Şimdi Ara

İP4 HOME TUŞU SORUNU HAKKINDA. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Bütün forumlarda iPhone 4 home tuşu sorunu başlığında arama yaparken sürekli başka bir tavsiyenin çıkması gerçekten de forum kullanma kültürünün daha oturmadığını gösteriyor. Yazık. Ben düğme çalışmıyor diyorum adam bana ACTİVATOR, CYDİA diyor. Be Apple diyorum, o bana 3. şahıs yazılım diyor. Neyse. Tavsiye edilen RESTORE olayları ve HARD RESET olaylarından sonra bunlarla ilgisi olmadığını gördüm. Arkadaşlar HOME tuşuna daha sert, daha hızlı ve daha çabuk basarsanız, yani, güçlü bir bas- bırak yaparsanız bu sorunu yaşamazsınız. Aslında ne cihazda ne de yazılımda bir sorun yok. Adamların HOME tuşunu sadece HANZO-SAFE yapmışlar. Ben ve benim gibiler cihazını üzmemek istediği için yavaş basıyoruz bu da altındaki, aslında güzel olan HOME tuşu PAD'ine tam baskı uygulamadığı için basmıyor veya çift basıyor. Tuşa basarken duyduğumuz ÇIT sesi o PAD'in sesi, yani birazcık sert olan yumuşak lastiğin çıkardığı sestir. Zaten bu sesin çıkması onun ne kadar dayanıklı bir malzemeden üretildiğini ıspatlar. Korkmayın. HOME tuşu, iP3 ve iP3 GS göre biraz daha oynak gibi, ancak oynaklığı basma derinliğinin biraz daha yüksek olmasından. Yani bir eksi değil, hatta belki artı. Kısacası, düğmeye alışkın olduğumuzdan daha sert,yani tatlı sert bir şekilde BAS-ÇEK yaparsak veya ÇİFT basarken de aynı şekilde arka arkaya, HOME TUŞUNUN aslında sağlıklı işlediğine şahit olacağız. " diye yazmış bir arkadas tekrar paylaşayım dedim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.