yazın
quote:Orijinalden alıntı: MEvsALL54645645645645 kere yayınlandı!!girdik 5 dakka oynadık gene dc olduk bunada şükür
quote:Orijinalden alıntı: @lexiS+1 Eywallah kardeş ellerine sağlık giriyor...Alıntıları Göster güncellllllllll saol giriyo teşşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: obüsgirdik 5 dakka oynadık gene dc olduk bunada şükürAlıntıları Göster girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saol arkadasım girdi ban diyen arkadasada cevap olsun anlık cozumler için acılan topcleri boyle sömürme
quote:Orijinalden alıntı: feldispatsaol arkadasım girdi ban diyen arkadasada cevap olsun anlık cozumler için acılan topcleri boyle sömürmegirince hmn dc verio ama
quote:Orijinalden alıntı: feldispatsaol arkadasım girdi ban diyen arkadasada cevap olsun anlık cozumler için acılan topcleri boyle sömürmesorun deil arkadaslarım elimden gelen oldugu sürece sizlere yardım etmeye devam edicem
quote:Orijinalden alıntı: buffy_alpaaa girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiAlıntıları Göster Hiç oyuna giresim bile kalmadı girsek bi boss görsek bile kesemeden dc olcaz saten ..
quote:Orijinalden alıntı: whereicisorun deil arkadaslarım elimden gelen oldugu sürece sizlere yardım etmeye devam edicem Alıntıları Göster arkadaşlar birisi bana orjinal server dosyasında yazanları kopyala yapıştır yapabilirmi rica etsem
quote:Orijinalden alıntı: feldispatsaol arkadasım girdi ban diyen arkadasada cevap olsun anlık cozumler için acılan topcleri boyle sömürmesaol arkadaşım girio
quote:Orijinalden alıntı: DARKRUSEarkadaşlar birisi bana orjinal server dosyasında yazanları kopyala yapıştır yapabilirmi rica etsemAlıntıları Göster girmeye giriyoda her aldığında iki dakka sonra dc veriyo. sağol genede paylaştığın için
quote:Orijinalden alıntı: DARKRUSEarkadaşlar birisi bana orjinal server dosyasında yazanları kopyala yapıştır yapabilirmi rica etsemAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DARKRUSE arkadaşlar birisi bana orjinal server dosyasında yazanları kopyala yapıştır yapabilirmi rica etsem [Server] Count=1 IP0=login.knightonlineworld.com [Version] Files=1474 [Join] Registration site=http://www.knightonlineworld.com/joinus.asp
quote:Orijinalden alıntı: feldispatsaol arkadasım girdi ban diyen arkadasada cevap olsun anlık cozumler için acılan topcleri boyle sömürmehacı bombasın tesekkurler
quote:Orijinalden alıntı: birol22PFFF:sAlıntıları Göster Elbet girecek oyuna bekleyin bırakın ip ile girmeyi felan.